Laden reviews...
149 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de garage consequent om vriendelijke service en betrouwbare reparaties. Ze melden dat het personeel deskundig is, de uitleg helder en de prijzen eerlijk. De communicatie is duidelijk en betrouwbaar, wat bijdraagt aan een positieve algehele ervaring. De feedback toont blijvende tevredenheid bij vele bezoeken.
Zeer tevreden over de gang van zaken, wordt altijd goed en eerlijk geholpen !
1 July 2026
Janny Zeeman
Huizen
Auto rond 7 uur gebracht, dit vroege uur ivm het warme weer. Was de dag ervoor gebeld of dat mogelijk was. Rond 15.30 uur werd ik gebeld dat de auto klaar was. Automatten waren weer netjes schoon.
25 June 2026
Jaap
HUIZEN
Na onderhandelen over het vervangen van een onderdeel wat ook inderdaad goedkoper kon is alles goed verlopen.
20 June 2026
Dick
Huizen
Bij 30 graden bleek de aircovloeistof van mijn auto weggelekt te zijn. Dit gebeurde vlak voor mijn vakantie. Na contact met Garage Herman Lubbers, was dit binnen 24 uur opgelost!
19 June 2026
Gaai
Vlot, vakkundig en behulpzaam
17 June 2026
eddy
Huizen
Voor de zoveelste keer wordt ik snel en goed geholpen. Ricardo schakelt altijd snel Gerard heeft me vaak uit de brand geholpen met startproblemen. Aan zo'n V70 gaat nooit wat kapot maar na 6 jaar is een nieuwe accu normaal. Dank en 5 sterren dus !
16 June 2026
André
Huizen
Snelle service en bijzonder klantvriendelijk
12 June 2026
Gert Blaas
prettige omgeving.
11 June 2026
PM Hendriks
Huizen
Super snelle service, nooit klachten!!
9 June 2026
Anne Claire
Huizen
Fijne garage, ze denken mee en ik vertrouw ze...
2 June 2026
Lydia
Huizen
Al jaren ben ik klant en ik voel me er steeds welkom. Als er een probleem is dan proef ik een klantgerichte en oplossingsgerichte benadering.
Frans van Son
Huizen
relaxte gasten, geen gezeik.
Gert-Jan Westland
Huizen
Doen hun best om snel problemen vakkundig op te lossen, vriendelijk mensen
Teen van Wiefferen
Huizen
Behulpzame club die graag met je mee denkt, met veel kennis van autos!
Daan
HUIZEN
Snelle en deskundige uitvoering reparatie tegen goede prijs
31 May 2026
Wim
Huizen
I have repaired several cars here and I recommend this company! Polite, friendly and professional people!
31 May 2026
Amir
Huizen
Ondanks dat het druk is word de klant altijd servicegericht en vriendelijk te woord gestaan en wordt er ook gezocht naar een passende oplossing op korte termijn.
28 May 2026
Caroline
Huizen
De flexibiliteit en kwaliteit van garage Lubbers is top. De storing van mijn auto is tussen door opgelost. Binnen 2 dagen nog. Echt top!
27 May 2026
Wim
Huizen
Bij pech zeer adequaat en vriendelijk geholpen. .
26 May 2026
g
Als boven
Beveelt niet aan
26 May 2026
Cor
Huizen
Ik ben al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid klant bij deze garage.
22 May 2026
Henk van Apeldoorn
Uitgeest
Ik kom er al jaren, met verschillende auto’s van jong tot oud en diverse merken. Die gasten kunnen werkelijk praktisch alles (aan en met auto’s). Staan altijd voor je klaar!
20 May 2026
Maarten
HUIZEN
Het is een bedrijf met goede/uitstekende kennis, die niet alleen naar eigen portemonnee kijkt maar ook naar die van de klant. En zeer behulpzaam is en meedenkt
16 May 2026
Jacqueline
Huizen
Dit is de 2e auto die ik aan hen toe vertrouw. Ik heb vertrouwen in hun vakbekwaamheid en krijg duidelijke uitleg als er eens iets bijzonders aan de hand is. Ik wordt er ook altijd vriendelijk en met respect behandeld.
12 May 2026
Peter
Huizen
Zoals gebruikelijk is de reparatie op korte termijn gedaan en naar volle tevredenheid.
9 May 2026
Elly