Prima.

Fijne garage, ze denken mee en ik vertrouw ze...

plezierig garagebedrijf

Al jaren ben ik klant en ik voel me er steeds welkom. Als er een probleem is dan proef ik een klantgerichte en oplossingsgerichte benadering.

relaxte gasten, geen gezeik.

relaxte gasten, geen gezeik.

Betrouwbaar en vriendelijk

Doen hun best om snel problemen vakkundig op te lossen, vriendelijk mensen

Top service

Behulpzame club die graag met je mee denkt, met veel kennis van autos!

Vriendelijk vakmanschap

Snelle en deskundige uitvoering reparatie tegen goede prijs

Friendly and professional people!

I have repaired several cars here and I recommend this company! Polite, friendly and professional people!

• Would you recommend us? Yes

Altijd enorm service gericht en vriendelijk!

Ondanks dat het druk is word de klant altijd servicegericht en vriendelijk te woord gestaan en wordt er ook gezocht naar een passende oplossing op korte termijn.

Proffesionee

De flexibiliteit en kwaliteit van garage Lubbers is top. De storing van mijn auto is tussen door opgelost. Binnen 2 dagen nog. Echt top!

Zeer behulpzaam en service gericht,

Bij pech zeer adequaat en vriendelijk geholpen. .

Goeie dienstverlening. Zoals mn broer zei: een verademing na de VW vakgarage

Als boven

Ik ben al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid klant bij deze garage.

Positivo

Ik kom er al jaren, met verschillende auto’s van jong tot oud en diverse merken. Die gasten kunnen werkelijk praktisch alles (aan en met auto’s). Staan altijd voor je klaar!

Ze denken met je mee.

Het is een bedrijf met goede/uitstekende kennis, die niet alleen naar eigen portemonnee kijkt maar ook naar die van de klant. En zeer behulpzaam is en meedenkt

Vakbekwaam en laagdrempelig

Dit is de 2e auto die ik aan hen toe vertrouw. Ik heb vertrouwen in hun vakbekwaamheid en krijg duidelijke uitleg als er eens iets bijzonders aan de hand is. Ik wordt er ook altijd vriendelijk en met respect behandeld.

Zeer goede service

Zoals gebruikelijk is de reparatie op korte termijn gedaan en naar volle tevredenheid.

super goed en snel

altijd goed te woord gestaan en ook altijd alles goed opgelost

Uitstekende ervaring bij eerste APK plus een beurt aan mijn oude autootje.

Uitstekende ervaring bij eerste APK plus een beurt aan mijn oude autootje.

geweldig

behulpzaam, snel, netjes, denken mee!

Prima service!

Breng mijn auto hier al jaren. Altijd netjes en vriendelijk geholpen.

Betrouwbaar bedrijf

Komen afspraken zoveel mogelijk na

Vriendelijk en behulpzaam!

Altijd positief en vriendelijk. Ik ben tevreden over de hulp en goede service !

Klantvriendelijk en servicegericht!

Vandaag is de distributieriem vervangen, prima service en denken goed mee en hanteren redelijke prijzen, auto is ook nog gestofzuigd, super!

Ik heb mijn kleine beurt laten doen samen met mijn APK . Perfect , en toch vonden ze nog wat extra dingetjes , zodat ik met een echt goed gevoel weer de weg op kan Klasse Garage Lubbers

Ik ben al jaren klant en dat is niet voor niks!

Goede service en klantvriendelijk

Ambachtsweg 1