Bedrijf met eerlijke mensen en goede service!

Team Lubbers zorgt dat onze 2 al wat oudere auto's klaar en betrouwbaar blijven. Proberen altijd de beste oplossing te vinden. Al ruim vier jaar tevreden klant.

fantastische en snelle service

ik kwam een lamp en spiegel halen, en werd direct en ter plekke geholpen.

Doen wat ze beloven Facturen netjes uitgesplitst Prima bedrijf

Klantvriendelijke service en perfecte afhandeling

Ik ben zeer tevreden over de service van Garage Herman Lubbers. Bij mijn eerste onderhoudsbeurt was door een administratieve fout per ongeluk extra onderhoud uitgevoerd. Nadat ik dit had aangegeven, heeft de garage dit netjes onderzocht, de fout erkend en direct meegedacht over een passende oplossing. De communicatie was vriendelijk en duidelijk, en het restitutiebedrag is correct teruggestort. Fouten kunnen overal gebeuren, maar het gaat erom hoe ze worden opgelost en dat heeft Garage Herman Lubbers uitstekend gedaan. Kortom: een garage die verantwoordelijkheid neemt en klantgericht handelt. Ik kom hier graag terug voor toekomstig onderhoud!

Na afspraak goed en adequaat geholpen.

Accu vervangen. Kon even “tussendooor” worden geholpen. E.e.a. ging snel. Aardig en beleefd personeel.

Medewerkers zijn klantvriendelijk , er word naar je geluisterd dat fijn. Ik zal zeker Aanbevelen

Efficiënt. Vriendelijk. Deskundig.

Ik had een nieuwe koplamp nodig en dat werd weer lekker snel geregeld, zoals altijd. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.

Prima service klant vriendelijk personeel

Klasse

Altijd snel geholpen!!

Service.

Cliënt gericht, vakkundig en vriendelijk.

Zeer klantvriendelijk

Het is een zeer klantvriendelijk bedrijf en we zijn al diverse malen door de eigenaar en het personeel uit de brand geholpen

Al sinds 1990 onze garage

Gewoon top, altijd de beste service. Ricardo en zijn toppers staan voor kwaliteit en goede service.

Goed geregeld niks mis mee prima werk verricht tevreden klant en goede offerte gehad.

Ontzettend aardig, lief personeel

Mijn ervaring vandaag was super!! Goed geholpen. Lieve service, vanwege mij terug brengen en ook weer ophalen

Top garage

Echt heel fijne garage, goede service en fijn geholpen

Geweldig meedenkend vriendelijk accuraat

Een heerlijke no nonsens garage met supper personeel voor je klaar staat en waar duidelijkheid en afspraken en hoog in het vaandel staan Top

In een woord geweldig!

Service is TOP. Altijd klaar om te helpen, ook in onverwachte situaties. Meedenken om de beste oplossingen te vinden en vooral al jarenlang een betrouwbare garage!

Klacht over lekkage serieus aangepakt en verholpen.

Zie afhandeling klacht.

met geduld wordt ja auto goed gerepareerd!

Helaas heeftv mijn auto een week bij de garage gestaan, voordat hij pas werdt gerepareerd, dat vond ik wel minder fijn.

Je bent echt welkom ,voelt goed. Persoonlojke benadering

Snelle service

Vooral het snel terecht kunnen en het probleem oplossen was voor mij cruciaal. Als ondernemer kun je niet zonder je auto. Binnen een dag was de auto weer klaar.

Bijzonder prettige ervaring met garage Lubbers.

Nadat garage Nefkens in Huizen stopte ben ik overgestapt naar garage Lubbers. Van dat genomen besluit heb ik nooit spijt gehad. Gezien mijn leeftijd en ik nog autorijd hoop ik evenwel van uw diensten gebruik te kunnen blijven maken.

Alles volgens afspraak

Prima gedaan

Professioneel, en zie je net voor de klanten

Altijd aardig en service gericht ik ben op het zeer tevreden geweest met het werk voor de overlevenden goed bedrijf. Garage werkt als een 10 vond het fijn om je klant te wezen helaas ben ik weer terug naar mijn oude woonplaats. Daar is het wat lastiger om dit niveau te vinden wat is service en vakmanschap betreft

Ambachtsweg 1

1271AL Huizen