We zijn via een prima no-nonsense gesprek tot een uitstekende aankoop gekomen.
Na een fijne ontvangst heeft Sander goed uitgelegd waar de voordelen zitten van zijn (hoofdzakelijk import-)autoaanbod. De Nissan Qashqai +2 die we vanuit Landgraaf kwamen testrijden, voldeed aan de meeste geadverteerde info, alleen had de auto geen parkeersensor achter zoals geadverteerd (wel een achteruitrijcamera cfm advertentie), en geen 18 inch LM wielen maar wel 17 inch LM. Geen probleem.
De testrit ging prima, alleen de voorwielen trilden licht bij aanremmen. Dat hebben we voorgelegd bij terugkomst, en de monteur bevestigde dit probleem, dat door de voorwielremschijven werd veroorzaakt. We hebben daar nuchter met Sander over gepraat en zijn erop uit gekomen dat de auto meteen gerepareerd werd. dit was binnen een uur gedaan. Niet veel later waren we al op weg naar huis met de nieuwe aanwinst. Van de eigen verzekeringsservice van Auto Breda hebben we geen gebruik gemaakt, maar het is prima dat alle noodzakelijke papierhandel meteen ter plaatse geregeld kan worden. Conclusie: Ik ben prima aan een hele fijne tweedehands auto geholpen en ben zeer tevreden met het verloop van de aankoop. Sander weet waar hij over praat en ik heb het contact als erg prettig ervaren. Gewoon een goeie zaak!