Vriendelijk, Vertrouwen en Service!
Dhr. Emrah Karabag heeft mij keurig ontvangen en zoals afgesproken de gewenste auto klaar staan voor een proefrit. Eerst heeft hij duidelijk uitgelegd wat zijn "core business" is (Import jong gebruikte Toyata's bedoeld voor de Merkdealers in Nederland), dit om direct een duidelijke en eerlijk beeld te krijgen van het prachtige bedrijf NEVauto.
Particuliere verkoop is namelijk niet zijn hoofd doel. Maar laat je hierdoor niet weg jagen.
De E-Golf heeft keurig een beurt en APK gekregen bij de Volkswagen Dealer, dit was een vereiste van Emrah zelf. Immers ieder product moet goed en verzorgd de loods verlaten.
De Afhandeling van de koop was perfect, auto werd netjes op mijn naam geschreven en de auto stond te glimmen!
Ik ben bij veel autobedrijven geweest in mijn zoektocht naar een goede E-Golf. Ik ben opgelicht bij de PON Occasion dealer, mooie praatjes, mooie beloftes maar niets werd er waar gemaakt. Andere bedrijven spelen mooie verkoop spelletjes. Bij NEVauto was het contact direct super, eerlijk en vol vertrouwen. Afspraak is Afspraak en alles wat er besproken wordt komen ze hier na!
Emrah Bedankt voor de geleverde service, de prettige en eerlijke gesprekken en de doos met Italiaanse Wijnen! De auto doet het super en ik rij met een grote glimlach naar mijn werk!