Een behandeling zoals het hoort! Vriendelijk over de telefoon. Gastvrij over de vloer. Professioneel vanuit hun ambacht. En attent in de nazorg. Een zeer zekere aanrader voor iemand die een Mercedes specialist zoekt.. Chapeau!
Goede communicatie en snelle hulp. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.
mensen met verstand van auto,s
Goede service, klantvriendelijk, deskundig
Goede service, uitermate klantvriendelijk,
Proffesioneel vriendelijk en je word niet opgelicht zoals bij veel garages. Wat gedaan moet worden word gedaan maar niks overdreven.
Zeer persoonlijk geholpen en men neemt ruim de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Met een goed gevoel naar huis gegaan.
Hele fijne en deskundige garage die mee denkt met de klant.
Ik kom al jaren voor onderhoud en APK voor mijn Volvo.. Er wordt altijd eerst overlegd wanneer er reparaties aan de auto nodig zijn waar niet op gerekend is. Je weet gelijk wat de kosten zijn. De communicatie is duidelijk en prettig!
Een goed no-nonsens bedrijf. Betrouwbaar klant gericht. Vakkundig eerlijk in adviezen. Mercedes rijden is relatief duur, het berekende arbeidsloon probeert men hier binnen de perken te houden.
Klantvriendelijk en goede service.
Niet de goedkoopste, wel een eerlijk en deskundig advies en vakkundig uitgevoerde werkzaamheden!
Zij waren eerst klant bij mij vanwege de verbouwing van het pand. Ik ben daar destijds ook meteen klant geworden (nummer 36), echt vanaf het eerste moment dus. Zeer betrouwbaar en deskundig. Denken goed mee in praktische oplossingen. Echt een aanrader !!!
Top bedrijf. Goede en nette service! Ga er al jaren naar toe.
Heel fijn! Zeer vriendelijk en meedenkend top ervaring
Snelle service, klantvriendelijk wat wil je nog meer
Betrouwbaar garagebedrijf. Specialist voor Mercedes Aanrader👍
Je wordt snel en goed geholpen door deskundig personeel.
Fijn bedrijf, fijne mensen, vakbekwaam en zeer, zeer servicegericht. Van harte aanbevolen!
Oostpolderweg 4 a
2841DA Moordrecht