Duidelijke factuur en speficicatie en redelijke tarieven.
Alles vtv doorgesproken en de werkzaamheden prima uitgevoerd. Ook de thuis haal- en breng service is uitstekend bevallen
Goede service, ze poetsen je auto en zuigen hem netjes uit. Er moest veel gebeuren maar ze waren toch op tijd klaar.
Fine garage, and they cleaned my car too.
ik ben met mijn auto langs geweest omdat ik vreemde geluiden hoorde als ik stuurde. ben goed geholpen!
Een fikse lekkage en diverse andere problemen heel goed opgelost. Super service!
Voor mij een uur rijden, maar zou het zo weer doen. Wat een ervaren monteurs werken daar, en de prijs was eerlijk gezegd nog ouderwets goedkoop.
Geven een betrouwbaar gevoel, denken met de klant mee, je word netjes behandeld. Top dus!
Zoals altijd, vriendelijke service
De inzet van zowel Cris als Ries, alsmede hun personeel is altijd top, behulpzaam en altijd bereid om die extra stap te doen voor hun klant(en). Gewoon een goed en betrouwbaar adres voor al mijn wensen.
Ze zijn klantvriendelijk en vakkundig
Nette garage wordt keurig geholpen.
Na heen en weer gesteggel met een andere garage met mijn Mercedes Vito, kwam ik uit bij Het Ambacht. Dat ze specialist zijn in Mercedes was direct te merken. Ik ben vakkundig en vriendelijk geholpen!
Gebruiker en auto zijn niet zoals de meeste. Deze mannen gaan daar geweldig mee om.
Een hele prima garage, goede service en alles ging volgens afspraak.
De afspraak was snel gemaakt. Ik kon snel terecht. De werkzaamheden werden onmiddellijk aangevangen en de auto was weer snel gereed. De wacht accommodatie was aangenaam met koffie en TV. Ik werd vriendelijk te woord gestaan
Vriendelijk deskundig en snel. Kan niet beter
Perfecte service, kom er graag(als dat nodig is) auto was zelfs schoon aan de buitenkant wat ik zelf altijd verwaarloos Hé john
Fantastische snelle service door Ries en Chris.
Zie opm hierboven
persoonlijke benadering
Autobedrijf het Ambacht is een fijne garage die mee denkt met de klant. Dure onderdelen worden niet meteen nieuw ingekocht maar in overleg met de klant worden gereviseerde onderdelen gebruikt om kosten te besparen. De kennis en ervaring met het merk Mercedes Benz zijn ruimschoots aanwezig wat vertrouwen geeft. Ik kan de garage van harte aanbevelen.
In februari 2019 een occasion gekocht bij het Ambacht. De auto was nu toe aan een grote servicebeurt waarbij geconstateerd werd dat er een sensor vervangen moest worden. Deze kostte ca. € 800 dus daar schrok ik behoorlijk van. Gelukkig viel dit nog in de garantie en werd zonder slag of stoot en zonder morren vervangen. Tot nu toe totaal geen spijt van de aankoop bij hen. Uitstekende en persoonlijke service!
Oostpolderweg 4 a
2841DA Moordrecht