Mijn auto wordt opgehaald, Grote beurt met APK keuring. Als er iets speciaals voordoet wordt er telefonisch overlegd voor reparatie of vernieuwen van onderdeel.
Klantvriendelijk en service gericht , top.
Kon snel terecht. Wordt netjes gebeld wat er aan de auto mankeert
Even snel langskomen voor de zomer banden wissel, snel gedaan Inclusief de koffie! Bedankt! Kors.
Ik word prima geholpen en mijn afspraak verzetten op het laatste moment was ook geen probleem. Service met een glimlach
Al jaren ons vaste adres voor het onderhoud aan onze auto's, vriendelijk, persoonlijk,vakkundig, eerlijk, betrouwbaar en prima service tegen schappelijke prijzen! Ook een onverwachte "situatie" werd snel en probleemloos opgelost. Kunnen een hoop garages en dealers nog wat van leren! Top Ries & Chris!
Perfect en snel geholpen
Betrouwbare garage met gekwalificeerd personeel En een prima prijs kwaliteit verhouding. En een no nonsens mentaliteit. Zij worden mijn vaste garage voor alle onderhoud en service beurten. Maarten Verbeek.
Ik ben prima tevreden en ga er graag naartoe.
bij een storing in de auto hebben ze diverse oplossingen aangeboden dan heb jij zelf de keuze
Al vele jaren mij MB specialist. Prima bedrijf. Aanrader
Klantgericht en auto wordt uitstekend onderhouden.
Deze mensen staan altijd voor je klaar en zorgen dat je snel en veilig weer op weg kan.
Voor mij de eerste keer met bij de garage, goed gevoel! Met het onderhoud verder nog geen ervaring.
Al sinds de opening breng ik mijn auto naar Het Ambacht voor de jaarlijkse beurt, ik ben er nog nooit teleurgsteld. De auto wordt eerst nagekeken, waarna de uit te voeren werkzaamheden met mij besproken worden, zodat ik altijd weet wat het onderhoud gaat kosten. Als er onverwachte zaken naar voren komen wordt er altijd meegedacht over de meest kosteneffectieve oplossing.
Zeer klantgerichte eigenaar met professionele houding en vakkennis. Duidelijk, sympathiek, vlot en resultaatgericht. Andere garages kunnen hiervan leren. Topbedrijf!
Al jaren naar tevredenheid is mijn mercedes A-klasse in onderhoud.
Chris en Ries denken mee, leggen uit en tonen de noodzaak van de uitgevoerde service.
Reparatiekosten vielen ook nog eens mee t.o.v. de eerder afgegeven begroting. Een aanrader.
Goede ervaring, snelle uitvoering, factuur conform opgave, service gericht
Doordat ik het laatste jaar heel weinig kilometers heb gereden, had mijn accu van ca. 5 jaar oud het begeven. Via de mobiliteitsservice kwam er een monteur die mijn auto weer aan de praat kreeg en daarna direct naar het Ambacht gereden. Binnen een half uur was een nieuwe accu geplaatst zonder afspraak! Dat noem ik nog eens 'ouderwetse ' service!
Fijn bedrijf, eerlijk en voelt vertrouwd aan.
Een paar weken geleden voor het eerst bij deze garage geweest. Onwijs vriendelijke mensen die graag met je meedenken en voor alles open staan. Vandaag mijn banden laten vervangen, ziet er super uit en al mijn vragen zijn beantwoord. Ik kan weer veilig de weg op!
Het Ambacht staat altijd klaar om - desnoods - te halen en brengen. Service met een grote S. Reparatie vlot uitgevoerd.
Oostpolderweg 4 a
2841DA Moordrecht