Ik ben een lastige klant met soms aparte problemen maar de heren weten daar altijd raad mee.
Komen afspraken niet na en na in totaal 6100 euro aan reparatiekosten gehad te hebben nog met lege handen staan. God wat hebben jullie mijn zoon opgelicht.
Een hele fijne garage. Super geholpen.
Fijne mensen
This is a fine garage that does good work at a fair price. The problem was diagnosed quickly and repaired as soon as the defective part came in. There is limited public transportation access to the garage, so you sometimes need a service car travel further.
De auto gaf aan dat er iets was met de bandenspanning. Dat moet je natuurlijk zelf kunnen. Ze hebben het netjes gecontroleerd en opgelost. En ik kan het waarschijnlijk volgende keer zelf :-)
alles is perfect geregeld
Alleen APK, snel bericht dat auto weer in orde afgemeld was nadat eerst een band gerepareerd was. Alweer een prima ervaring,tot ziens!
Mijn ervaring: goede service, vriendelijk en deskundig.
Kon snel te recht met mijn storing, alles naar tevredenheid opgelost.
Vanaf dag 1 kom ik met veel plezier bij de heren van het Ambacht, deze heren verstaan hun vak! En werken snel, en secuur, alles wordt goed en eerlijk gecommuniceerd naar de klant toe, en hanteren schappelijke prijzen en vooral hun expertise betreft de Mercedes-Benz. Met pech wordt je ook heel snel geholpen, je bent daar echt klant in plaats van een nummertje.
Goede en professionele afhandeling van een kleine reparatie voor een nette prijs.
Goede communicatie!
Goede service, waarbij ik netjes te woord ben gestaan
Prima garage en wederom alles netjes en snel geregeld.
Snelle service, meedenken en goed advies.
Fijn geholpen en snel.
Betrouwbaar, goed advies, goede administratie
Goed advies en er worden verschillende opties uitgelegd, daarnaast een goede service en vervangend vervoer wordt aangeboden.
zeer vriendelijk en kundig geholpen
Geen klachten.
Kom al bij deze garage vanaf de opening en nog nooit teleurgesteld.
Ik breng al enige jaren mijn auto bij het ambacht voor apk en voor de beurten. Mijn persoonlijke ervaring is zeer goed . Denken mee en staan ook altijd klaar en paraat wanneer nodig. Vriendelijke eigenaren en personeel met verstand van zaken. Een aanrader
Oostpolderweg 4 a
2841DA Moordrecht