Had een probleem met vastgelopen remklauw bij mijn Vito. Als zzp’er heb ik mijn bus hard nodig. Garage het Ambacht heeft mij snel geholpen en dacht met me mee in oplossingen zoals vervangend vervoer. Top!
Als er iets is aan auto altijd snel geholpen en denken mee.
Top bedrijf
Gewoon wederom netjes geholpen.
Goed geholpen voldoende uitleg over de situatie.
Als vanouds weer prima geholpen! Snelle service en alles weer vlot geregeld.
Mijn auto had wat problemen en ik kon de volgende dag meteen terecht. Het probleem was super snel verholpen en ik kon mijn auto diezelfde dag weer ophalen. De mensen die er werken zijn uiterst vriendelijk!
Altijd een goede service voor een scherpe prijs en er is ruimte om te overleggen.
Inmiddels 8 jaar mijn vaste adres, goede relatie met Ries en Cris. Gewoon goed en betrouwbaar.
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Geen lange wachttijden voor een afspraak, ze doen wat moet gebeuren maar niets extra zonder overleg. Ze rekenen de normale werkuren en de kosten van onderdelen en voor zover ik kan beoordelen doen ze dat 100 % eerlijk. Kortom wij blijven nog heel veel jaren gebruik maken van deze garage voor onderhoud aan onze auto.
Prijsafspraak goed nagekomen!
Zie hierboven
Prima,
Goede informatie en alles gaat in overleg met de klant
Wederom goed en snel geholpen.
Wat mij betreft is mijn eerste ervaring zeer positief, vriendelijk en erg duidelijk in de uitleg over voorgesteld onderhoud/service.
Ik ben snel volgens afspraak geholpen. De service was klantvriendelijk en voor zover ik kan beoordelen deskundig. De organisatie geeft vertrouwen in correcte service.
Er wordt meegedacht maar heb de mogelijkheid om niet mee te gaan met het voorstel.
ervaren, klantvriendelijk en flexibel.
Klantvriendelijk. Aan je auto wordt altijd gewerkt door iemand met veel ervaring. Ik ben al vele jaren tot tevredenheid klant.
Ik word altijd netjes geholpen
Toen ik een storing kreeg, kom ik direct komen voor een diagnose en kon vlot een afspraak maken voor het herstel. Het werd snel en vakkundig uitgevoerd.
Goed bedrijf duidelijke afspraken netjes uitgevoerd werk
Ik ben een lastige klant met soms aparte problemen maar de heren weten daar altijd raad mee.
Komen afspraken niet na en na in totaal 6100 euro aan reparatiekosten gehad te hebben nog met lege handen staan. God wat hebben jullie mijn zoon opgelicht.
Oostpolderweg 4 a
2841DA Moordrecht