Zie hierboven
Vriendelijk en meedenkend! Kon snel terecht en alles wordt vooraf overlegd!
Vandaag voor de eerste keer met mijn cla 35 AMG bij autobedrijf het Ambacht geweest. De sfeer is gemoedelijk , de mensen vriendlijk , ter zaken kundig , luisteren en nemen de tijd . Dit bedrijf is een aanrader om buiten de dealers om je mercedes op een correcte manier te laten onderhouden . Hier staat klantvriendelijkheid nog voorop. Al met al een heel prettige ervaring M.vr.gr.Rob
duidelijke afsraken servicebeurt
Wordt altijd vriendelijk geholpen
Ik ben hier nieuwe en via kennis aan deze adres gekomen. Ik ben zeer tevreden over hoe ze met de klant om gaan Ik was gebeld de dat het auto klaar is en dat het banden aan het vervanging toe zijn, dat kon gelijk opgepakt worden ipv andere afspraak, Eind van de dag auto opgehaald en die hebben ze nog schoon gemaakt van binnen en buiten.
gelijk geholpen met mijn probleem en opgelost. prima service
Zeer klantvriendelijk geholpen en tegen een goede prijs.
Goeie ervaring, ik was opzoek naar een Mercedes specialist en dan ben je hier op het juiste adres. Prima geholpen !
Ik werd netjes gebeld met de mededeling dat er wat extra's gedaan moest worden.
Goede service, doen wat ze zeggen/afspreken.
Je word echt als klant gezien en niet als een nummer. Ambacht heeft passie voor het werk wat ze doen en denken mee met de cliënt. Ondanks dat je een oude auto rijd word je toch met respect behandelt, wat ik wel eens anders heb meegemaakt met andere garages.
Na mijn eerste kennismaking zo'n 8 jaar geleden is garage het Ambacht mijn vaste garage geworden. Er werken daar zeer klantvriendelijke en zeer deskundige mensen, die met je meedenken en je niet onnodig op kosten jagen.
100% vertrouwen heb ik in het oordeel van 'Het Ambacht', waar ik mij als klant volledig koning kan voelen.
Beste mensen ben voor een beurt geweest afgelopen dinsdag prima geregeld wagen gewassen en gestofzuigd vriendelijk en goed personeel zeker een aanrader om daar je onderhoud te doen met vriendelijk groet harry de jong
Goede servicebeurt waarbij alles van te voren netjes is toegelicht alvorens uit te voeren, de expertise zit hier goed en dat geeft vertrouwen in het werk dat is uitgevoerd. Verder duidelijke factuur en netjes onderhoudsoverzicht.
Voor het eerst geweest bij Het Ambacht, en het was een super ervaring. Je weet waar je aan toe bent, je wordt bijgepraat over de opties voor onderhoud en reparatie en ook na afloop wat er precies gedaan is etc. Je ziet dat de medewerkers zelf autoliefhebbers zijn en het werk met plezier en toewijding doen. Zeker aan te bevelen!
Werk wordt goed uitgevoerd, geen verrassingen. NB: Garage wordt al aanbevolen !
Van tevoren een offerte waar ze zich aan houden. Alles schoon en opgeruimd.
Eerlijk en netjes. Doen wat ze zeggen.
Kom nu al een aantal jaren bij Autobedrijf Het Ambacht. Als je een merk als Mercedes wil blijven rijden weet je dat regulier onderhoud best prijzig is. Bij Autobedrijf Het Ambacht geniet je echter een betere prijs/kwaliteit verhouding dan bij de merkgarages. Ook word je hier nog als echte klant gezien en behandeld. De vakkennis en service laat absoluut niets te wensen over. Men is er zeer klantvriendelijk en de koffie is goed. 3x Raden waar mijn auto zijn volgende servicebeurt zal hebben!
Altijd service voor op, behulpzaam en vrolijk.
Nette service. Altijd overleg bij extra kosten. Kortom: klantvriendelijk.
de kennis, de vriendelijkheid, het laagdrempel gevoel bij deze garage is geweldig. ga vooral zo door. met zeer vriendelijke groet W.J. Koster
Ik word altijd heel netjes en vriendelijk behandeld. Er wordt goed gecommuniceerd over wat er met de auto aan de hand is en wat moet worden gerepareerd. Daarbij wordt er goed geluisterd naar wat ik aangeef over de mankementen. Ook de na service is van goede kwaliteit.
Oostpolderweg 4 a
2841DA Moordrecht