Prima onderzoekers van storingen
Afspraken worden nagekomen. Bij vragen wordt ik deskundig bijgestaan en de uitvoering wordt in goede kwaliteit gedaan
Autobedrijf Het Ambacht – vakmanschap zonder poeha Via Vakgarage Van den Burg in Zoetermeer kwam ik bij Autobedrijf Het Ambacht terecht. Zij durfden de distributieketting van mijn Mercedes SLK niet aan – geen kleinigheid dus – maar verwezen me vol vertrouwen door. Of Het Ambacht nu goedkoop of duur is, durf ik niet te zeggen. Wat ik wél met zekerheid kan stellen: dit bedrijf ademt vakmanschap. Van de werkplaats tot de balie – alles klopt. De communicatie is zoals je die overal zou willen: snel, duidelijk en eerlijk. Geen gladde praatjes, gewoon mensen die weten waar ze het over hebben. De reparatie is keurig uitgevoerd. Er is nog een klein aandachtspuntje, maar daarvoor kan ik morgen al terecht. Ook dat zegt iets. Als ze dat net zo netjes oplossen, dan hebben ze er wat mij betreft een vaste klant bij.
Altijd meedenkend. Goed advies. Fijne mensen en vooral ook betrouwbaar.
Duidelijk en snel
Went for the apk and service B of my Merc and got the best service and professionalism.
Service zoals service hoort te zijn
Altijd klantgericht en vriendelijk ❗️
Ik kom al vele jaren bij Autobedrijf Het Ambacht. Nog altijd super tevreden over de vakkennis, geboden service en de prima prijs-kwaliteit verhouding. Bij dit bedrijf ben je gelukkig nog een echte klant waar ook echt met je gesproken en naar je geluisterd wordt! Mijn auto komt hier nog vele malen terug voor onderhoud. En .........ook de koffie is lekker!
goede garage
Een motorisch probleem werd gauw en juist gediagnosticeerd en verholpen. Ook de APK werd grondig uitgevoerd. De mooie oude kar (CLK 22 jaar) loopt weer als een zonnetje.
Altijd goede kwaliteit en vriendelijk contact
Fijn bedrijf
Processional behandeld,zeer tevreden
Al jarenlang goedonderhoud en veel deskundigheid
Vakmanschap en goede service
Zeer kundig en een goede prijs
Prettig bedrijf waar je veelal snel een afspraak kan maken voor je auto onderhoud.
Een prettig en vakkundig bedrijf voor al je MB reparaties!
Vandaag pech met onze bedrijfsbus en het was onzeker of we binnen 24 uur weer konden rijden maar het is toch gelukt. Helemaal top.
Mijn Mercedes voor onderhoud en reparatie aangeboden. Ik werd vriendelijk ontvangen en de medewerker nam ruim de tijd om mijn verhaal aan te horen. Zoals besproken werd ik voor het uitvoeren van de werkzaamheden telefonisch op de hoogte gebracht van wat het probleem was en de kosten hiervan. Bij het ophalen van de auto werd alles duidelijk uitgelegd wat er vervangen was door de oude vervangen onderdelen te laten zien. Ik werd zelfs geadviseerd om naar de dealer te gaan om nog uit te voeren fabrieksvervangingen te laten uitvoeren. Kortom een TOP ervaring!!! Dit is wat mij betreft een blijvertje voor het onderhoud aan mijn Mercedes.
Problemen met mijn Mercedes AMG en erg netjes geholpen. Kom zeker terug!
Klantvriendelijk.
Prijs altijd oké