Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle en professionele service met duidelijke communicatie. Het vriendelijke personeel wordt regelmatig genoemd en het werk als betrouwbaar ervaren. De algehele ervaring is positief, met transparante prijzen en zorgvuldige follow-up.
Zag dat Bouwman bekend is met het ptc verwarmings probleem, hetzelfde bleek het geval bij mijn hybride Golf. Snel en vakkundig geholpen, waren alle garages maar zo!
26 April 2026
Arnaud Venema
Sint Johannesga
Pech, net buiten Lemmer, met m'n Audi Q2.( lampje motormanagement brandde en auto in " noodloop".) Naar dichtstbijzijnde garage gereden. Begin van de middag gebracht, eind van de middag alweer klaar. Leenauto meegekregen. Echt topservice en heel klantvriendelijk!!
20 April 2026
Dorine
Emmeloord
Er moest ene nieuwe display in de auto ingebouwd worden met achteruitrij camera. Helaas voldeed de door mij aangeleverde camera niet. Garage heeft dit goed opgelost
1 April 2026
Margré
Heldere communicatie
25 March 2026
Siebe
Lemmer
Apk en onderhoud. Zeer nauwkeurig, waar een ander bedrijf al snel wat goedkeurt, volgen zij de regels. Prettig persoonlijk contact
21 March 2026
N
Lemmer
Ik kan dit autobedrijf zondermeer aanbevelen. De eigenaar is duidelijk begaan met zijn klanten en had begrip dat het even duurde voordat ik de juiste auto had gevonden. Verder wordt er snel gereageerd als je een oog op een auto hebt laten vallen. Bij een bezoek aan de showroom neemt men de tijd voor je en laat je rustig alle auto's bekijken zonder dat je het idee krijgt dat ze je een auto willen aansmeren. 'Eerlijkheid duurt het langst', hebben ze ongetwijfeld hoog in het vaandel staan.
20 March 2026
Willem
Heumen
Altijd goed, snel geholpen, eerlijk advies
13 March 2026
Marjan de Smit
Lemmer
Goede vriendelijk service. Op maandagochtend gebeld voor een defecte Tesla . Kon hem gelijk brengen en voor 17.00 was het probleem opgelost en stond de auto klaar. Goede diagnose gesteld door Johannes, transparante prijs afspraak en perfect opgelost. Dit bedrijf heeft veel ervaring met Tesla’s . Prima bedrijf voor de noordelijke provincies. Defect: (kortsluiting in de PTC)
24 February 2026
Romario
Workum
Eerste contact met garage Bouwman was zeer plezierig. Naar aanleiding van " nieuwe bewoner kaart" afspraak voor onderhoud gemaakt. Ik heb zeker mijn nieuwe garage gevonden.
24 February 2026
chris
Lemmer
Storing opgelost en onderhoudspunten die tijdens de reparatie gemakkelijk bereikbaar waren meteen meegenomen. Vakmannen met liefde voor hun werk.
22 February 2026
Ruud
Huizen
Zeer vriendelijk en denken mee
15 February 2026
Nina
Duidelijk klant gericht
12 February 2026
Bert
Lemmer
Zeer tevreden over het verloop van de aankoop. Meine-Jelle is alle afspraken correct nagekomen en heeft de auto gedurende een maand voor mij gereserveerd. Professioneel en betrouwbaar, absoluut aan te bevelen! 2x vanuit Zierikzee naar Lemmer rijden was het zeker waard. Meine-Jelle dankjewel voor de nette service!
11 February 2026
Dimitri
Zierikzee
Johannes is altijd vriendelijk en oplossingsgericht
10 February 2026
Jelle
Zeer tevreden!!!
6 February 2026
Helma
Lemmer
Gewoon snelle en niet duur.
24 January 2026
Dirk
Goede en snelle service
17 January 2026
Johan
Lemmer
Apk laten uitvoeren, achterrem moest vervangen. Keurig gemeld en netjes uitgevoerd, volgende keer weer.
13 January 2026
Sabine
Lemmer
Altijd snelle service en meedenkend in de passende oplossing. Wanneer het mogelijk is wordt je probleem direct opgelost.
13 January 2026
Robbert
Lemmer
We komen al een aantal jaar bij bosch car service in Lemmer. Het bevalt ons altijd heel goed. Snel en vakkundig geholpen en zeer vriendelijke mensen.
10 January 2026
Eduard
Emmeloord
top
10 January 2026
Nina Goudberg
Lemmer
Betrouwbare garage en heel goede service door het vriendelijk personeel.
8 January 2026
Janny
Lemmer
Snelle service en goede communicatie
31 December 2025
Tristan
Lemmer
Via de website bij Bouwman terecht gekomen, vanwege kapotte kachel voor mijn model S. Site kwam betrouwbaar over, en ze bleken nog bij mij in de buurt te zitten ook. Afspraak gemaakt via de website, kon binnen een paar dagen terecht. Vriendelijk ontvangen door Johannes, goede uitleg van wat er ging gebeuren en van te voren duidelijkheid over de prijs. Leenauto meegekregen en binnen 4 uur kon ik mijn auto weer ophalen!
24 December 2025
Anton
Harich
Mijn auto moest uitgelijnd worden. Is prima en vakkundig gedaan. Ook duidelijke uitleg achteraf wat er aan de hand was en wat er gedaan is.
18 December 2025
Frank