Vertrouwd

Gelukkig woon ik dichtbij en had daarom ook gekozen voor Garage Op de Hoek. Zij geven goede service en kwamen direct op verzoek langs om de accu op te laden mede vanwege het weinig rijden tijdens de lockdown. Na een inspectiebeurten gaat de auto ook door de wasstraat. Bij de APK nieuwe remschijven en - blokjes en accu. Zo ga ik vol vertrouwen weer het nieuwe APKjaar in.

Uitstekende samenwerking

Er blij met deze garage

Goede service, goede uitleg en vriendelijk.

klantvriendelijk

wij hebben recent een hele mooie volvo c70 hier gekocht .en we zijn keurig geholpen en de afhandeling ook goed. ze doen wat ze beloven.

Alleen telefonisch contact gehad maar voelde zeer vertrouwd

Alleen maar telefonisch contact gehad maar kende de garage wel van tevoren ik weet dat het heel erg vertrouwd is.

Prima en snelle service!

Bellen en binnen een week een afspraak voor APK!

Betrouwbaar en degelijke.

Heb al jaren mijn auto's bij op de Hoek in onderhoud. Wat ik als belangrijkste ervaar is de goede communicatie. Als er bij een beurt punten worden gecorrigeerd die onderhoud nodig hebben, dan wordt er eerst gebeld wat er is geconstateerd, wat de risico's zijn als ik het niet laat repareren/onderhouden en wat eventuele kosten zijn bij reparatie. Op de factuur kan exact terug worden gevonden wat er van te voren is afgesproken. Uitstekend adres.

Vakkundig en goed geholpen

1) Gehoord 2) Juiste actie 3) Vakkundig

Super!!

Alles conform de afspraak bij de verkoop geregeld! Heel netjes schoon gemaakt en gepoetst. Zeer vriendelijke geholpen. Kan iedereen aanbevelen.

Persoonlijk en zeer vertrouwd.

Direct een goed gevoel. Zonder twijfel een mooie en goede auto gekocht.

uitstekende service voor een eerlijke prijs

bandenwissel , snel , scherpe prijs , uitstekende service

Fijne en eerlijke omgang met deze autogarage gehad.

Afgelopen Zaterdag 6-03-2021 mijn Opel vivaro ingeruild voor een Ford transit custom de omgang met Dennis de Jong is mij erg goed bevallen no nonsens fijne omgang zakelijk en eerlijk de afspraken nagekomen. Volgende keer zou ik zeker weer met deze garage zaken willen doen. Succes verder toegewenst. Met vriendelijke groet, Jack Jansen Actief beveiligingen Putten

goed geholpen

we werden vlot en correct geholpen. We komen hier ook al 30jaar

Zeer goede ervaring met het bedrijf op de Hoek

Vriendelijk en snel geholpen

De apk keuring en onderhoudsbeurt in een ochtend.

uitstekende garage, klantvriendelijk en snel geholpen

Onze auto is in goede handen, altijd klant vriendelijk en oplossingsgericht

zeer goed

zeer goede service bellen als er wat bijzonders is en overleggen eerst voor ze uitvoeren na zoveel jaren ervaring met de garage nwil ik niks anders meer

correct werk en goede communicatie.

correct werk en goede communicatie.

goeie service

klantvriendelijk , goeie prijs / kwaliteit

Afspraak volledig na gekomen Op de juiste tijd was hij klaar

Vriendelijk en behulpzaam

Wéér helemaal top !

Een scheur in een band met een ‘lastige’ maat; 255/35/20. Toch werd ik op vrijdagmiddag snel geholpen tegen een goede prijs! De receptie medewerker (Pieter) is altijd vriendelijk en kundig. Hier kunnen heel veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Goede en nette service!

Attente man aan de balie, heb het gevoel dat ik eerlijk behandeld wordt!

Melkweg 1

8531NH Lemmer