Snel geholpen dan bij Tesla zelf.

Heb gratis een leenauto gekregen en ben binnen drie dagen geholpen.

afspraak is afspraak

simpel snel en duidelijk afspraken maken en nakomen. Weinig woorden nodig. Een piep klein advies-je mbt de factuur en daarop vermelde betaalcode: ff wat groter, tis amper te lezen ;)

Prima garage en uitstekende communicatie!

Prima garage en uitstekende communicatie!

Goede prijs/kwaliteitsverhouding en denken mee met klant

Wij wonen sinds mei 2024 in Lemmer en zijn klant geworden bij Bouwman na goede aanbevelingen van klanten. Worden goed geholpen en werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Prettig is, dat ze meedenken met de klant om tot een goede oplossing te komen.

vijf sterren

Online afspraak inplannen, 1 dag ervoor een reminder en zeer vriendelijke ontvangt. Tja .... gewoon 5 sterren.

Snelle en goed service.

De afspraak is snel gemaakt via de website. De keuring en de reparaties zijn snel en goed uitgevoerd.

Bijzonder goede en snelle service.

In het weekend werd ik geconfronteerd met een onverwachte klacht. Voor mijn probleem was ook in het weekend een oplossing gevonden. Maandag in de vroegte was alles opgelost. PUIK!

Ik vind mijn auto niet goed en netjes is afgeleverd.

Schoonmaak aan de binnenkant van de auto was niet in orde, ramen aan de binnenkant waren nog smerig. Onder de motorkap was helemaal niets schoongemaakt, ruitensproeiervloeistof was na twee keer gebruiken leeg. Ruitenwissers bladen voor en achter zijn versleten, maar komt wel door de APK. Hoe is dit mogelijk, misschien maar herkeuring bij een andere garage laten doen.

keurige service!

Keurige service conform afspraak

super service

super service

Vriendelijke medewerkers

Duidelijk en volgens afspraak

uitmuntende service

Goed meegedacht bij het installeren van een achteruitrijcamera.

keurig volgens afspraak gewerkt

onderhoud volgens dealer voorschrift afgewerkt en keurig gewassen opgehaald

Vlotte en prettige service.

Ik werd wederom zeer vlot geholpen. Er werd mee gedacht in oplossingen. Ik werd hiervan goed op de hoogte gehouden, zodat ik niet voor een onaangename verrassing kwam te staan. Ook kon ik gebruik maken van een leenauto.

Geweldige service en snel klaar.

Een geweldige service.

Klasseservice

Hele goede service en klant vriendelijk

Goede service en erg klantvriendelijk.

Goede service en klantvriendelijk.

goede service - er wordt meegedacht in de situatie

niets aan toe te voegen

perfect

nvt

Top service

Als je net als ik alles weer op het laatste moment doet vis je vaak achter het net, maar niet bij “Op De Hoek” ze tonen begrip en doen wat in hun vermogen ligt om het op te lossen

Super snelle service

Ondanks een volle agenda, heel snel geholpen! Top service!

Prima service van brengen tot halen

Uitstekende service

Flexibel , goede service en redelijk geprijsd

Kwaliteit en service!

Bij alle afspraken met Bosch Car Service Bouwman ben ik vriendelijk geholpen en is het onderhoud en de reparaties vakkundig uitgevoerd; ook bij complexe klussen. Mijn auto's zijn hier in betere handen dan bij de dealer!

Zeer snel geholpen door vakkundige en vriendelijke mensen

Mijn auto moest op korte termijn gerepareerd worden. Car Service Bouwman en Autobedrijf Op De Hoek leverden dezelfde dag een leenauto en repareerden mijn auto nog dezelfde middag. Super!

Melkweg 1

8531NH Lemmer