Heeft een totaal van 181 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Positief sentiment96%
Over het geheel genomen benadrukken de beoordelingen vriendelijke instructeurs, duidelijke communicatie en flexibiliteit in de planning. De lessen worden als goed gestructureerd ervaren in een prettige sfeer. De opleiding lijkt solide voorbereiding op het examen te bieden met persoonlijke feedback. De ervaringen wijzen consequent op begeleiding en aanpassingsvermogen.
Sterke punten
Vriendelijke instructeurs
Duidelijke communicatie
Flexibele planning
Gebaseerd op 22 reviews
Rijschool boeve
Leuke lessen gehad waar ik veel heb geleerd, plezier heb mogen maken en er ook ruimste was voor een serieus gesprek. samen met Luc heel Gorinchem en omstreken rondgereden maar toch vond ik de koffie bij het tankstation een groot hoogtepunt!!
3 July 2025
Dion
Leuke en leerzame lessen
Je rij instructeur leert je ls snel en makkelijk het was gezelig en leerzaam in 1 x gahaald
30 June 2025
Kevin
Super goed!
Het waren altijd fijne lessen!
20 June 2025
Jill
Nieuwendijk
Ik vond het super leerzaam en dankzij de lessen en de instructeur ben ik geslaagd
19 June 2025
Rikko
Almkerk
Hele aardige en leuke instructeur. Erg leerzame en snelle lessen.
Altijd gezellig een praatje maken met de instructeur. Komen afspraken altijd goed na. Lessen zijn erg leerzaam en men leert snel op de juiste manier rijden.
15 May 2025
Mika
Woudrichem
Een betere rijschool had ik mij niet kunnen wensen.
Bij Alex in de auto is er altijd een gezellige sfeer. Het is een ervaren instructeur die goed lesgeeft aan zijn leerlingen. Bedankt voor alle leuke lessen!
15 May 2025
Emma
Sleeuwijk
Super leerzame en leuke lessen!
Ik heb een goede ervaring overgehouden aan deze rijschool! Ze nemen de tijd voor je en leren je goed rijden. Ik zal het zeker aanbevelen om hier te lessen.
16 April 2025
Anne
Nieuwendijk
Ik ervaarde het als fijne, rustige lessen met goede instructie.
Ik heb alle instructie als duidelijk ervaren en stapte altijd de auto uit met een fijn gevoel. Er wordt aandacht besteed aan jouw persoonlijke valkuilen en de instructeur kijkt echt met je mee naar wat jij moeilijk vindt.
16 April 2025
Shanna
Waardhuizen
Heel veel geleerd en leuke praatjes gemaakt
Leuk leerzaam en gezellig
4 March 2025
Ronald
Fijne begeleiding en flexibiliteit
Goede lesgeving, fijne begeleiding en sturing.
Altijd flexibel in les tijden kiezen.
27 February 2025
Floor
Andel
Altijd lachen met Luc! Zeer goede rij-instructeur en goed geregeld. Altijd netjes op tijd!
21 January 2025
Frank
Werkendam
Hele leuke en leerzame lessen
Ik vond het heel fijn om bij Alex te lessen, omdat hij alles goed uitlegt.
15 January 2025
Sacha
Goede begripvolle rijschool
Ik heb een erg goede ervaring overgehouden aan deze rijschool, en aan mijn instructeur Luc! Ze nemen de tijd voor je en leren je goed rijden. Ik zal het zeker aanbevelen om hier te lessen.
10 December 2024
Lennart
Almkerk
Super leerzame en gezellige lessen! :)
9 December 2024
Isa
Fijne lessen gehad
Ik heb altijd met plezier mijn lessen gevolgd en ik heb veel van Alex geleerd.
Groeten uit nieuwendijk
28 November 2024
Merel
Goede leuke lessen gehad
Tijdens de lessen werd ik goed op m’n fouten gewijst om mee te nemen voor de volgende les, verder goed voorbereid op het praktijkexamen en in 1 keer geslaagd
28 October 2024
Daan
Rijswijk NB
Top, gezellige tijd gehad en in 1 keer geslaagd
Ik heb een gezellige tijd gehad, top instructeur en in 1 keer geslaagd.
16 October 2024
Dijan
Dahliastraat 17
Hele goede ervaring met deze rijschool
Een hele fijne rijschool en Alex geeft goed les op een rustige manier
8 October 2024
Davy
Dussen
Wat een geweldige rijschool en een top instructeur
Niks op aan te merken
3 September 2024
Darryl
Super fijne rijschool
Ik heb zelf bij Alex gelest, super rustige en fijne man om mee te werken. Heeft aandacht voor eventueel me verbeter punten en probeert je echt zo goed mogelijk te helpen.
9 July 2024
Axel
Woudrichem
Een goede ervaring
Erg fijne lessen waarbij je veel leert en goed voorbereid je examen ingaat!
2 July 2024
Annemarie
Almkerk
Goede communicatie en leuke lessen
Altijd goede afspraken en leuke lessen gehad om vervolgens alles in 1x te halen
Bedankt Alex.
2 July 2024
Cas
Fantastisch!
Super fijne en duidelijke begeleiding tijdens alle lessen.
18 June 2024
Gerben
Amsterdam
Super leuke rijschool!
Goede en leuke rijschool! Luc en Alex zijn aardige mensen en leuk om mee in de auto te zitten!
3 June 2024
Caro
Rustig en informatieve lessen
Zeer aangename lessen , van beide rijinstructeurs
En streven naar het eindresultaat
3 June 2024
Tom