Keurige en nette afhandeling van service Beurt.
Daar onze garage in onze woonplaats het af liet weten, door garage Hink in de buurt van mijn werk prettig en goed geholpen.
Topgarage
Mijn dimlicht was kapot en kon zo langs komen. Werd meteen vervangen en hoefde alleen het lichtje zelf te betalen. Goed bezig!
Altijd snel, altijd vriendelijk, altijd kundig en degelijk
Hulpvaardig, duidelijke uitleg en tot nu toe goed werk verricht
prima bedrijf ze weten waar ze over praten, en klant gericht.
Vakkundige en zeer vriendelijke mensen. Wij kunnen weer heerlijk op vakantie deze zomer met onze gerepareerde camper!
Snel en vakkundig
Omdat ik eerder door garage Hink ( via hulp ANWB ) geholpen ben en mijn vorige garage stopte, ben ik voor een APK keuring naar Hink garage gegaan. Er bleek dat er behoorlijk wat onderhoud gedaan moest worden. Tijdens de werkzaamheden werd ik op de hoogte gehouden , omdat er extra hoge kosten ontstonden . Dit was noodzakelijk , anders zou de auto niet door de APK keuring komen, en zou het uitblijven van de reparatie niet veilig genoeg zijn. Omdat de reparatie langer duurde dan verwacht , heeft garage Hink sportief gereageerd , door 1 uur extra werk ,op hun rekening te nemen. Daarvoor mijn dank
Een garage met goede service en prettig personeel. Er word altijd eerst overlegd nadat de auto is nagekeken en ze denken graag mee over de mogelijkheden
Voor APK keuring de noodzakelijk reparaties uitgevoerd en tevens het nodige onderhoud gepleegd aan de auto. Alles top geregeld.
De uit te voeren werkzaamheden werden van te voren doorgenomen, en een geschatte kosten overzicht doorgegeven
Goede service Staan altijd voor je klaar
We zijn prima geholpen en netjes een telefoontje gehad over de mankementen en kostenplaatje, gewoon prima
Ik ben goed en netjes geholpen prijs die was afgesproken heb ik ook betaald !!
ja prima kreeg gelijk leenauto mee,woon in schagen dus leenauto is makkelijk,telefonisch op de hoogte gehouden wat er aan de hand was,
Bijna 400.000 km op de teller en hij rijd nog beter dan vorig jaar. Grote beurt en banden en uitlijnen heeft mijn auto weer als nieuw gemaakt. Fijne garage!
Netjes geholpen bij garage Hink.
Perfect!
Prima service word altijd netjes geholpen
Super!!! Aardige mannen en mijn auto rijd weer als een zonnetje
fantastisch geholpen
Word netjes geholpen Netjes gebeld wat voor reparaties er nodig zijn. En wat de kosten hiervan gaan worden Tevens ook een leen auto ter beschikking Wij zijn erg tevreden
Er werd gelijk tijd genomen om naar mijn auto te kijken en het probleem werd direct opgelost.