Snel en vriendelijk geholpen

Mijn accu moest vervangen worden, via de ANWB kon ik nog snel bij Hink terecht voor een nieuwe accu. Eigenlijk gingen ze al bijna sluiten en hebben de mannen op mij gewacht. Binnen no time zat er een nieuwe accu in en kon ik weer de weg op!

Zeer goede afstemming, service en communicatie.

Zeer goede afstemming, service en communicatie.

Altijd goed - meteen geholpen

Kwamen ook bij mij thuis helpen - accu leeg en op - na het hele koude weer. Daarna gelijk een accu voor me besteld. Super jongens (mannen!) en vriendelijk, behulpzaam en goed werk. DANK!

zeer klantgericht en deskundig

Marcel en de medewerkers denken mee in het probleem van de klant en dragen deskundig advies aan.

Zoals altijd goed geholpen!

Prettige service en vriendelijke, vakbekwame mensen.

Goede snelle service van aardige mensen!

Snel en klantvriendelijk

Goed en snel geholpen.

Goed!

Bedankt!

deskundig eerlijk en betrouwbaar

Goed!

Klantvriendelijk en denken met je mee! Fijne garage om naar toe te gaan!

In een woord TOP

Wederom een jaartje APK er bij en met heldere voorlichting omdat mijn auto niet de jongste is. En er in overleg wordt bekeken of het nog de moeite waard is per jaar. Het is een fijne garage met vriendelijke jonge en gepassioneerden mensen met verstand van zaken en betaalbaar. Ik raad het dan ook echt aan om daar je auto in onderhoud te brengen.

Apk

Goed geholpen

Vriendelijk personeel en goed en snel geholpen

Vriendelijk personeel en goed en snel geholpen

Goed geholpen

Goed advies eerlijke mensen en duidelijk

top

top!

APK fluitje van een cent!

Wat zijn ze daar enorm klantvriendelijk! Ik werd goed geholpen en er werd me ook nog eens een lekker bakje koffie aangeboden.

Zoals steeds uitstekende service.

Eerlijk, werk prima uitgevoerd en goed advies

Diverse mankementen laten repareren. We hebben een goed advies gekregen over de reparatie, de kosten waren van te voren inzichtelijk. We zijn dik tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en kan iedereen het aanraden zijn auto hier te brengen.

Persoonlijke aandacht en duidelijke prijsopgaaf

Uitstekend. Ook voor advies en aankoop auto.

Snelle service voor een goede prijs!

Motorpomp defect, kon mijn auto achterlaten volgende dag was deze weer gerepareerd.

Prima verlopen allemaal.

Geen rare dingen, alles verlopen zoals het hoort.

Een goede garage, met een goede service en kwaliteit

Wij zijn al langer klant bij autodiensten Hink en nog nooit ons neus gestoten.

Auto is weer keurig apk gekeurd

Auto gebracht voor apk. Netjes gebeld over de kosten en dat de auto niet binnen 1 dag klaar zou staan ivm bestellen van onderdelen. Heb netjes een andere auto meegekregen.

Top bedrijf, altijd behulpzaam.

Meteen meelopen en kijken naar het probleem. En als het kan meteen oplossen. Super vriendelijk personeel en je betaald nooit teveel.

Top reparatie na defect van druklager

Auto afgesleept door ANWB naar Hink Autodiensten. Binnen 2 dagen was het druklager met nieuwe drukgroep en koppelingsplaten gerepareerd tegen de gangbare prijs, zelfs een uur minder werk dan aangegeven. Gratis leenauto. Auto koppelt weer prima.

Kantbeugel 2

1724 BH Oudkarspel