Snel, goed en de rekening valt altijd mee!

Of het nu gaat om een kapotte ruitenwisser, bandenwissel of grote beurt, bij Autodiensten Hink staan ze met raad en daad klaar. Wij zijn dan ook dik tevreden met de geleverde service aan onze auto!

Top service

Bij eerder probleem snel geholpen met kapotte accu en nu ook de kleine beurt was in een groot uurtje al weer voor elkaar.

Ik was correct en goed behandeld.

Voor het eerst bij garage Hink , ik ben er goed over tevreden. Ben zeker van plan als het nodig is om terug te komen. Succes met jullie bedrijf. Met vriendelijk groet Gre Hink

Vriendelijk en een goede service

Netjes en correct, ook de geschatte prijs vind ik erg prettig. Een echte aanrader.

Zoals gewoonlijk weer alles top.

Zoals ook vorig jaar een APK en onderhoudsbeurt voor mijn camper. Wat kleine dingen hersteld en hij kan er weer tegenaan. Vriendelijke mensen en met een fijn gevoel weer onderweg.

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen.

Top garage

Er wordt altijd van te voren gebeld om te bespreken wat de prijs wordt, en er wordt eerlijk aangegeven wat de problemen op de auto zijn.

Persoonlijke benadering

Duidelijke en persoonlijke benadering. Vriendelijke medewerkers

Prima!

Weer prima geholpen hoor!

Hink geeft mij vertrouwen, open en eerlijk, komt stipt zijn afspraken na. Ziet dingen die ik vergeet te vragen bv plaatsen van een staal ventiel. Garage ziet er goed opgeruimd uit. Heeft een leerling in dienst, die het zichtbaar naar de zin heeft. Opleiden houdt je scherp, kortom goede vakman, waar je op kunt vertrouwen als je niet zo deskundig bent op het gebied van auto’s. Aan te bevelen.

Super service en meedenkend

Altijd vriendelijk en een afspraak is zo gemaakt. Er wordt netjes van te voren gebeld met een prijsopgave en gezocht naar de beste oplossing.

Goed geleverde service, doen wat ze beloven

Auto gebracht, daarna goede prijsindicatie gehad en na ophalen rijdt mijn auto als beter als ooit daarvoor!

Goede garage top ser6

Ga er voortaan heen met me auto's

Top, geen opmerkingen

Verwachte kosten zijn duidelijk van te voren besproken, dus geen verrassing. Tevens wordt je door de monteurs netjes begroet. Auto rijd weer als een zonnetje.

Eerlijk en goede service

Ook dit keer weer tevreden, goede service en een meedenkende garage!

Betrouwbaar en dichtbij

Tot nu toe prima

Goede service, snel geregeld!

Auto voor apk en een beurt, alles in 1 dag geregeld, heel fijn. Goede communicatie over de kosten voordat het geregeld wordt!

Super tevreden

We zijn super tevreden met autobedrijf Hink. We konden zonder probleem een leen auto krijgen. De service is goed we werden gebeld wat er met de auto was en konden de auto einde van de dag weer ophalen.

Super vertrouwd gevoel en goede service!

Vorig jaar Maart heb ik mijn auto bij Marcel gekocht. Dit valt niet anders te omschrijven dan een super goede ervaring. Mijn kennis van auto's is vrij slecht, dus wilde graag iemand die een vertrouwd gevoel geeft. Een half jaar later begon er een lampje te branden, ik kon hem diezelfde dan nog neerzetten en het was met een uurtje geregeld. De service is snel, het team super vriendelijk en voor mij het belangrijkste; ze geven gewoon een goed gevoel. Als er wel iets moet gebeuren leggen ze uit wat, waarom dit komt en hoe dit wordt opgelost. Voor iemand zonder kennis van auto's is dat heel fijn. Ik raad zeker aan om je auto bij Marcel te laten checken of om hier een auto vandaan te halen! Top service!

Fantastische service!

Marcel denkt heel prettig mee en legt alles goed uit. Zeker een aanrader!

in 1 zin Top

Snelle service vriendelijke mensen deze mensen zijn altijd behulpzaam in alle omstandigheden waar en wie je bent

Ik was bij mijn dochter in Nrd-Scharwoude. Toen ik weg wilde gaan deed mijn auto niets meer. De ANWB gebeld en na korte tijd kwam de wegenwacht. Hij heeft de auto uitgelezen en constateerde een mindere capaciteit van de accu en dat de startmotor hoogstwaarschijnlijk defect was. Hij adviseerde de auto naar 'zijn' garage (anwb gerelateerd) te brengen Na enige twijfel van mijn kant hebben we de auto aangeduwd en naar de garage gereden. Binnen twee dagen kreeg ik een telefoontje dat mijn auto klaar was. Er was geen andere startmotor nodig, het bleek dat de massa niet goed werkte. Er is een nieuwe massa strip en accu geplaatst/gemonteerd en de auto rijdt weer prima.

TOP

Vindingrijk. Duidelijke uitleg. Service.

Snel en goed

Vriendelijk en zeer snel geholpen. Zeker een aanrader

Goede ervaringen

Klantvriendelijk