Alles weer dik voor elkaar
Ik ben bij deze garage gekomen op advies van mijn vader. De paar keer dat ik er nu geweest ben, ben ik zeer goed en vriendelijk geholpen, en heb er goede service gekregen! Bij de meeste garages heb ik het idee dat je wordt opgelicht maar hier totaal niet! Ik kan iedereen hen aanraden.
snel en goed
Prima garage met vriendelijk en deskundig personeel.
Klantvriendelijk
Prima en snel geregeld
Snel en kundig geholpen tegen een eerlijke prijs! Leuke mensen! Groetjes Ruby
Voor het eerst hier een occasion gekocht. We zijn telefonisch netjes te woord gestaan. Auto stond netjes klaar voor een proefrit. Een goed gevoel dat er kennis is van de auto’s die ze verkopen. Ik kom hier zeker weer terug.
Vakkundig geholpen en de koffie was ook prima
zie boven
Mooi bedrijf super goed geholpen erg vriendelijke mensen.
Oud Micraatje gekocht bij deze garage. Goede aftersales. Blij mee Keurige zaak met vriendelijk en behulpzaam personeel. Wens ze nog veel succes!
Mijn probleem kon helaas niet worden opgelost, maar wel klant vriendelijk.
dit zijn echt vakmensen,die voor de klant wat is afgesproken ook nakomen,zonder gedoe of ander gezeur.
Dit jaar een grote beurt gehad voor mijn Kia. Binnen een dag klaar en zelfs de auto gewassen. Top service!
goede service
Zeer vriendelijk en persoonlijk gericht.
Onlangs een APK-keuring gehad voor onze auto, keurig en correct geholpen.
Super goede en eerlijke service, netjes en goed advies
Ik kon gelijk langskomen en werd direct geholpen
uitstekend!
Na een reparatie van een half jaar terug perfecte service en afhandeling Keep up the good work
Altijd meedenken en snelle goede service
Prima direct geholpen