Persoonlijk en professioneel en vriendelijk
Tijdens die garantieperiode bleek een aandrijfas enigszins krom te zijn. Dit is volledig hersteld zonder bijkomende kosten!
Goed en snel meegedacht en opgelost toen ik op een vervelende plek stond met een kapotte vand
Eerlijke mening ook of iets de moeite waard is of in welke volgorde de reparaties gedaan kunnen worden zodat het niet meteen onmogelijk is in de kosten. tevens zijn de medewerkers niet te beroerd om mee te denken in hoe je oplossingen zou kunnen bewerkstellen in bijvoorbeeld kleine aanpassingen ik denk dan aan bijvoorbeeld bij mij aan een achterklep slot die afgebroken was, daar werd vakkundig een nieuwe ondergrond gemaakt zodat slot functioneel terug geplaatst kon worden. Vervolgens altijd eerst een op de hoogte stelling over de prijzen zodat het vrijblijvend is of u wel of niet akkoord gaat met de aangeboden reparaties.
Prima service met vakkundig personeel
Direct een goed gevoel bij vakgarage Hink, klantvriendelijk, duidelijke informatie en afspraken.
Prima garage. Niets aan veranderen.
Leuke mannen die altijd willen helpen!!!
Denken met je mee Fijne werknemers!
een keurig en duidelijk bericht over de reparatiemogelijkheid. Leen auto was (tegen betaling) beschikbaar.
Ik kom er inmiddels een paar jaar en dit bevalt uitstekend. Goede service en prettige mensen.
Mensen en voertuigen worden in het juiste perspectief geplaatst. Een nuchtere en praktische benadering van het probleem zorgt voor een acceptabele oplossing. Vriendelijke mensen in een goed georganiseerd bedrijf. Een aanrader!
Mijn auto was voor onderhoud en apk. We werden netjes gebeld met wat er gebeuren moest. De auto was ook weer netjes dezelfde dag klaar.
ze zijn heel aardig en help snel service is goed goed vakmensen
Men geeft super service . En zoekt altijd naar goedkoopste oplossingen .
Hoge klantvriendelijkheid, uitstekende service en goed vakmanschap
alles wordt diir hun tot in de puntjes goed geregeld!
....
Ben zeer netjes en naar tevredenheid geholpen
Snel geregeld
Goed gekeken naar de apk punten. Hebben het werk goed en snel gedaan.
Fijn om mee samen te werken
Een leenauto werd beschikbaar gesteld. We werden gebeld over wat de kosten ongeveer zouden worden, voordat de reparatie begon. Bij het ophalen van de auto lag ook een gespecificeerde rekening klaar. APK-keuring was klaar in een dag.
Tijdens de garantieperiode bleek de auto wat olie te lekken. Dat is snel en vakkundig verholpen