Altijd snel, altijd aardig, altijd vakkundig!
Onderhoud wordt goed uitgevoerd en kijken verder dan standaard onderhoud
Prachtig bedrijf, goed en professioneel personeel.
Ik was jarenlang klant van Garage Hoogenboom en dus op zoek naar een nieuwe garage. Bij toeval kwam ik via mijn dochter en haar ANWB-hulp bij vakgarage Hink terecht en was meteen aangenaam verrast. We werden heel prettig te woord gestaan door Mike, de communicatie was helder en mijn dochters auto was snel gerepareerd. Toen mijn eigen auto een week daarna een defecte airco had ben ik ook naar Hink gegaan. Wederom vriendelijk en deskundig geholpen. Net als een tandarts of een kapper; je autogarage is belangrijk. Er moet een klik en vertrouwen zijn. Ik ben blij dat ik deze garage heb gevonden.
Goed geholpen en goede voorlichting, niet opdringerig.
Je wordt goed geïnformeerd en het is duidelijk wat er moet gebeuren aan de auto en wat de kosten zijn.
Mijn auto was gesneuveld toen ik op bezoek was in Noord-Holland. Na een belletje heeft de garage snel gehandeld en voor een hele schappelijke prijs geholpen.
Ik heb al eennpaar jaar ervaring bij deze garage en het is altijd top!! Lieve mensen met echte vakkennis. Mijn auto rijd weer als een zonnetje nadat hij een grote beurt heeft gehad
Prima inschatting gemaakt wat APK en kleine beurt on zou gaan kosten..Goed te woord gestaan en persoonlijke aandacht
Was de eerste keer bij Hink maar super fijn bedrijf die de klant als klant behandeld, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Eerlijke service voor een goede prijs
De wil om te helpen staat hoog in het vaandel, ze denken goed mee en doen altijd hun best. De klantvriendelijkheid is goed voelbaar, je hebt echt het gevoel dat ze op een menselijke manier werken en dat is heel fijn.
Top! Wereldtent!
Een aanrader
Vol met ervaring dus super snel en vakkundig geholpen
Vakgarage Hink is een garage met vakkundige monteurs. Ze voeren onderhoudsbeurten goed uit, precies volgens afspraak. Als je een probleem hebt met de auto, dan komen ze snel met een oplossing. Laatst een lekke band laten herstellen, was snel geregeld. De wachttijd bij de Ford-dealer was twee dagen. Bij Hink werd het even tussendoor gedaan. Daar heb je wat aan. Verder ziet de garage er top uit, modern en brandschoon en.... aardige mensen bij de receptie.
Je wordt altijd goed geholpen, de mannen denken met je mee en maken altijd tijd voor je als er iets is.
Prima zoals altijd.
Snel en efficient afspraak gemaakt voor APK en service beurt, en deze prima uitgevoerd.
Prettig.
Een onverwacht probleem (ventilator) dat zich zelden voordoet bij een Nissan werd binnen een dag kosteloos opgelost.
ik was zeer goed zijn netjes en goed
Fijne, vertrouwenswaardige garage
Mijn lampje was kapot Heerlijk dat ik zo effe langs ken rijden zonder afspraak Toppie
Wij zijn zeer tevreden over vakgarage Hink Super vriendelijk beleefd en eerlijk bedrijf