We zijn heel blij met onze koop bij Leenders auto! De verkoper kwam zijn afspraken goed na en heeft gezorgd voor een "fijn eerlijke koop van een net onderhoudende auto" waar wij nu hopelijk heel veel veilige kilometers in rijden. Het enigste waar wij onze twijfels bij hebben is dat onze "inruil-auto" voor een te lage prijs is ingeruild; we waren een beetje overrompeld door onze snelle handeling en we wilden de nieuwe auto graag hebben.... maar dat heeft de verkoper dus goed gedaan die dus vanuit zijn kant goed gepraat heeft en ons heeft overtuigd.
Evraring, kort en krachtig zeer behulpzaam en klantvriendelijkheid een 10+. prima voorwaarden en staat open voor alles. Toppertje !!!