Wij waren op zoek naar een nieuwe auto, op maandag een bericht gestuurd en binnen een uur reactie. Er zou eind van de week iets binnen komen wat aan onze eisen voldeed. Zodra het voertuig binnen was kregen we meteen bericht en konden dezelfde avond nog gaan kijken. De auto was inderdaad exact wat we zochten. Tijdens de aankoop was men open en eerlijk over de historie van het voertuig. Ook kregen wij een marktconform bedrag terug voor onze oude auto. Al met al, beter kan het echt niet! Mijn complimenten!
Na aankoop van de auto een prima service.
Ik ben koerier en koop al jaren mijn Opel combo's bij Leenders. Zeer betrouwbaar adres, perfecte wagens - laatste heb ik gereden met bijna geen problemen tot 470.00 km - geschikte prijs. Voordeel bij Leenders dat ik aangeef wanneer ik een andere zoek en hun dan op zoek gaan. Zij weten precies wat mijn wensen zijn en na enige tijd krijg ik een telefoontje dat ze er een gevonden hebben. Je gelooft het of niet: meestal is de deal gesloten zonder dat ik de auto gezien/gereden heb. Blindelings wederzijdse vertrouwen, super!
Al jarenlang vaste klant en altijd tevreden over een andere aankoop van een auto (OPEL). Zeer vertrouwd en goede kennis van zaken. Bedankt Ronny & Marco.
We zijn heel blij met onze koop bij Leenders auto! De verkoper kwam zijn afspraken goed na en heeft gezorgd voor een "fijn eerlijke koop van een net onderhoudende auto" waar wij nu hopelijk heel veel veilige kilometers in rijden. Het enigste waar wij onze twijfels bij hebben is dat onze "inruil-auto" voor een te lage prijs is ingeruild; we waren een beetje overrompeld door onze snelle handeling en we wilden de nieuwe auto graag hebben.... maar dat heeft de verkoper dus goed gedaan die dus vanuit zijn kant goed gepraat heeft en ons heeft overtuigd.
Evraring, kort en krachtig zeer behulpzaam en klantvriendelijkheid een 10+. prima voorwaarden en staat open voor alles. Toppertje !!!