Binnen 2 jaar 2 maal een auto gekocht. Dat op zich zegt al wat. Dat doe je niet als je niet tevreden bent. Beide keren had ik een goed gevoel over. Geen gladde verkoop praatjes. Nette prijzen voor de auto's in de verkoop en nette prijzen voor inruil. Natuurlijk wil je als in ruiler altijd meer voor je auto. Maar de prijzen zijn reëel. Ik denk dat mijn volgende auto hier ook weer gekocht zal worden. Ik kan de garage van harte aanbevelen.
Mijn ervaring met Garage Ploegh is bijzonder positief, bijzonder klantvriendelijk. Mijn occasion is keurig afgeleverd. Ik heb vanaf het begin veel vertrouwen gehad in de medewerkers en in een prettige afhandeling van zaken.
Nette auto's, transparant over de auto's (kilometerstanden, distributieriemen e.d.) en vriendelijke verkoper. Krijgt direct een bakje koffie, voordat je ook maar iets over kopen van een auto hoort. Niks op aan te merken.
Molenweg 4
9231HS Surhuisterveen
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, staan wij u graag te woord, om gebruik te maken van onze service. Mvg, Team Garage Ploegh 0512 - 36 12 51