Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen voor Car34 zijn overwegend positief. Klanten noemen vriendelijk personeel, heldere communicatie en snelle service. Er is veel aandacht voor vakkennis en betrouwbare afhandeling. Al met al ontstaat een consistente indruk van servicegericht en waardevol advies.
Stapje extra om top service te leveren.
5 August 2026
Sabine van den broek
Waalwijk
De auto gebracht voor apk en een beurt. Netjes uitgevoerd. houden zich netjes aan de afspraken zonder gekke verrassingen. Gewoon een fijne garage met eerlijke prijzen.
23 July 2026
Mark
Den bosch
Dit gaat voornamelijk over de garage kant van dit bedrijf. Een aantal jaar geleden nogal wat gedoe gehad in het buitenland met mijn auto. Contact gehad met Car34, dachten fijn met ons mee. Uiteindelijk bij hun ook de oplossing laten maken. Tot op heden altijd met veel vertrouwen de auto in onderhoud gelaten.
16 June 2026
Sander Van der Heijden
Rosmalen
Positief
6 June 2026
Olivia
Vught
Mijn ervaring met Car34 is uitstekend. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd duidelijk gecommuniceerd, afspraken werden nagekomen en alles verliep soepel en zonder verrassingen. Ik had gedurende het hele traject het gevoel dat er echt werd meegedacht en dat klanttevredenheid voorop staat. De service was snel, eerlijk en betrouwbaar. Ik ben dan ook zeer tevreden over de manier waarop alles is afgehandeld en kan Car34 met volle overtuiging aanbevelen aan anderen
2 June 2026
Martijn
Den Bosch
De mannen staan altijd voor mij klaar.
28 May 2026
Nel
Super goed
16 May 2026
W Van Kempen
Waalwijk
Car34 heeft op verzoek van mij een klasse 4 alarm ingebouwd. Binnen een dag geregeld en transparant op voorhand m.b.t. de kosten. Voor deze service zal ik car34 zeker aanbevelen. Professioneel en goede service.
3 May 2026
Frank
waalwijk
Prettig en goed geholpen tegen nette prijs.
17 April 2026
F.v.D.
Drongelen
Altijd vriendelijk geholpen en snel afspraak kunnen inplannen.
20 March 2026
Tonny
Heel vriendelijk en betrouwbaar
14 March 2026
Pieter van Dartel
's-Hertogenbosch
Bij Car34 ben ik heel goed geholpen door deskundig en vriendelijk personeel voor een faire prijs. De auto was zelfs gestofzuidg, waar zie je zulke service tegenwoordig nog!
7 March 2026
F.
Drongelen
Een goed bedrijf met twee kundige mensen in de werkplaats en verkoop. Je wordt daar altijd goed en vriendelijk geholpen.
17 January 2026
Ron
Culemborg
Snelle service, goed advies en hoge kwaliteit
5 December 2025
Hans
Waalwijk
Dit bedrijf denkt mee in oplossingen en heeft een zeer klantvriendelijk benadering. Ze hebben me snel geholpen met het oplossen van het bezoek aan mijn motorkap door een Steenmarter.
9 November 2025
Mik
Rosmalen
Snel en vakkundig geholpen.
8 November 2025
J
waalwijk
Als ik mijn auto’s naar Car34 breng hoefijzer me nooitfalend vragen of de kwaliteit en prijs kloppen. Geeft ons een goed gevoel. Anders dan in het verleden bij Van Mossel! Ga zo zoor Ajelko en Sven.
30 October 2025
Rob
Waalwijk
Mercedes A klasse gekocht bij Car34. Goede en snelle service. Goede kennis over de auto's die ze verkopen en dat op een aangename en klantvriendelijke manier.
17 October 2025
Maarten Pruijmboom
Drunen
Reageren snel, zeer servicegericht en klantvriendelijk.
18 September 2025
Roy
Waalwijk
Afspraak maken is prettig. Er wordt meegedacht.
15 September 2025
Yves
Oosterhout
Ik moest mijn kap van de achterlamp vervangen. Van communicatie tot uitvoering top geregeld dus ik zou zeggen heel fijn bedrijf!
7 September 2025
Sam
Den Bosch
Auto in onderhoud geweest bij Car34, goed geholpen , breng service & duidelijkheid wat er aan de auto is gegaan . Gewoon prettig & transparant.
24 May 2025
Jurgen
Lieshout
Serviceverlening zoals je het hoopt en met een glimlach naar huis gegaan toen beek dat de auto van binnen was schoongemaakt. Top!
22 May 2025
Bert
Waalwijk
Heel fijn, auto wordt opgehaald en weer netjes gekeurd en wel voor de deur terug gebracht Tot de volgende keer maar weer!
18 April 2025
Kyra