Laden reviews...
124 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen het team om de vriendelijke service en betrouwbare reparaties. De communicatie is duidelijk en kosten staan helder beschreven. Er heerst vertrouwen en men komt terug voor toekomstige onderhoudsbeurten. Samengevat wordt de service als betrouwbaar en klantgericht ervaren.
Zeer betrouwbare en goede garage ! Kom er al meer dan 15 jaar.
24 March 2026
Anja
Aardig en betrouwbaar Team
23 March 2026
Jerzy Makowski
altijd goed geholpen ,zeer deskundig
Michiel
Den Haag
Prettige behandeling, zeker niet duur in vergelojking met merkdealer
piet dekoning
Zoetermeer
Zoals altijd stipt en met een glimlach Tot de volgende keer
Remi
Voorschoten
behulpzaam, goede service, veel kennis
13 March 2026
Jan
Den Haag
Al 40 jaar klant. Altijd persoonlijke goede en zeer deskundige service.
12 March 2026
Jos
Den Haag
Ik ben super dankbaar dat de heren bij Civer altijd goed bereikbaar zijn en bereid om mee te denken in de meest vervelende situaties.
11 March 2026
Rowena
Wassenaar
Ik kwam 's morgens onaangekondigd aan en men heeft mij diezelfde dag geholpen dat is pas service
10 March 2026
Pieter Franciscus Antonius Koree
Voorschoten
Mijn Xantia rijdt weer lekker na een complexe reparatie aan het lhm systeem. Ik werd vriendelijk begroet door Richard en zijn collega’s. Ik kom graag terug.
2 March 2026
Leendert
Monster
Uitstekend en snel gewerkt!
24 February 2026
Beatrice
Leiden
Uitstekende service - helpt bij het onderhoud van een zeer oude, maar nog prima functionerende auto.
23 February 2026
Jeff
Den Haag
Een geweldige garage: Professioneel, snel, adequaat en zeer vriendelijk!! Aan te raden voor iedereen!!!
18 February 2026
Petra van Loenen
Klantvriendelijk, vakkundig en behulpzaam
16 February 2026
Guido
Sittard
Deze week een nette Peugeot 308 aangeschaft bij autobedrijf Civer, na een proefrit vorige 2 weken terug hebben ze keurig netjes alle punten netjes opgelost en vervolgens de auto met een beurt en nieuwe APK afgeleverd. Over de prijs waren we het ook snel eens dus wat mij betreft een prima ervaring.
10 February 2026
Rob
Best
Zeer behulpzaam en efficient
3 February 2026
Helen Kamminga
Voorburg
Al bijna 8 jaar kom ik met mijn peugeot bij Civer. Staan altijd klaar om te helpen. bij de jaarlijkse beurt wordt de auto opgehaal en terug gebracht. Ze bellen als er iets vervangen moet worden voor overleg en de rekening is duidelijk en overzichtelijk. TOPPER.
3 February 2026
Annette
Den Haag
Het uitvoeren van de afgesproken behandeling verliep volgens afspraak en de sfeer was, zoals gebruikelijk, weer vriendelijk en ook de koffie smaakte weer prima.
30 January 2026
Kees
Voorburg
Heel fijn en goed geholpen
27 January 2026
Igor
Heemstede
Aanrader Ben voor het eerst hier gekomen omdat mijn oude garage is gesloten Ben uitstekend geholpen met eerst een prijsopgave en uitstekende uitleg over de gedane werkzaamheden!
20 January 2026
Ronald Sanders
Den Haag
Al jaren klant en recentelijk een mooie occasion gekocht voor een vriendelijke prijs, geen paspoes of ‘afleverkosten’ maar gewoon goede service, Nogmaals dank.
Niek
Den Haag
Kon de afspraak een weekje verzetten ivm de sneeuwtroep vorige week. Apk/beurt weer een jaartje rijden. Fijne garage!
Rijk
Den Haag
Als je een Citroënrijder bent, kun je alleen maar naar Civer. Daar werken alleen maar professionals die als Citroënliefhebbers er veel verstand van hebben en je uitstekend helpen.
Etty Villanueva
Wassenaar
Ooit doorverwezen op advies van de ANWB en nu al jaren en zeer tevreden klant.
14 January 2026
Derk Huizenga
Voorschoten
De kwaliteit van het geleverde werk is erg hoog en de prijzen zijn buitengewoon redelijk. Er is veel vakkennis in dit bedrijf. Medewerkers zijn er al lang en allen heel prettig in de omgang.
13 January 2026
Roel