Goede communicatie en service

Aanrader Ben voor het eerst hier gekomen omdat mijn oude garage is gesloten Ben uitstekend geholpen met eerst een prijsopgave en uitstekende uitleg over de gedane werkzaamheden!

Kundige garage met uitstekende service

Al jaren klant en recentelijk een mooie occasion gekocht voor een vriendelijke prijs, geen paspoes of ‘afleverkosten’ maar gewoon goede service, Nogmaals dank.

Heldere afspraken, goed werk!

Kon de afspraak een weekje verzetten ivm de sneeuwtroep vorige week. Apk/beurt weer een jaartje rijden. Fijne garage!

Geweldig bedrijf!

Als je een Citroënrijder bent, kun je alleen maar naar Civer. Daar werken alleen maar professionals die als Citroënliefhebbers er veel verstand van hebben en je uitstekend helpen.

Ooit doorverwezen op advies van de ANWB en nu al jaren en zeer tevreden klant.

Top kwaliteit top prijs

De kwaliteit van het geleverde werk is erg hoog en de prijzen zijn buitengewoon redelijk. Er is veel vakkennis in dit bedrijf. Medewerkers zijn er al lang en allen heel prettig in de omgang.

Zeer positief

Nadat ik met pech weggesleept ben, heeft Civer mijn Xantia weer dik in orde gemaakt, tegen een zeer scherpe prijs. Ik ben uitermate tevreden en zal in de toekomst zeker terugkomen!

Prima garage, geven volledige prijsopgave wat er moet gebeuren om daar vervolgens akkoord op te geve

Gewoon goede service.

Bedrijf met een gemoedelijke sfeer, waar je prima een afspraak kan maken voor een onderhoudsbeurt.t.

Gemotiveerde medewerkers die je een duidelijke uitleg geven over het uitgevoerde onderhoud in een vertrouwde omgeving.

Geweldige service!

Ik kom al 20 jaar bij Civer en heb alleen maar goede ervaringen. Altijd vriendelijk, behulpzaam, deskundig, hoge kwaliteit, integer, ook qua prijs, meedenkend of zoekend naar oplossingen…kortom, ook na de verhuizing nog steeds zeer de moeite waard om drie kwartier voor om te rijden!

Fijne service

Hele prettige garage met goede service en behulpzaam en aardig personeel

Vriendelijk, snel

Vriendelijk en deskundig!

Vriendelijk en Vakkundig

Men staat altijd voor je klaar ook met een klein probleem

Zeer behulpzaam. Alle medewerkers en de eigenaar zijn vakkunidige mensen die graag helpen.

Topservice bij Civer ze zijn betrouwbaar en betaalbaar! Ik ben ontzettend tevreden over Civer Autoreparatie! Het team is altijd vriendelijk en bereid om te helpen. Ze denken echt met je mee en zoeken naar oplossingen, zelfs bij lastige problemen met oudere auto’s. Qua kosten zijn ze zeer schappelijk, wat tegenwoordig een verademing is. Hun vakmanschap en klantgerichte houding maken dat ik ze van harte aanbeveel. Een betrouwbaar bedrijf dat je met een gerust hart je auto kunt toevertrouwen.

Vriendelijkheid, kennis van zaken en dus prima oplossing/reparatie voor het probleem!!

gedreven

met passie

Civer zag gelijk wat er was waar twee andere garages niets konden vinden

Na eerst bij twee andere garages geweest te zijn met problemen met mijn kachel en radiator van mijn Citroen, uiteindelijk toch weer naar Civer gegaan. Het is voor mij wel wat ver weg maar je krijgt dan wel weer een leenauto mee. Jammer was dat de vorige gebruiker van de leenauto er niet wat benzine in had gegooid, dus eerst even tanken. Civer wist het probleem aan de kachel en radiator adequaat op te lossen waar de twee andere garages niets konden vinden. Volgende keer ga ik gelijk naar Civer!

Motor vervangen van peugot 208 voor een nieuwe motor.

De auto rijdt weer als nieuw ben er zeer tevreden mee. Daarnaast hebben zij ook de auto nagekeken op andere onderdelen die vervangen moesten worden en allemaal in overleg. Helemaal top. De monteurs van Civer zijn in mijn optiek zeer kundig.

Betrouwbaar, vriendelijk, normale prijzen

Mijn Citroën C3 komt uit 2003 en hoewel die prima rijdt, zijn grote investeringen het niet meer waard. Bij Civer durf ik ’m achter te laten, wetend dat ze slim omgaan met de middelen en de kosten daardoor redelijk weten te houden. Daarnaast is het hele team aardig, en kundig.

Prima garage

Betrouwbaar en prima medewerkers

Top! Geen koffie maar goede service

Erg fijn bedrijf en goede mensen

goede service en deskundig

Goede service en deskundig

De service is super!

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Civer.

Deskundig staf en personeel en een luisterend oor naar hun klanten.

Komen altijd hun beloftes na en correct behandelen

Ik ben een nieuwe klant en heb meteen vertrouwen in contact en kwaliteit van het werk

Snelle afspraak voor APK en kleine beurt Contact tussen door voor overleg Verantwoorde afrekening Contact medewerkers

Starrenburglaan 5

2251 AG Voorschoten