Prima garage

Betrouwbaar en prima medewerkers

Top! Geen koffie maar goede service

Erg fijn bedrijf en goede mensen

goede service en deskundig

Goede service en deskundig

De service is super!

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Civer.

Deskundig staf en personeel en een luisterend oor naar hun klanten.

Komen altijd hun beloftes na en correct behandelen

Ik ben een nieuwe klant en heb meteen vertrouwen in contact en kwaliteit van het werk

Snelle afspraak voor APK en kleine beurt Contact tussen door voor overleg Verantwoorde afrekening Contact medewerkers

Zeer voorkomende service.

Efficient

Goede service en vakbekwaam personeel Kortom zeer tervreden!

Helemaal goed

Prima service, zeer vriendelijk werknemers.

Vriendelijk & behulpzaam personeel

Goede service, altijd behulpzaam. Buitengewoon goede zaak.

Vriendelijk, kundig en snel

Top service tegen een betaalbare prijs en een keuze aan vervangend vervoer

Jullie zijn heel netjes in jullie werk en voordelig

Mijn auto wordt netjes afgeleverd, en ik merk nooit als ik mijn auto (na een APK keuring en onderhoud) weer terug heb en naar huis rijd nooit foutjes. En jullie zijn vergeleken met anderen garages niet al te duur. Dus conclusie is dat jullie prima werk doen zo doorgaan dus.

no nonsense

Ik had van te voren een prijs opgave gevraagd zo dat ik wist wat ik kwijt zou zijn. Op het moment van betalen zat er een heel klein verschil in wat ik moest betalen en wat de opgave was. Bij Civer hadden ze mij van te voren al verteld dat de ene wagen niet de ander was en er altijd wat verschil zou kunnen zijn in de tijd die nodig is voor de reparatie. Ik was dus blij met het verschil, we praten over 34 euro en ik had een leenauto meegekregen dus daarmee is het verschil gelijk weer 0,0. Binnenkort moet er een distributiesnaar gedaan worden en ik weet nu al waar dat gaat gebeuren...

Top service voor een schappelijke prijs.

Ik heb al een aantal jaar twee auto’s in het onderhoud bij Civer. Goed advies, transparantie, vakmanschap en keurige prijzen. Ook bij plotselinge problemen zoals een accu staat de service op de eerste plaats. Een eerlijk verhaal. Altijd.

Very helpful

Very helpful and fast service, with great communication. Recommended!

Vriendelijk , behulpzaam en….zeer kundig

Vriendelijk , behulpzaam en ……zeer kundig !

Zeer betrouwbaar autobedrijf

Mijn zoon is super goed geholpen bij de aankoop van zijn eerste auto. Heel vriendelijke medewerkers en heel betrouwbaar. Onze auto brengen we ook altijd voor een beurt en keuring. Juist omdat wij geen verstand hebben van auto's, is het belangrijk dat je een garage kiest waarbij je een hele goed gevoel krijgt. Civer is zo'n garage.

Goede service en staan altijd voor je klaar

Richard en zijn team zijn zeer vakbekwaam en houden wel van een uitdaging.

No nonsense onderhoud

Daar kan de merkdealer nog wat van leren. Doen wat nodig is, nog niet doen wat nog goed is (ik had weinig km gereden, luchtfilter was nog als nieuw, die kon nog makkelijk een jaar mee).

Goede service en vakmanschap betrouwbaar

Een fijne garage Goede monteurs met veel ervaring

Vakbekwame monteurs die net dát stapje verder gaan zodat je ècht blij bent!

Mijn Citroen XM wordt na elk bezoek nog beter dan hij al was! Er wordt prettig meegedacht en samen werken we hard om klassiek Frans design op de weg te houden! Maar ook de minder klassieke C3 van mijn vrouw is bij hen in goede handen! Ik ben benieuwd hoe goed zij zijn in het onderhoud van bv een Citroen DS. Ik ben voornemens dat te gaan ontdekken!

Geweldige service door mensen die echt van auto's houden

Heel positief!!

Efficiënt professioneel flexibel en vriendelijk

Al jaren aan 1 bezoek APK + beurt per jaar genoeg. Duidelijk wanneer er iets extra’s moet worden vervangen. Flexibel als ik iets te laat de auto kom brengen. Kom erg graag, al is Voorschoten ietsje verder weg vergeleken met vroeger.

Reparatie aan de koppeling was helaas ontoereikend

Men reageert snel maar helaas bleek een onderdeel voor de koppeling kapot te zijn waardoor ik terugwaarts moest, gelukkig kreeg ik meteen een leenauto ter beschikking.

Starrenburglaan 5

2251 AG Voorschoten