Fantastische service!

Vakkundig en zeer goede servvide

Perfecte garage

Deskundig, stipt m.b.t. afspraken, denken mee, klantvriendelijk

Uitstekende service.

Goed en snel contact, transparant over de werkzaamheden en kosten, en binnen een dag uitgevoerd. Aanrader.

Goede service en prijs/kwaliteit uitstekend

Voor de eerste keer bij Civer in Voorschoten. Prettig geholpen en mijn eerste indruk is prima!

Topservice!

Al vele jaren onze betrouwbare garage

Vriendelijk personeel top service

Een bedrijf om naar terug te gaan en dat zegt genoeg!

Voor mij met mijn Citroën C4 Picasso nou niet bepaald naast de deur, maar de moeite waard: Vriendelijk, hulpvaardig en professioneel geholpen tegen acceptabele prijzen.

Klantgericht en professioneel

Veel dank voor de snelle Service. goede prijs kwaliteitsverhouding. En dank dat ik zelf een achterlicht mocht aanleveren voor de reparatie hiervan.

Eerste keer bij Civer was een prettige ervaring. Helaas moest er meer aan gebeuren dan ik had ingecalculeerd. Maar daar kon Civer niets aan doen. Super snel klaar!

Zoals altijd erg tevreden

Ik kom hier nu al meerdere jaren, met verschillende auto's (CX, C5, 208 en Expert). Altijd goed geholpen tegen schappelijke prijzen. En lekker in de buurt. Aanrader!

Topservice en Topkwaliteit

Ik rijd al 8 jaar met veel plezier rond in mijn CX gti Turbo 2 uit 1987. Garage Civer ( citroënspecialist) zorgt er steeds weer voor dat het onderhoud perfect wordt uitgevoerd en dat de kosten binnen de perken blijven. Richard en zijn team zijn 100 % betrouwbaar! Ik ben al ruim 30 jaar een zeer tevreden klant.

Klantvriendelijk en goed

Klantvriendelijk en goed

Richard en zijn team zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Hier krijg je de service die je graag wilt hebben als klant.

Alles goed geregeld!

Alle werkzaamheden waren netjes uitgevoerd en helemaal blij met mijn nieuwe auto.

geweldige service. Top mensen.

Uitstekend!!

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen met een reparatie van de ophanging van mijn Citroën DS

Goed en betrouwbaar

Wij zijn al jaren vaste klant

Zeer service minded en deskundig.

Deskundige hulp en goede uitleg.

Al meer dan 20 jaar mijn vertrouwde Citroen garage

Civer is een garage waar ze vakkennis, vriendelijkheid aan een redelijke prijs weten te koppelen. Ook bij storingen staan ze direct voor je klaar. Ik kan deze garage iedereen aanbevelen.

Fantastisch

Er wordt altijd een hele goede analyse gedaan wat mijn auto nodig heeft.

Wederom top.

No nonsense garage met een groot gevoel voor service en oplosbaar vermogen.

Prima ervaring met deze mensen.

Deze mensen hebben verstand van auto’s.

Snel en goed geholpen

Prima geholpen

al 25 jaar klant mede door vriendelijk en meedenkend personeel en een goede service

Duidelijke communicatie, denken mee met de klant.

Starrenburglaan 5

2251 AG Voorschoten