Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Deze mensen nemen de tijd en hebben een zeer klantvriendelijke benadering. Fijne samenwerking.
11 February 2022
Kees
Oud-Vossemeer
nette autobedrijf fijne gasten die je vriendelijk te woord staan een no nonsen bedrijf klant staat voorop betere service dan een dealer
5 April 2021
j
Etten Leur
Vriendelijk. Hier is de klant koning. Staan voor je klaar en niets is teveel, ook met het zoeken naar een auto in een bepaalde prijsklasse.
23 June 2020
Wim en Marianne van Unen
Breda
Onderweg gaf de auto aan dat er iets met de bandenspanning was. Ben bij Autobedrijf Boeren zonder afspraak binnen gegaan. Hebben de banden onderzocht en er was bij een band achter een lek. Plug ingeslagen en ik kon weer verder. Prima vaklui en geweldige bediening. Helemaal top. Prijs viel heel erg mee, was veel goedkoper uit dan bij een andere garage,
8 June 2020
Ineke
Breda
Prima service, alles top geregeld.
13 February 2020
Diana Goos
Prinsenbeek
Na de aankoop van een nieuwe auto vier jaar geleden bleef ik heel kort bij de dealer en ging toen weer terug naar autobedrijf Dennis en Michael Boeren. Ik voelde me niet thuis bij een merkdealer, met een inrichting als van een designstudio met designgeklede medewerkers/-sters. Wel bij eerlijke en vriendelijke mannen met degelijk vakmanschap en eerlijke prijzen. Zij geven mij duidelijk het gevoel dat ik daar op elk moment, d.w.z zonder afspraak, welkom ben en kan rekenen op spontane hulp bij pech aan mijn auto.
12 February 2020
Ad
Etten-Leur
Zeer snelle en vakkundige service!
10 February 2020
Marijke
Ulvenhout
Geweldige service. Staan 24/7 paraat
6 February 2020
Julian
Etten-Leur
Een aanwinst voor de omgeving.
23 January 2020
Wim
positief
22 January 2020
joost aarts
Etten-Leur
Bumper is weer als nieuw! Super!
14 January 2020
Frank
Vlug geholpen
11 January 2020
Edwin
Breda
zoals altijd direkt naar wens af kunnen spreken Nog even telefoontje van Michel over het merk van de op te leggen banden. Nadien telefoontje dat de auto klaar was en gereed stond. Al bij al netjes
10 January 2020
Theo Nagelkerke
Prinsenbeek
Persoonlijke behandeling en snelle hulp bij problemen.
18 December 2019
René
Prinsenbeek
Als nieuwe klant goed , duidelijk en snel geholpen .
12 December 2019
Ad
Breda
Hele fijne eerlijke mensen waar je je echt geholpen voelt als je vertrekt
7 December 2019
Ton
Goed werk geleverd
3 December 2019
Kees
Sprundel
Prima service en goede prijs
30 November 2019
Dirk
Zundert
1 puntje ter verbetering, afdeling administratie mag wat sneller reageren op vragen en wensen.
25 November 2019
Huub Miegielsen
Breda
We worden altijd goed geholpen, snel en vakkundig. Altijd duidelijkheid en betrouwbaarheid. Super goed bedrijf oog voor de klant.
16 November 2019
Esther
Prinsenbeek
Denken mee met de klant. Prijs-kwaliteit in balans.
16 November 2019
W. van Dalen
Etten-Leur
Goed en eerlijk en altijd correct.👍
14 November 2019
Marc
Etten - leur
Vervangen van de vooruit, APK, grote beurt en update navigatiesysteem ging in 1 moeite. Afspraken werden 100% nagekomen. Goede leenauto en goed overleg. Zolang ik een auto heb en hun er zijn zal ik bij ze blijven komen.
7 November 2019
Raoul
Janssen
Zonder afspraak langsgegaan om accu door te meten, werd meteen gedaan. Accu bleek defect, kon na twee uur terugkomen voor vervanging. Tevens werd kleine elektrische storing meteen mee verholpen
31 October 2019
Toon
Etten-Leur
Doen wat ze zeggen, aardige mensen die weten waarover ze het hebben. Klantgericht. Top bedrijf.
30 October 2019
Ronald