Vertrouwd, deskundig en eerlijk advies!

Afgelopen week een bezoek gebracht bij Mark om een Cayman te bezichtigen. Vooraf via zijn transparante website met prima foto’s en informatie al een beeld geschetst van wat ik zou aantreffen. Geen autobedrijf waar alles peperduur blinkt en ademt. Geen autoverkoper met autoverkoper trekjes. Maar een prachtige opstelling van datgene waarvoor je bij Mark komt. De auto’s staan er onberispelijk bij en keurig opgesteld. De Cayman waar wij voor kwamen stond keurig vooraan en er was ruim de tijd voor ons om te kijken en te voelen ondanks de bijna onmogelijke tijd van aankomst van ons. “Zolang jullie er zijn ben ik er ook, neem alle tijd” De auto was zoals in de advertentie omschreven en kant en klaar voor verkoop. Proefrit gemaakt en alle nodige informatie werd gedeeld. Wat een fijn vertrouwd gevoel om daar toch een droom waar te maken. Mark een dikke 10 voor je geduld, eerlijk advies en transparante manier van handelen. Uiteraard ging de Cayman direct mee naar huis!! Graag tot een volgende keer.

Deskundig en persoonlijke begeleiding

Mark heeft alleen de beste auto’s te koop staan. Jaren Porsche ervaring en een complete service maken het een plezier om met Zuffenhaus zaken te doen.

Top ervaring!

Ik had een interview gelezen in het blad PUUR met Mark. Ik heb gebeld voor een afspraak te maken om te proef te rijden. Zeer goed ontvangen en fijne service.

Zeer tevreden!

Fijne communicatie met Mark gehad, en heeft mijn droom tot werkelijkheid gemaakt! Ben trotse eigenaar van 1 van de vele mooie Porsche die bij Zuffenhaus staan. Nogmaals bedankt voor alles!

Betrokken, betrouwbaar en vooral een autoliefhebber

Zo kun je ook een auto verkopen !

perfecte ervaring

Mark weet op basis van een mix van kennis en het juiste gevoel voor entourage en respect voor de argumenten van de potentiële klant de koper de juiste keuze te laten maken. Ik kom zeker terug bij Zuffenhaus!

Een zeer correcte en plezierige aankoop-ervaring

Mark Zuidervaart is een beetje een "pietje precies", en dat ervaar ik bij de aankoop van een Porsche als zeer plezierig. Duidelijk afspraken, verzorging tot in de details ; zeer goed.

Zoals het hoort bij het merk Porsche!

Een antal keer bij Mark geweest. Altijd leuk en onderhoudend. Ik ben iedere keer ontvangen zoals het hoort. Hij luistert naar de klant. Mijn voorkeur ging uit naar andere velgen. Was geen probleem omdat hij nog een 'reserve' set had liggen. Deze keer daadwerkelijk een aankoop. Die verliep erg vlot op basis van vertrouwen. Ook de aftersales prima. Klein dingetje wat ik via de lokale Porsche Dealer heb kunnen oplossen. Erg fijn. Bespaarde me minimaal 1 rit naar Hilversum.

Zeer goed en levert kwaliteit.

Mark staat voor zijn product en doet wat die zegt. heb al meerdere auto's gekocht bij Mark. En altijd naar alle tevredenheid.

Zeer professioneel, goed gevoel, geen alledaagse autohandelaar

Als het klopt, klopt het. (Tegeltje)

TOP!!

Super ervaring met Mark Zuidervaart /Zuffenhaus. Prachtige Porsche gekocht en top aftersales!! De taxateur die de auto voor de verzekering kwam taxeren bevestigde ook dat Mark altijd prachtige auto’s heeft die helemaal kloppen. Eerlijke prijzen en geen geneuzel over hoe de auto zou worden afgeleverd. Hoewel het banden profiel nog prima was komen er ongevraagd nog 4 nieuwe onder omdat Mark ze wat oud vond. Voor de zekerheid ook nog nieuwe accu erin. Kortom als je een serieus mooie Porsche zoekt ben je bij Zuffenhaus aan het juiste adres!! Doet mijne inziens niet onder voor een officiële Porsche dealer!!

Kan niet beter.

Mooie en betaalbare Porsches. Prima aflevering en persoonlijke benadering. Je kan er van vloer eten! Dat zegt genoeg. Mark is een eerlijk persoon met het hart op de goede plaats. Gewoon super.

Fantastische service

Mark is een geweldige vent en daarnaast een expert op het gebied van Porsche. Hij heeft mij in het process van het kopen van mijn 997 fantastisch bijgestaan. Met optimale kennis en kunde. Voor de volgende auto weet ik waar ik weer moet zijn;).

Deskundig, zeer vriendelijk, correct.

Zeer prettige manier van communiceren, neemt de tijd, zeer correct en deskundig. Een betrouwbaar adres,alleen maar positief, top!!

Zeer positieve ervaring.

Wij hebben onze cayman S bij zuffenhaus aangeschaft. Met Mark is het zeer prettig zaken doen en afspraken maken. Hij is rustig, open en eerlijk. Als hij zelf het idee heeft dat er iets aan ontbreekt of binnenkort aan de auto zou moeten gebeuren dan geeft hij dat even aan of lost het zonder te vragen op. Zo had ik niet op een koplamp gelet maar Mark laat deze op eigen initiatief opnieuw coaten. Remmen, banden, onderhoudsbeurt en 111 puntencheck allemaal goed geregeld zodat we voorlopig zorgeloos kunnen rijden. En oh ja, nog eens een goede garantie alleen verwachten we deze niet nodig te hebben. Mark bedankt!

Ultiem

Mijn ervaring was uitstekend. Er werd met passie over de auto verteld en alle tijd genomen om vragen te beantwoorden en duidelijkheid te verschaffen. De volgende komt hopelijk ook hier vandaan !

Alles goed en snel geregeld!

Al bij de eerste kennismaking een fijn gesprek over de auto. Mark is een liefhebber en dat kun je zien aan de auto’s die er staan. Alles zeer snel en goed geregeld dus twee dagen later stond de auto hier voor de deur!

Top auto gekocht bij een top bedrijf

Mijn allereerste Porsche gekocht bij Mark Zuidervaart van Zuffenhaus. Mark is een super relaxte en betrouwbare jongen met heel veel passie en kunde voor zijn vak. Alle Porsches die hij verkoopt zijn 100% en verkeren in nieuwstaat. Als je op zoekt bent naar een betrouwbare Porsche voor een eerlijke prijs en advies dan bent je bij Zuffenhaus aan het goede adres. Ik kom in de toekomst zeker bij je terug Mark!

Fantastisch

Mark is niet alleen een prettig en kundig persoon, maar was ook in ons geval flexibel. Wij hadden geen aanmeld code voor onze inruil 911, maar hij maakte er geen punt van en gaf ons onze nieuwe 911 mee. Gelukkig was dezelfde avond alsnog alles geregeld. Verder nam hij de tijd voor de aflevering en zorgde hij voor een gepoetste glimmende auto met een volle tank benzine. Top.

Goed behandeld en komt betrouwbaar over.

Betrouwbaar, mocht de auto zo meenemen en de volgende dag terug brengen. Heeft alles goed gedocumenteerd, deskundig en weet de geschiedenis van de auto.

Prachtige collectie en plezierig geholpen

Na aanvankelijk een wat moeizame onderling er toch goed uitgekomen en zeer plezierig door Mark geholpen. Zeer overzichtelijke en mooie website en een prachtige collectie. Ik verwacht zeker dat dit niet de laatste Porsche is die wij bij Mark gekocht hebben en kan Zuffenhaus zeker aanbevelen.

Top kwaliteit auto’s en persoonlijke aanpak

Bij de aankoop van mijn 911 ervaren dat Zuffenhaus staat voor een collectie van hoge kwaliteit. De benadering vanuit Mark is persoonlijk, open en ontspannen. Acties werden snel opgepakt en ook de service bleek uitstekend. Zeer tevreden dus.

Zeer professioneel!

Is heel vriendelijk , correct en professioneel. Top !

Porsche liefhebber in hart en nieren!

Geinteresseerd in een specifiek exemplaar (type en uitvoering) kom ik terecht bij Zuffenhaus. Het contact verloopt bijzonder prettig. Mark heeft het mogelijk gemaakt dat ik nu kan genieten van een fantastische auto!

prettig, eerlijk en betrouwbaar...

Afgelopen week voor de tweede keer een Porsche opgehaald die ik bij Zuffenhaus c.q. Mark Zuidervaart heb gekocht (991 GT3). Het is intussen m'n zevende Porsche, mijn tweede 911 (alle andere hadden een middenmotor) en mijn eerste 911 met waterkoeling. Van deze zeven exemplaren zijn er zes aangekocht bij (of via) Mark. Mark is enthousiast over het merk, heeft fraaie auto's staan en kent de achtergrond van de auto. Het is altijd om prettig zaken met hem te doen, hij is bovendien eerlijk en betrouwbaar en komt z'n afspraken na. Daarnaast heeft hij mijn cremewitte Boxster Spyder al weten te verkopen nog voordat deze bij hem op de website kwam te staan, dus al met al is zowel het aan- als verkooptraject bij hem in zeer goede handen. Het is daarom geen toeval dat ik Zuffenhaus in Hilversum wederom heb weten te vinden en het is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fraaie en eerlijke Porsche!

Nieuwe Havenweg 20 A

1216BS Hilversum