Filters

10

Ik kijk terug op een zeer prettig contact waarbij Mark aan alles gedacht heeft!

De eerste kennismaking in de ingetogen ingerichte ruimte waar veel snoepgoed geparkeerd is was al zeer prettig. Geen standaard autoverkopers-praat, maar oprechte interesse en terughoudendheid. Het hielp dat ik snel verliefd werd op de auto die ik kwam bekijken, maar ook toen, "neem de tijd, als ik je wilt rijden hoor ik het wel". De auto mee mogen nemen voor een uitgebreide proefrit en ook de deal was naar wederzijdse tevredenheid spoedig rond. Grote verrassing tijdens de aflevering, het PCCM Plus was al ingebouwd terwijl dat eigenlijk pas na een aantal weken zou gebeuren. Taxatie en inbouwen peilzender ook rap en keurig geregeld. Tja, het is een enorme lofzang maar er is geen woord gelogen. Mark, nogmaals veel dank! Groet, Jörgen Rodermond

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Mark is een enthousiaste Porsche fan en blijkt ook uit zijn mooie collectie. Vaker heb ik “niet-dealers” bezocht en dan is er “iets” met een auto. Niet bij Zuffenhaus. Gaf mij vanaf 1e moment positief gevoel en aankoop was snel geregeld (net als vlotte aflevering). Alles volgens afspraak. Aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed! betrouwbaar, klantvriendelijk en deskundig

Inmiddels mijn 2e porsche (samen met mijn zoon al 4 porsches gekocht bij Zuffenhaus) gekocht bij Mark. De eerste was een Porsche Boxster S 981 waarbij we met alle tevredenheid zijn geholpen en deze nu weer ingeruild bij Mark voor een 911 in uitmuntende staat. Weer zeer goed geholpen en naar alle tevredenheid. Mark is altijd vriendelijk en neemt alle tijd voor je en alle wensen zijn bespreekbaar en afspraken worden nagekomen. In één woord gewoon zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn droom werd werkelijkheid bij Mark

‘ Een porsche is een auto die niemand nodig heeft maar die iedereen wil’. Dat deze uitspraak klopt als een bus, daar kwam ik lange tijd geleden achter toen ik voor de eerste keer een 997 3.6 carrera reed. Na enkele kilometers in deze auto was ik al onder de indruk. Alles klopte aan deze auto, en wat een beleving om hierin te rijden. Toen wist ik het dan ook zeker, zo’n auto wil ik ook! Alleen dan wel een Turbo! Na vele ritten naar Duitsland met de ijdele hoop eindelijk mijn droomauto te kunnen aanschaffen, keerde ik keer op keer met lege handen terug naar Nederland. Waar ik verwacht had dat een auto in deze prijsklasse door zijn eigenaar toch in tip top comditie gehouden zou worden bleek niets minder waar. Om moedeloos van te worden… Na weer een deceptie zat ik in ons hotel in München me te beraden wat de volgende stap zou zijn… De aanhouder wint dacht ik, dus de I-pad erbij en zoeken… Tot mijn verbazing werd er eentje aangeboden in Nederland, op een uurtje rijden van de lampenstad! Afspraak gemaakt en naar Mark afgereisd. Na vele kopjes koffie, veel verhalen, en een goed gesprek over de auto ( Mark was open en eerlijk en had geen verborgen agenda) samen rond de auto gelopen. Ook hier weer de openheid en de eerlijkheid. Dat waardeerde ik enorm. Het geeft je het vertrouwen dat de auto is, zoals gezegd wordt dat deze is. Na een onvergetelijke proefrit ( wat gaat die Turbo af als je gas geeft!) met nog wat proza van het CJIB achteraf, heb ik met Mark een aantal dingen afgesproken om de puntjes op i te zetten. Deze zijn keurig volgens afspraak in orde gemaakt. Na aanschaf bleek er toch nog een puntje van aandacht, ook hier komt Mark keurig de afspraken na, de auto wordt op dit moment onder garantie weer in orde gemaakt! Ik zal Mark zonder enige twijfel aanraden bij mijn vrienden en kennissen als adres om een Porsche aan te schaffen. Want dat die na een ritje in mijn Porsche er ook een willen, dat moge duidelijk zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

blij met Mark (van Zuffenhaus)

Afgelopen zomer dacht ik, na een hectische periode, via Mark afscheid te hebben genomen van m'n laatste (8-ste) Porsche. Maar het is Mark toch wéér gelukt om bij mij het bloed te laten kruipen waar het niet gaan kan. Wat dat betreft kent Mark z'n klanten als geen ander en ben ik maar wat blij dat we elkaar al kennen sinds zijn eerste dag destijds bij PCL. Gisteren dus wederom een Porsche bij hem opgehaald (mijn negende alweer en de vierde direct via Zuffenhaus). Nu weer 'terug' bij waar het in 2003 voor mij met Porsche allemaal begonnen is: de Boxster. Ik wil zo af-en-toe alleen nog lekker kunnen toeren op de binnenwegen rondom mijn nieuwe stek; geen haastig gedoe, maar samen met mijn hondje vooral genieten van al het moois en gemoedelijke wat Limburg te bieden heeft. Mark weet dat ik bij Porsche altijd zal gaan voor een zes-pitter en van welke opties en kilometerstand ik helemaal blij word. Sinds gistermiddag staat er dus alsnog weer een Porsche in mijn garage: een 981 uit 2014 met slechts 6.600 km(!!) ervaring. Dank je wel Mark dat je me zo goed kent en weet in te schatten waardoor je me gebeld hebt toen je deze auto binnen kreeg! En aan anderen kan ik alleen maar zeggen dat je uit het juiste hout gesneden bent; niet alleen wat je Porsche-DNA betreft, maar vooral ook dat je altijd de juiste auto's hebt waar je ook nog eens alles van af weet. En last but not least voor de manier zoals je zaken doet: eerlijk, open en betrouwbaar. Een man een man, een woord een woord. En waar kom je dat tegenwoordig nou nog tegen? Welnu, in Hilversum dus. Bij Zuffenhaus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar, aimabel en zeer deskundig

Met gepaste tegenzin heb ik me door mijn vrouw laten verleiden om bij Mark naar een 981 Boxter S te gaan kijken. Dat klinkt misschien raar maar zij wilde dat ik afscheid ging nemen van mijn prachtige, volledig gerestaureerde 964, die ik reeds 19 jaar bezit. Daar aangekomen werden wij verrast door alle prachtige auto’s die binnen stonden, een waar Porsche walhalla. De ontvangst voelde heel goed, Mark is een specialist puur sang en een zeer goed gastheer. Na de proefrit hebben we onder het genot van heerlijke koffie, gesproken over een mogelijke inruil. We waren echter niet met de 964 gekomen in verband met regen. Voor Mark geen probleem, hij stelde voor om dezelfde middag nog onze 964 bij ons te komen bekijken. Mark heeft met zijn expertise de 964 zeer grondig geïnspecteerd, hij wil immers alleen maar perfecte auto’s in zijn collectie en dat gaf mij heel veel vertrouwen. Dientengevolge gaf Mark een zeer respectabel en reëel bod op mijn auto en rijden we, vooral mijn vrouw, sinds een week met een hele fijne, prachtige Boxster S. Heel erg bedankt Mark, dat we de komende jaren mogen gaan genieten van heel veel leuke ritjes en roadtrips. Al mis ik mijn 964 wel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima!

Goed contact gehad met Mark, eerlijk verhaal bij de auto, goede afspraken en benoemde punt(jes) aangepakt. Zeker een aanrader als je een Porsche wilt aanschaffen, wie weet niet mijn laatste Porsche van Mark maar eerst genieten van deze ;-)

 • Aanbevelen? Ja
10

Great experience buying my Porsche Boxster 981.

I bought a Porsche Boxster 981 and the car is in great condition. Mark is open, reliable, and honest. A trustworthy Porsche car dealer for second hand Porsches of all kind near Amsterdam. In case you are looking for a more modern Porsche, you should check his showroom. Great cars in the offering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer positief; betrouwbaar, zeer klantvriendelijk en deskundig

In mijn zoektocht naar een Porsche Boxster na positieve verhalen op het Porsche Forum bij Mark terechtgekomen. Wat een geluk voor mij want precies op het juiste moment. Mark is zeer deskundig en weet wat hij verkoopt. Hij verkoopt niet alleen maar een auto maar een complete beleving en hij zorgt dat alles piekfijn in orde is. Geeft gevraagd en ongevraagd goede en bruikbare adviezen en hij neemt alle tijd voor je. Mijn droomauto bij hem gevonden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbare partner in zaken

Met Mark prettig zaken gedaan. Op basis van een reële prijsstelling heeft hij mijn Porsche heel snel verkocht aan een liefhebber. Een win-winsituatie. Hij heeft ook extra diensten verleend zonder daar ook maar iets voor in rekening te brengen. Ik kan Mark van harte aanbevelen. Als ik weer op zoek ga naar een Porsche ga ik eerst bij hem kijken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Blind vertrouwen

Vorig jaar schreef ik (terecht) op een andere recentie site: "Zelden tref je iemand die zo oprecht en integer betrokken is. Mark verkoopt geen auto's, maar faciliteert in dromen. Hij is de persoon die alles in de juiste ambiance brengt en de daad bij zijn woord voegt." Inmiddels ken ik Mark wat langer en vertrouw ik hem nu volledig blind op basis van wat hij voor mij gedaan heeft. Van harte aanbevolen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, betrouwbaar en bijzonder aanbod

Mark heeft ruim de tijd genomen voor deskundig advies aan het begin van mijn zoektocht naar die unieke Porsche. In een korte tijd heb ik veel gezien, maar natuurlijk had Zuffenhaus mijn droomauto in het bijzonder aanbod. Na een prettige koop ervaring, ga ik met een gerust hart de weg op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, vlot en betrouwbaar geholpen

De eigenaar kent zijn producten, er is een heldere historie aanwezig. Afspraken worden op een goede manier en vlot nagekomen. Een aan te bevelen bedrijf om een gebruikte Porsche te kopen

 • Aanbevelen? Ja
10

Super veel kennis van zaken en vriendelijke en goede service

Mark is niet de standaard autoverkoper. Hij denkt echt mee, niets lijkt te gek en service eindigt niet bij de voordeur. Daarnaast veel kennis van zaken en reëel. Fijn zaken doen, een aanrader als je op zoek bent naar een Porsche met iets extra's.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, vertrouwd en kwaliteit!

Zeer prettig eerste contact. Deskundig advies en geweldige kwaliteit!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Correct, betrouwbaar ik zou Mark eigenlijk bij iedereen aan willen bevelen.

Inmiddels mijn 2e Porsche bij Zuffenhaus gekocht. Dit uiteraard door de zeer goede ervaring met de vorige Porsche. Mark voelt de wensen van de klant perfect aan en weet deze uitstekend te verwezenlijken. Het is mij nu al duidelijk, als het zover is komt de volgende ook bij Zuffenhaus vandaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijke en professionele dienstverlening

Heel aangename kennismaking met Mark Zuidervaart en prima service over de ganse lijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Mark is echt een Porsche fanaat. Hij doet echt zijn best om een goede auto af te leveren tegen een schappelijke prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een Holistische ervaring

Je eerste Porsche kopen is een proces. Alle variabelen moeten kloppen. Bij Mark heb ik de droomauto gevonden, en hij heeft me vakkundig begeleid. De deal was rond nadat ik de motor voor de eerste keer startte, voor mij een Holistische ervaring. De auto is in mint conditie en Zuffenhaus heeft zich laten gelden als specialist waar enkel de top goed genoeg is. Bedankt. Floris

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

De eigenaar Mark is een uiterst vriendelijke man met kennis van zaken. Hij heeft prima auto’s in zijn bedrijf staan met juiste historie en onderhoud. Hij maakt tijd voor zijn klanten en geeft (on)gevraagd advies over de auto’s. Is eerlijk over hetgeen hij aanbied en dat is wel eens anders in deze branche.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mark is klasse

Terwijl ik toch al jaren geleden (nog bij Pon) een paar keer een auto bij hem heb gekocht hielp hij mij vandaag op een zondag om in mijn auto te komen terwijl die helemaal vast stond met een lege accu. Dat waardeer ik zeer. Oprechte interesse en hulp. Dat vind ik echt klasse. Hart de zaak en mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige Porsche gekocht bij Zuffenhaus

Mark is een zeer prettige man om zaken mee te doen. Ik was bij hem op een regenachtige vrijdagavond in november ‘21 en werd gastvrij onthaald met goede koffie. Geen verkooppraatjes maar een oprecht en eerlijk verhaal over de 991 die op de site direct mijn favoriet was. Alle documentatie aanwezig en tijdens de proefrit vertelde Mark ook de historie van de auto. Ik moet bekennen dat ik nog maar een krappe 500 km met de auto gereden hebt maar de auto voelt heel solide en eigenlijk nieuw aan. Wat een verschil met mijn oude 996. Zuffenhaus raad ik aan als je op zoek bent naar een echt mooie Porsche met een gekende historie. Mark heeft er zat staan. Hans

 • Aanbevelen? Ja
10

Vertrouwd, deskundig en eerlijk advies!

Afgelopen week een bezoek gebracht bij Mark om een Cayman te bezichtigen. Vooraf via zijn transparante website met prima foto’s en informatie al een beeld geschetst van wat ik zou aantreffen. Geen autobedrijf waar alles peperduur blinkt en ademt. Geen autoverkoper met autoverkoper trekjes. Maar een prachtige opstelling van datgene waarvoor je bij Mark komt. De auto’s staan er onberispelijk bij en keurig opgesteld. De Cayman waar wij voor kwamen stond keurig vooraan en er was ruim de tijd voor ons om te kijken en te voelen ondanks de bijna onmogelijke tijd van aankomst van ons. “Zolang jullie er zijn ben ik er ook, neem alle tijd” De auto was zoals in de advertentie omschreven en kant en klaar voor verkoop. Proefrit gemaakt en alle nodige informatie werd gedeeld. Wat een fijn vertrouwd gevoel om daar toch een droom waar te maken. Mark een dikke 10 voor je geduld, eerlijk advies en transparante manier van handelen. Uiteraard ging de Cayman direct mee naar huis!! Graag tot een volgende keer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en persoonlijke begeleiding

Mark heeft alleen de beste auto’s te koop staan. Jaren Porsche ervaring en een complete service maken het een plezier om met Zuffenhaus zaken te doen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top ervaring!

Ik had een interview gelezen in het blad PUUR met Mark. Ik heb gebeld voor een afspraak te maken om te proef te rijden. Zeer goed ontvangen en fijne service.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd