Betrouwbare garage levert waar voor z’n geld

Garage perfect, netjes werk. 1 min puntje als je daar al over iets mag zeggen is dat je beter rechtstreeks contact kunt hebben met de garage en niet via de bosch site aangezien de bedragen die daar op staan niet kloppen en dat is jammer

snelle service

één belletje was voldoende om direct het probleem op te lossen, prima service.

Behulpzame en vriendelijke garage

Heren zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en denken altijd mee!

Uitstekende service en vakmanschap – perfect geholpen bij Martins Garage.

Ik breng mijn auto al jaren met een gerust hart naar Martins Garage. Bij Martins Garage werkt goed volk, ze denken met je mee en doen gewoon eerlijk en uitstekend werk. Onverwachte kosten blijven daardoor beperkt, en elke keer als ik weg rij is ’t altied dik veur mekaor, zo heurt 't in Steenwiek!

Goede ervaring en uitleg

correct en snel geholpen

correct en snel geholpen

Top service

Kind people , quality service

Prima werk geleverd

Fijn contact en vriendelijke medewerker die goed werk heeft geleverd met het monteren en aanleggen van een trekhaak met treeplank voor een Mercedes bus.

Top service, denken graag mee en altijd de koffie klaar.

Goed degelijk bedrijf

Zeer tevreden over afspraken en service

een prettige ervaring

een prettige ervaring wat op een normale manier beleefd is

Auto voor de apk en had een reparatie nodig. Alles goed verzorgd, inclusief koffie.

Het is super goed

goed en voordelig

voor groot onderhoud geweest, de werkplaats werkt netjes, snel en volgens afspraak.

Persoonlijk vind ik het een perfecte garage, ze zijn eerlijk en erg vriendelijk.

Ik kom nu al wat jaren bij Martin, ik ga ook niet gauw veranderen. De manier hoe ze met je om gaan is perfect. De werkzaamheden worden goed uitgevoerd, je krijgt uitstekend advies. Vooral fijn dat ik banden kan bestellen en daar kan laten bezorgen, vervolgens een afspraak maken voor het wisselen. Ze zijn professioneel, vriendelijk en huiselijk. Daarnaast kosten voor het onderhoud prima, niet te duur.

Goede en snelle service

Afspraak gemaakt en apk kon binnen 2 werkdagen worden uitgevoerd. Omdat de keuring s'ochtends als eerste werd uitgevoerd kon ik er op wachten onder het genot van een goeie bak koffie. Tijdens de apk nog gevraagd voor de andere auto om de winterwielen er op te zetten daar maakte ze volgende dag nog tijd voor. Kortom vlot en goed geholpen door de mannen van Martins Garage.

Prima service!!

Staan voor je klaar ook al zijn ze druk!! En daarmee onderscheiden ze zich van garage bedrijven waar ik eerder geweest ben.

Fijne garage met vakkundige monteurs.

Je word vriendelijk ontvangen, en krijgt altijd goed en eerlijk advies. Heb er beide auto's in onderhoud.

Goede en eerlijk overleg in reparatie.

Goede service,en transparant overleg.

super goed!, snel geholpen en accuut defect snel verholpen!

Auto liep plotseling op 2 cylinders en was niet meer te gebruiken. Na een belletje was een afspraak snel tussendoor geplanned en ondanks de drukte is er volop flexiblititeit getoond en de auto tussen bestaande afspraken door gerepareerd en binnen 4 dagen weer beschikbaar Super service

Voldoende voor de service en de reparatie van het probleem

Ik ben goed geholpen.

Stabiel

Mijn ervaring is dat hier in tegenstelling tot andere garages, eerlijker wordt gehandeld.

Vlotte en goede service.

Bandenwisseling ging soepel. Wachttijd van een half uurtje. Prima. Opmerking: prijs van bandenwisseling op website komt niet overeen met het bedrag wat ik betaalde. Nadelig verschil van € 12,-

Altijd correct en vakkundig

Ben blij met Martins garage.

Betrouwbaar klantvriendelijk en verstand van zaken

Op zaterdagmiddag kreeg ik pech met mijn auto. Ik nam contact op met deze garage. Hoewel ze mij niet kennen en ik ook niet in de buurt woon werd direct de auto de garage in gereden en onderzocht. Ze hadden heel snel het defect gevonden en de onderdelen besteld. Op de maandag was het onderdeel binnen en werd de auto gerepareerd. Ik kon de auto dezelfde avond alweer ophalen. Erg prettige mensen met verstand van zaken. Tevens is er een nette prijs berekend voor deze snelle reparatie. HELEMAAL TOP!

Dolderweg 36

8331LB Steenwijk