Prettige behandeling,eerlijk en betrouwbaar,kortom een hele fijne garage.
krijg altijd goed uitleg en wordt snel geholpen
Al jaren mijn auto in onderhoud. Betrouwbaar en betrokken. Daarnaast denken ze altijd goed mee. Erg tevreden!
Ik ga al jaren naar bosklopper ,wordt altijd goed geholpen ,goeie communicatie, en erg behulpzaam
Elke ervaring is weer uitstekend bedrijf doet prima wat het moet doen. Goed en eerlijk altijd duidelijkheid vooraf
klant vriendelijk bedrijf
Prima service, professioneel en oog voor de klant.
zie bovenstaand
Auto heen voor grote beurt en apk. Gebeld over de kosten. Goed geïnformeerd. Auto klaar op de afgesproken dag.
Ook deze keer weer prima geholpen met de reparatie en APK.
Snel, vlot en niet duur!
Staan altijd direct voor je klaar!
geweldige service, ze denken mee, zeer betaalbaar en altijd eerder klaar dan verwacht. Al jaren klant, een echte aanrader!
Wij hebben al jaren lang zeer positieve ervaringen met garage Bosklopper. "Ze denken mee in oplossingen" En daar gaat het om. Bij pech onderweg zijn deze toppers snel ter plaatse om je defecte auto op te halen met een oplegger.. Eventueel kan er een leenauto geregeld worden ten tijde dat je eigen auto in onderhoudt is. Wat een goede service, ga zo door1
al jaren klant, doen wat afgesproken is en altijd netjes een vervangend vervoer.
vriendelijk en behulpzaam.
op deze voet zeker verder gaan
Heel goede ervaring met Bosklopper. gewoon goed.
Al aantal jaren klant bij deze garage en steeds tot volle tevredenheid. Ik heb veel vertrouwen in wat ze doen en hoe ze het doen. Prima alternatief voor dealergarage.
Prettig contact, vakkundig personeel.
Uitstekende behandeling APK
Provincialeweg 10