Service gericht en fijne garage

Service gericht en snelle reparatie. Altijd tussendoor telefonisch overleg en voor nette prijs wordt de auto gerepareerd. Ook telefonisch wordt er meegedacht aan een oplossing voor het auto probleem.

Prima garage

Goede service, vriendelijk.

Top bedrijf

Goede service, staan gelijk voor je klaar

Aardig en nette prijs

Aardige mensen, nette prijs afgesproken, maar het duurde veel langer omdat het werk tegen zat.

Klant is koning

Al een paar jaar breng ik mijn auto ,met erg goede ervaring. altijd worden er wel oplossingen gemaakt. Met als gevolg een heel prettig contact

Ondanks de verhuizing naar de nieuwe locatie werd alles in het werk gesteld om een goede doorgang te realiseren.

Top!

Zeer tevreden!

vriendelijk voor klant en reparatiekosten

Fantastische ervaring gehad tot ik definitief autobezit verliet. Sidi is super aardig, ook soepel met afspraken. Neem op de koop toe dat weleens een afspraak wordt vergeten omdat het hoofd van Sidi al volgenoeg zit. Werkelijk een aanrader.

Alles in orde, auto is goed gerepareerd en goed contact met de garage

Ik was de auto vrij lang kwijt maar hij loopt weer als een zonnetje. Geen klachten

Snel, goed en altijd vriendelijk

Fijne garage, prettig en duidelijk contact, geen verrassingen. Absolute aanrader!

Betrouwbaar & vriendelijk

Altijd vriendelijk, snel en denken mee wat beste oplossing is.

Er is bijna altijd wel iets als ik mijn auto terug krijg

Opzich hele vriendelijke mensen en meestal krijgen ze alles wel gefixt. Ik heb echter bijna altijd als ik mijn auto terug krijg wel iets. Of er branden lampjes op mn dashboard, lamp stuk, motorafdekking-kap lag nog op de achterbank, eergister haalde ik een schroevendraaier onder mijn motorkap vandaan. Het wordt kortom slordig opgeleverd.

Goede service, goede prijs

Ik ben erg te spreken over de service van Rocar. De prijs is ook goed. Enige dat ik aan te merken heb is dat dingen weleens wat langer duren.

Snelle service prima prijs

Mijn airco was kapot. Ik kreeg fijne uitleg wat er precies kapot was, wat ze gingen doen en wat het zou kosten.

Toffe, meedenkende en meewerkende garage.

Heel fijne garage, ze kunnen écht wat. Kunnen creatief meedenken en oplossen.

Good service

Good service

Goede service voor een redelijke prijs

Dit jaar opnieuw de APK bij Rocar laten doen. Vorig jaar had ik geen groot onderhoud uit laten voeren, nu wel, dus ik rekende erop dat de rekening hoger zou zijn. Dat was ook zo, maar gezien alles wat er gedaan moest worden, viel de prijs me nog mee. Ik kon mijn auto weer helemaal opgeknapt ophalen en ga met een gerust gevoel de weg op.

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Geweldig fijne garage, super aardig en deskundig

Wat super geholpen, dank jullie wel

Jammer dat geen leen auto is

Jammer dat geen leen auto is want ik moest beste veel lopen naar huis en zonder leen auto kon ik niet werken Dus kosten zijn niet alleen mijn auto ook zat ik thuis zonder werk omdat ik geen leen auto krijg

Prettig

Onze ervaring met Rocar Garage ervaren we als prettig en duidelijk

Heel goed. Goede service en uitleg en niet duur in onderhoud

snel en goed

prijs is goed

Fijne garage, altijd snel geholpen, bekwaam aardig personeel.

Snelle en vriendelike hulp!!

Deskunige mensen , die vriendlijk zijn en doen wat er nodig is en dat alles tegen een redelijke prijs!

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.