Gewoon goed en transparant

Geweldige service bij Rocar!

Na een probleem dicht bij huis waarbij de wegenwacht (110 minuten wachten) mij gewoon weer de weg op stuurde heb ik Rocar gebeld of ik de auto langs mocht brengen. "Natuurlijk" was het antwoord. Onderweg hield de auto er weer mee op. Rocar gebeld en 10 minuten later kwam men met twee man de auto ophalen. En dat alles op een zaterdag. Onderdeel was niet beschikbaar maar op de maandag erna stond de auto even na tienen weer klaar om opgehaald te worden. Perfect! Waar vind je dit nog? Een zeer tevreden klant. Absolute aanbeveling.

Uitstekende Garage

Kom hier al jaren, veel vaste gezichten. Denken met je mee, eerlijk en snel.

Een hele goede ervaring en service

Een hele goede service en heel betrouwbaar

Doorgaans heel goed

Eigenlijk 4,5 ster, cijfer 9! maar dat kan hier niet Vakkundige en betaalbare service Met liefde voor het vak en meedenkend met klant Enig minpuntje dat door tijdsdruk uitleg en overleg vaak in grote haast geschiedt; Wel oprecht het gevolg van de veelal grote drukte Ben heel blij met deze garage

heel goed

heel vriendelijk en werk correct gedaan

zeer goed

Vriendelijk en meedenkende en hulpzame garage!

correct en snel

personeel altijd vriendelijk, indien mogelijk hulp op dezelfde dag.

Snelle service en goede kwaliteit

Kon gelijk terecht en kon morgen alweer wegrijden. Erg tevreden met het resultaat!

Goed werk en snel

Vriendelijk doen wat ze zeggen en niet duur

Goeie service

Prettige samenwewrking

Helaas geen nota in mail ontvangen wat wel gedaan zou worden

Prima garage eerlijke monteurs e een eerlijke prijs

Prima werk ,

Goed geholpen door vriendelijke mensen

Er wordt met je meegedacht en gezocht naar een passende oplossing op basis van budget.

Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht!

Kom hier al jaren naar tevredenheid. Had deze week een lekke band en mij laten afzetten door de anwb bij garage Rocar. Gingen direct aan de slag en regelden een tijdelijke noodband zodat ik toch m’n auto kon blijven gebruiken. Ze bestelden na goed overleg ook direct nieuwe band en twee dagen later kon ik al terecht voor check op andere banden + monteren nieuwe band. Ik zeg topwerk!

Reparatie snel uitgevoerd.

De reparatie is snel uitgevoerd tegen een redelijke vergoeding

Lekker snel geregeld en flexibel

Goede service, even snel een bandenwissel gedaan. Aardige mensen.

Een betrouwbare betaalbare garage bedrijf.

Ik kom hier al ruim 10 jaar en zij hebben mij nog nooit teleurgesteld. Ik kan altijd bij ze terecht. Bij grotere of langer durende reparaties wordt kan er een passende oplossing gezocht worden. Een top bedrijf, met zowel vriendelijke, meedenkende eigenaar en personeel.

Ze denken goed mee

Ze geven ook goed advies op maat

Top!

Top!

Snel en vakkundig geholpen

Zeer prettige mensen, snel afspraken mee te maken!

Super!

Snelle service en ontzettend vriendelijke mensen!

Fijne, warme, hartelijke vakmensen!!!!

Wil je nou bij een autogarage terecht komen die met je meedenkt, alternatieve oplossingen zoekt, zodat je niet onnodig op enorme kosten gejaagd wordt, dan ben je bij hen op het juiste adres. Daarnaast zijn het ook nog eens vakmensen, een goede combinatie toch? Inmiddels woon ik in Lunteren, maar voor problemen aan mijn auto kom ik graag bij garage Rocar. Hartelijke dank voor alle goede zorgen!!! Groetjes Sjura

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.