klantvriendelijk, deskundig en denken met je mee.

Garage Rocar maakt deskundig werk van werk van reparatie, keuring en onderhoud aan je auto. Plus plezierig contact met medewerkers. Aan te bevelen voor als je op zoekt bent naar een goede garage in Utrecht

Fijne en goeie service

Fijne en goeie service

Uitstekend!

Ik heb altijd goede en vriendelijke service, en snelle en betaalbare resultaten gehad bij Garage Rocar! Ik kan dit bedrijf in Utrecht van harte aanbevelen aan iedereen!

Alles prima en snel gemaakt, vriendelijke service, leuke garage

Zie boven. Ik kom al lang bij Rocar, altijd tot tevredenheid

Altijd heel vriendelijk en kundig geholpen

Ik kom al tijden bij Rocar en heb altijd goede ervaringen gehad. Onderhoud altijd vlekkeloos verlopen. Ze denken met je mee en komen met een gepaste oplossing. Ook fijn dat je gewoon even lang kan komen als je een probleem heb en mits het geen groot probleem is helpen ze ook meteen.

Heel goed , prima

Heel erg tevreden

Ik ben ontzettend tevreden van deze garage. Altijd problemen zijn snel opgelost en auto als afgesproken is gerepareerd.

Altijd vriendelijk geholpen

Mijn vertrouwen in rocar is onbreekbaar

Ik kom nu al een half jaar bij garage Rocar en dit is zonder twijfel de beste garage waar ik ooit ben geweest. Ik ga hier met plezier naartoe en voel mij altijd welkom. Ze denken mee met problemen, met de situatie van de klant en leren mij ook wat er mis is met mijn project auto. Ik geef hier graag mijn geld uit met het gevoel dat het naar een mooi bedrijf gaat waar elke monteur het geld meer dan verdiend. Ik hoop dat ik nog lang klant kan zijn bij dit top bedrijf!

Garage Rocar staat altijd voor je klaar

Altijd vriendelijk en oplossingsgericht.

Deskundig en betaalbaar

Zeer deskundige monteurs en nemen altijd tijd voor me voor zelfs het kleinste dingetje.

Niet heengaan!

Zeer grote twijfels over hun bonafide werkwijze Ik schaar ze eerder onder malafide. Dus. Ik ga er nooit meer heen.

Snelle service

Goede snelle service vakwerk

ik heb geen worden top garage

de beste garage . eerlijk , serieus en betrouwbaar .

Sidi, de eigenaar heeft me goed geadviseerd bij de koop van mijn auto, zonder opdringerigheid.

Ik werd door een vriend geadviseerd om bij Rocar een auto te kopen. Mijn vriend heeft in het verleden diverse mensen geadviseerd om bij Rocar een auto te kopen, omdat Sidi betrouwbaar is. Ja een dat moet ik als vrouw net hebben. Tot nu toe ervaar ik mijn koop als erg positief.

Top service en vriendelijk

Ze hebben me goed geholpen

Kon snel terecht. Heel vriendelijk personeel. Denken met je mee.

Vriendelijk en goed geholpen. Goede service

Vriendelijk en goed geholpen. Goede service

Geweldige service en deskundig

Problemen worden snel en deskundig opgelost. Heel aardig personeel over de hele linie. Kan van harte aanbevelen!

Goede afspraken vooraf

Ik kom hier elke keer om mijn oudere auto APK te keuren en onderhoud aan mij auto te doen. Vaak overleg ik vooraf, wanneer er iets groots aan de auto moet gebeuren dat ik vooraf telefonisch geïnformeerd wordt om de reparatie keuzes te bespreken. Het vooraf bellen gebeurt elke keer zoals afgesproken en er wordt klantgericht advies gegeven en meegedacht. Tot nu toe duidelijke en goede service gekregen. Ik kom zeker terug!

Snel en goed geholpen!

Mijn eigen garage had geen plek de komende weken en deze garage kon ik snel bij terecht met mijn oude vw busje en ze hebben m snel aan de praat gekregen :)

Snel en goed

Voor de tweede keer naar GRocar voor het uitlijnen van nu een andere auto. Aardige eigenaar en collega's. Relaxed. Snel klaar. Heel klein verbeterpuntje was nog geweest als ze me even hadden gebeld dát ie al klaar was maar ach ik kan me ook voorstellen dat als je het druk hebt dat dat wel een keertje er tussen in schiet. Dus opnieuw een warme aanbeveling.

Hele goede en fijne garage

Aardig, meedenkend, behulpzaam, professioneel

Peerfect

Goede service, fijn personeel en snel. Auto rijdt weer perfect.

zeer goede eerste ervaring

doen hun uiterste best je te helpen.en halen en brengen. nog een opmerking:ik krijg nog een factuur van de uitgevoerde werkzaamheden.

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.