Altijd tevreden over hun dienstverlening.

Alleen maar positieve ervaringen.

Top garage

Ik heb nu een aantal jaren mijn auto in onderhoud bij garage Rocar. Hierover ben ik zeer tevreden. Het personeel is altijd zeer vriendelijk en denkt goed mee over mogelijke oplossingen bij (dure) problemen. Als ze een grote vervanging hebben moeten doen laten ze ook altijd even zien wat ze vervangen hebben en waarom dat nodig was. De manier waarop zij met hun klanten om gaan vind ik zeer prettig en transparant.

Fantastisch

Vriendelijke eigenaar die altijd een stapje harder loopt dan andere. Sidi wil iedereen graag snel helpen en vakkundig. De monteurs zijn aardige mannen die goede prestaties leveren..

De beste Garage in Utrecht

Beste Monteurs Vriendelijk Met ervaring op alle auto's modellen De beste qualiti Met de laagste Prijs Bedankt jongens voor de service

weer snel geholpen

weer uitstekend geholpen

Fijne klantenservice en duidelijke afspraken

Ik kom al jaren bij Rocar. Heel duidelijke communicatie en prima service!

Prima werk aan veren, airco, overig

Persoonlijke behandeling. Goede pijs kwaliteit

Tevreden klant

we zijn nu een week later en mijn auto staat weer stil

Lossen problemen goed op en zorgen voor een correcte afhandeling

Precies doen wat er nodig is. Geen gedoe, gewoon goed.

Alles gaat precies zodat je dat afspreekt. Goed personeel, Vriendelijk en kundig.

perfect

heel goed

Prima geholpen! Vriendelijke mensen

Prima geholpen! Vriendelijke mensen. Ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen.

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.