Klantvriendelijk

Gaan wat losjes om met afspraken; Voorbeeld: afspraak dat ik wordt teruggebeld wordt regelmatig niet nagekomen. Afspraak dat auto op bepaalde tijd terug is op Koningsweg wordt niet nagekomen. Veel onduidelijkheid over duur reparatie, loopt vaak uit.

prima ervaring met rocar bv

ik heb verschillende auto,s bij rocar gekocht kon altijd terug komen wanneer er iets aan mankeerde prima sevice en vriendelijke behandeling wanneer ik een andere auto wil kopen zal ik als eerste aan rocar en zijn uitstekende service denken de beste wensen voor 2020 met vriendelijke groet willem van egdom

Zeer goede service

Zeer goede service - wordt goed meegedacht. Veel dank!

Goed, netjes ,snel en vriendelijk

Goed, snel ,netjes zeer vriendelijk en niet te duur.

Positief en een garage om bij terug te komen!

Liet zien wat er kapot was aan de auto, dus geen praatjes en extra kosten zonder uitleg.

Quick service

I was helped very quickly in Garage Rocar. Friendly and professional technicians. Highly recommended.

subliem, zoals altijd

het kan je zomaar overkomen dat je van het ene op het andere moment niet verder kan rijden. De geweldige mensen van Garage Rocar hebben de technische issues meteen hersteld en na een dag kon ik weer veilig de weg op.

Top garage! Betrouwbaar en vakkundig!

Zeer tevreden!!

Ik heb een Kia Picanto met 7 jaar garantie. 3 jaar lang veel slechte ervaringen gehad met de Kia garage in Vianen. Dus besloten mijn garantie, te laten vervalen. Ga nu naar Garage Rocar. De service, het geduld en het advies vind ik super goed en integer. Een recht toe recht aan garage, zonder poespas met een vriendelijke sfeer. Je voelt je daar geen nummer zoveel in de rij. Ben met dezelfde accu klacht bij Kia Vianen geweest en bij Rocar. Rocar heeft gekeken en rekende niets, bij de Kia garage konden ze geen probleem ontdekken, maar rekende ze wel 20,15 euro.

Fijne mensen, goede service

De eigenaar en zijn personeel doen hun werk goed en zijn altijd klantvriendelijk.

klantvriendelijk, eerlijk, oplossingsgericht

Vriendelijke service, klantgericht, denken mee in oplossingen en niet alleen aan zoveel mogelijk geld verdienen. Afspraak snel gemaakt en goede communicatie. Fijne garage en al jarenlang mijn vaste adres.

Snelle reparatie, vriendelijke mensen, goede prijs

Aanrader

Goede service voor een redelijke prijs

Goede en prettige service, en nog nooit het gevoel gehad dat ik werd afgezet (in het verleden bij andere garages regelmatig gehad). Laatst ook een keer twijfel gehad of een probleem aan de auto helemaal verholpen was, ook toen heel vriendelijk geholpen, Rocar heeft de tijd genomen om nogmaals na te kijken en geen kosten in rekening gebracht. Erg vriendelijk personeel.

ik was tevreden. Binnen een dag mijn auto gerepareerd

Het achterlicht was stuk, dat is gerepareerd. Ik was onzeker of de olie ok was, dat is gecheckt en mij is uitgelegd hoe ik kan peilen

Snel en goed

Dealer vraagt het dubbele voor nieuwe schijfremmen en remblokken.

Heel vriendelijk en goed

Een goede garage niet duur

Heel goed, altijd service gericht en eerlijk geprijsd.

De service was dit keer bij de winterbandenwissel mij even naar huis brengen om de vergeten moeten op te halen. Direct geregeld, geen probleem. Terwijl de auto al op de brug stond. Hoe stom ook van mij, geen scheef gezicht te bekennen.

Goed, zoals altijd, al jaren!

Al meer dan 10 jaar kom ik bij Garage Rocar, behalve dat ik door de jaren heen heel tevreden ben over hoe mijn auto(s) onderhouden/gerepareerd worden vind ik de hartelijkheid heel fijn. Ik kan altijd 'aanrijden' als er iets aan de hand is (lampje dat knippert, van zulke zaken) en dat wordt gelijk opgelost. Ook bij grotere reparaties (ik rijd in 'oude' auto's) krijg ik altijd goed advies over wat wel en niet wijs is. Van tevoren is duidelijk wat de kosten zijn. En deze vallen bijna altijd ontzettend mee. Ik raad Garage Rocar altijd aan, bij al mijn vrienden!

Klantvriendelijk, betrouwbaar en vakkundig team

goede garage met perfecte service

krijgt er goede service, wordt netjes en correct geholpen en kan altijd heel snel terecht.

Betrouwbaar, flexibel, vriendelijk en vakkundig.

Wij zijn al jaren naar volle tevredenheid klant bij Rocar. We worden altijd vriendelijk geholpen, afspraken worden nagekomen en problemen aan de auto worden vakkundig opgelost. Ook voor APK en beurten een prima plek. Wordt ook altijd meegedacht over betaalbare oplossingen.

Zeer positief

Fijne zaak en keurige prijs berekend voor de gedane werkzaamheden.

Prima service bij garage Rocar

Ik ben al een tijd zeer tevreden over deze garage en wil nergens anders meer heen.

Goed en betrouwbare garage

Eerlijke en betrouwbare garage. Ik kom er al jaren met mijn auto en word altijd goed geholpen

Top garage

Erg tevreden.

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.