Uitstekende service, klantgericht!

Uitstekende service, denken met je mee, reëele prijzen

Snelle reparatie, goeie prijs en super service

Mijn uitlaat was doorgebroken en bij mijn eigen garage kon ik pas na drie weken terecht. Bij Rocar kon ik direct terecht en was mijn auto binnen een dag gerepareerd. De prijzen en opties vooraf doorgesproken en ik ben nog thuis gebracht ook. Super bedankt

Altijd goedgeholpen

Als er iets met mijn auto is dan wordt het zelfde dag nog nagekeken en gemaakt anders na een paar dagen. Ik heb een goed ervaring mee en nog nooit een probleem gehad met Garage Rocar. Prima Garage

goed en vriendelijke service

Al meer dan 20 jaar een tevreden klant bij Rocar. Eerlijke, handwerkende en vriendelijke mensen. Ik kan iedereen deze garage aanbevelen.

Uitstekend vakmanschap en dienstverlening e

Ik geef alle vele jaren het onderhoud van de auto’s die ik rij in handen van de mensen bij Rocar. Problemen met de auto worden altijd snel en effectief opgelost. Ik kom er graag door de plezierige persoonlijke benadering, en de professionele aanpak.

Goede, eerlijke garage, kom er al langer

Tevreden

Excellent

Altijd snel geholpen vaak even tussendoor. Scherp geprijsd en betrouwbaar dat laatste is in deze branche steeds minder te vinden. Vriendelijke monteurs en de eigenaar Is een vriendelijke man met zijn hart op de juiste plaats.

Dat is een garage met goede service en vriendelijke mensen

Mijn ervaring is positief

Prima, vriendelijke mensen en staan altijd voor je klaar met een oplossing!

Er wordt altijd direct een oplossing gezocht en je kunt altijd direct langskomen met je autoprobleem. Alles wordt netjes afgehandeld

Ik ben tevreden

Goed en persoonlijk

Ze helpen snel en goed en altijd voor een vriendelijke prijs.

Goede service en medewerking

Altijd even behulpzaam. Nu met hulp bij beoordeling auto en advies over prijs t.b.v. aanschaf auto via vrienden. Na aanschaf bleek kostenplaatje reparaties ook nogeens mee te vallen.

Heel goede en betaalbare hulp gehad

goed advies gehad en goed geholpen

Goede service, snel en voor een goede prijs

Altijd goede service, ze denken mee om het probleem zo goed mogelijk op te lossen en gaan niet direct over op alles vervangen.

Meedenkend en kundig

Als er een onderdeel vervangen moet worden, zoekt garage Rocar als het even kan op de sloop naar dat onderdeel, waardoor de rekening duidelijk minder hoog wordt

Fijne garage, fijne mensen, goede service!

Fijne garage, fijne mensen, goede service

super!

goede afhandeling van het probleem

zoals altijd, PRIMA.

De ervaring van de garage is altijd goed. Het versturen van de rekening geeft soms vertraging. Nu was er echter een hele snelle reactie, maar die kwam via de watts app, volgende keer liever via e-mail. Met vriendelijke groeten van T.Verberne

Bij Garage Rocar wordt mij al sinds jaren goed en snel geholpen.

Garage Rocar, goede service, zeer klantenvriendelijk.

Goed geholpen

De monteurs hebben achterhaald wat er mis was met mijn auto en het onderdeel na duidelijke communicatie vervangen. Probleem is nu opgelost.

Goede en snelle service

Goede en vriendelijke service

Snel en vakkundig geholpen met prima service

al jaren naar tevredenheid

Ik ben uitermate tevreden over Rocar. Al jaren.

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.