Altijd een prettige ervaring! Goede prijs-kwaliteit.

Door Sidi en zijn team word je altijd zeer professioneel geholpen voor een scherpe prijs!

Deskundig, vriendelijk en denken met je mee

Ik kom al jaren bij garage Rocar en ben zeer tevreden.

snel geholpen, leenfiets, aardig

Super service

Ik kan altijd snel terecht en de prijs is ook altijd heel netjes

Prima geholpen bij de APK en kleine reparaties!

Ford Focus kan er weer tegen!

top

uitstekend

zoals altijd (al sinds 2011) super

Meedenkend met mijn agenda bij het maken van een onderhouds en/ of APK afspraak en op de dag zelf: vriendelijk bij ontvangst, helder in communicatie over te vervangen/ repareren issues als dat nodig is en een strakke prijsindicatie. En niet onbelangrijk: ook bij onvoorziene incidenten met mijn auto staat het geweldige team van Rocar altijd klaar om de helpende hand te bieden.

Altijd zeer goed geholpen met een uitstekende kwaliteits prijs verhouding

Altijd perfect.

Fijne garage, vriendelijk personeel, goede service.

Super service bij garage Rocar! Kom er al een aantal jaar voor het onderhoud van mijn auto. Je wordt snel geholpen wanneer er iets met je auto aan de hand is. Het personeel is vriendelijk en vakkundig. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Vriendelijk, duidelijk en kwaliteit

Ze leggen alles duidelijk uit en geven passend advies.

Zeer vriendelijk en deskundig.

Ik ben al jaren vaste klant bij garage Rocar. Deze keer een APK keuring met wat kleine reparaties.

Rocar staat altijd voor me klaar

Ik zit nu een paar jaar bij Rocar en het bevalt me nog steeds heel goed. Sympatieke en eerlijke mensen, korte lijntjes, vakkundige reparaties zonder poespas. Ze staan altijd voor me klaar en ik kan ook zonder afspraak altijd even langskomen, dan wordt er even tijd gemaakt. Wat heel prettig is.

Prettige mensen en bereid te helpen

Had telefonisch contact. Adequaat afgehandeld.

Top Garage

Zeer kundige monteurs en zorgen ervoor dat je probleem ook echt wordt opgelost. Flexibel en vriendelijk.

Echt top bedrijf en goeie service

in 1 woord geweldig

Geweldig als altijd

Snel gevonden qat het probleem was en perfect gerepareerd

Goed werk geleverd

Wij worden altijd goed geholpen door de monteurs

Vakmanschap, vriendelijke mensen. Wij bren onze auto’s graag bij Rocar!

Ik kom hier graag. Sidi denkt met je mee en doet wat hij beloofd.

Goede service, goede reparaties en niet duur. Wat wil je nog meer?

Perfecte behandeling

Ze helpen je netjes en corect

Heel vriendelijk geholpen en goed op de hoogte gehouden. Er werd rekening gehouden met dat ik de auto voor werk nodig had. Kreeg gelijk een leenauto mee! En het probleem met de auto opgelost rijd weer perfect. Ik Kom zeker terug

Ik kom Graag bij Rocar gewoon omdat je er vriendelijk en fijn geholpen wordt. En leuk spontaan team.

zoals altijd weer prima direct geholpen, met fijne sociale service. !!

prima en direct klaar. voorbeeld voor veel andere garages.

Onderdelen niet vervangen in rekening gebracht

Helaas niet heel blij met de service van rocar. Apk laten uitvoeren, netjes gebeld dat mn remblokken voor op zijn. Ik gezegd niet laten vervangen want die heb ik thuis zelf liggen. Einde van de rit, rekenen ze 75 euro onderdeel kosten. Terug gebeld voor uitleg, maar kreeg onduidelijk verhaal en dat ik de volgende terug gebeld zou worden. Nooit meer wat gehoord.

Prettig en goed.

Werd samen met mij nagedacht over een andere auto. Kreeg ook de ruimte om zelf te beslissen. Vriendelijk behandeld. Kom graag weer terug.

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.