Snelle goede service!

Altijd snel, vriendelijk en goede prijs

Altijd vriendelijk en behulpzaam als je belt met een probleem aan de auto.

Zoals boven beschreven, ze denken altijd met je mee als er een probleem met de auto is en proberen altijd of ze snel tijd voor je hebben om de auto te maken. Fijne mensen, altijd vriendelijk.

Je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen. Daarnaast wordt er goed advies gegeven.

Mijn oldtimer weer perfect klaargemaakt voor de apk

Mijn Datsun is weer helemaal apk klaar gemaakt.

Goede Service ook nog naderhand qau garantie

wel een nadeel is dat je wel wat lang moet wachten voordat je aan de beurt bent verder hele goeie monteurs en erg meedenkend en erg vriendelijk Siddi (de baas) is een wereld gozer

Vriendelijke en duidelijke aanpak

Mijn auto is goed gemaakt, ik werd van alles op de hoogte gehouden.

Ben fantastische geholpen met uitleg top, kom graag terug. Dank jullie wel

Ben heel goed geholpen en kom graag terug

Prima service,aardig personeel

Goed geholpen

Super goede service en prijs

Super service Niet duur

Ben langer dan tien jaar vaste klant, zowel met camper als personenauto.....do I have to say more?

Zie vorige vraag

Ik ervaar garage Rocar als een zeer deskundige garage

Wij worden altijd super goed geholpen met welkenraperatie we ook aankomen

Het is een uitmuntende garage die ik een ieder aanbeveel. Al jaren!

Ik ben een trouwe klant. Ik ben 1x een paar jaar geleden naar een andere garage gegaan omdat ik werkelijk 100 km uit de buurt was van Rocar en mijn auto niks meer deed. Ik kwam er weer achter hoe belangrijk het is om bij Rocar te komen. Zelf rijd ik 50 km voor een onderhoudsbeurt speciaal naar Utrecht terwijl ik 5 of 6 garages in de buurt heb. Ik denk er niet aan . Ik ga altijd naar Rocar!!

klasse geholpen

Zeer vriendelijk en goede service

Goede service met een glimlach en ook nog eens bereid iets extra;s te doen als dat nodig is. Heel fijn.

Snelle beoordeling na de keuring en goede afspraken kunnen maken. Ook een uitleg van de monteur bij het ophalen.

advies, reparaties en afhandelen top!

Altijd weer een goed advies, reparatie en afhandelen van de afspraken. heel tevreden over mijn garage in de buurt!

Mijn auto rijdt weer als een zonnetje. Ik ben goed geholpen.

Goed en snel geholpen

Prettig geholpen, kundig en snel!

snelle en betrouwbare service

goed overleg over wat wel of niet per se moet gebeuren aan de auto en snelle service

Goed, door overleg en meedenken!

Kon snel terecht en er werd meegedacht over de beste oplossingen. Reparaties goed uitgevoerd!!

Al meer dan 20 jaar ben ik vaste klant......dat schept een band!

Altijd word ik goed geholpen bij garage Rocar. Met reparaties en deskundig advies. Ben een erg tevreden klant.

Super goede service

Altijd heel erg persoonlijk. Er was een leenauto auto beschikbaar En toen werd ik thuisgebracht en later weer opgehaald, En wat ik ook fijn vind. Ik heb nooit het idee dat ze meer doen dan dat er eigenlijk noodzakelijk is.

Snel, sympathiek en secuur

Altijd goede ervaringen bij Rocar. Nooit te beroerd om wat extra's voor me te doen, voordelig geprijsd, snel en gezellig.

prettig zakelijk en goed

Nogmaals prettig en betrouwbaar

prima persoonlijke service

Al meer dan 10jaar klant met tevredenheid.Af en toe terug moeten gaan vanwege resterend probleem na een reparatie klus maar overall wordt alles minnelijk opgelost en dan is de reparatie ook goed. APK en service beurten zijn probleemloos. Zeer vriendelijke service en betaalbaar qua arbeid

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.