Uitstekend kantvriendelijk

Zeer vriendelijk En vak bekwaam ‘! Mvg R van Rooijen

heel goed

houd onze volvo 10 jaar op de weg

Helder, goed, betrouwbaar en voor een zeer concurrerende prijs!

Helder, goed, betrouwbaar en voor een zeer concurrerende prijs!

Helemaal tevreden!

Helemaal tevreden, prima!

Aanrader

Vriendelijke mensen, snel geholpen!

Goede en duidelijke communicatie

Goede en duidelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen.

In alle jaren probleemloos gebleken.

Kom al jaren bij Rocar. Probleemloos. Goede service. Vriendelijk. En goedkoop.

Goede professionele service

Rocar heeft een nieuw raam in mijn camperbus gebouwd. Ze hielden me telkens op de hoogte van het proces en hebben goed werk geleverd. Het ziet er professioneel uit. Ik ben erg blij met het resultaat!

Vriendelijk, behulpzaam, kundig en eerlijk

Mijn auto werd opgehaald en vakkundig gemaakt zodat ik hem snel weer tot mijn beschikking had.

Prima. Ik ben hier 7 jaar een heel tevreden klant.

Je wordt hier als klant behandeld. Er wordt dus goed naar je geluisterd en je krijgt altijd goed advies.

Altijd snel contact en we kunnen dan snel langskomen voor de reparatie.

goede service zowel technisch als in persoonlijk contact. Snel en accuraat. Voordelig.

Zie hierboven. Snelle, goede en accurate benadering en met een voordelige prijs. De persoonlijke benadering is perfect evenals de technische.

Tevreden

Ben heel erg tevreden met deze garage.

Prijs/Kwaliteit goed

Goed overleg, vriendelijk, goed in het zoeken van oplossingen.

Altijd vriendelijk, eerlijk en snel

Bij Rocar wordt je altijd snel en vooral erg eerlijk behandeld. Een van de betrouwbaarste garages die ik ken!!

Zeer tevreden over Rocar, al jaren

Snel, eerlijk, betaalbaar, degelijk, gezellig, meedenkend, persoonlijke aandacht, super klantvriendelijk. Het is niemands hobby om de auto naar de garage te doen, maar als het toch moet, dan graag zo.

Snelle service

Ik kon gelijk terecht en werd prima geholpen.

Goed als altijd!

Goede service. Meedenken en aanvoelen wat de klant wil.

Al heel lang klant met een goede ervaring

Rocar is goed bereikbaar. De medewerkers en baas Sidi zijn mensen die prettig aanspreekbaar zijn. Ik heb alleen maar meegemaakt dat alle reparaties en beurten goed zijn gedaan. Ze halen me zelfs met mijn eigen auto op als ik dat verzoek. Ik ben ook al een oude vrouw natuurlijk van 73!! Hi hi! Ik ben wel blij dat er nu iemand op de administratie zit die haar vak verstaat. Wel jammer dat er een tekst van een oude reparatie van jaren terug nog op de factuur stond. De facturering is jaren lang wat problematisch geweest. Het duurde lang voor je je factuur kreeg. Als volgende keer de factuur ook klopt, wordt het een 5sterrengarage voor mij! En zet er dan ook geen korting bij want het was geen korting van 207,46.

Heldere communicatie, houden je op de hoogte van de reparaties. fijne transfer service naar Zuilen vanuit de Koningsweg. Leveren je auto prachtig schoon af!

Behulpzame mensen staan altijd voor je klaar.kennen geen nee.

Uitstekende service

Eerder vaste klant bij Rocar. Na onze verhuizing naar Driebergen een garage dichter bij huis geprobeerd. Maar na slechte ervaring weer terug bij Rocar. Topservice!

Goed werk gedaan en goede service

Goed werk gedaan en goede service

Prettig

Goede service, vriendelijk personeel

Superfijne dienstverlening

Altijd redelijk en eerlijk voor een goede prijs! Fijne betrouwbare mensen!

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.