Sympathiek en hulpvaardig.

Al een aantal jaren klant. Altijd goed advies en er wordt meegedacht. Bij een acuut probleem proberen ze me altijd te helpen. Fijne garage.

Positief

Tevreden,,maar wacht nog op de factuur met daarop de werkzaamheden die gedaan zijn etc. Zou via de mail worden gestuurd.

zeer tevreden

Doen wat gevraagd wordt, geven advies en denken mee.

Erg vriendelijk en goed geholpen

Erg vriendelijk en goed geholpen

Top garage, betrouwbaar, goede prijs/kwaliteit en zeer service gericht.

Goede service, snel en betrouwbaar. Nooit 'gedoe' gehad. Al ruim 15 jaar tevreden klant

Mijn schade offerte was zo gemaakt

fijne mensen, betrouwbaar.

Een prettige garage met aardige mensen die aandacht voor je hebben en snappen wat de bedoeling is. Je mag met een oud brikkie komen of met een deftige sjees, dat maakt niet uit.

Prima zoals altijd.

Beste service en gaan altijd correct te werk volgens afspraak. Geen lange wachttijden.

Wederom een erg goede service, goed onderhoud en zeer betaalbaar! Ik rijd er graag vanuit Bilthoven naar toe, meestal niet nodig maar vervangend vervoer is ook beschikbaar.

Vertrouwd

Duidelijke afspraken en meedenken met klant. Vriendelijke medewerkers en zelfs na een jaar weet Sidi mijn naam nog en informeert naar mijn gezondheid.

Een heel fijn garage bedrijf, eerlijk en betrouwbaar

Ik ben al minimaal 10 jaar klant van garage Rocar. Heel tevreden, ze zijn vakkundig, snel, flexibel als je het zelf druk hebt. Dat kan ik van een aantal merk-dealers niet zeggen.

Geweldige service van mijn kant

Correct en prijzen zijn top is mijn ervsring

Prima als altijd.

Ik rijd een oude auto waar wel eea aan moest gebeuren. Mijn portemonnee was dus best verdrietig, maar mn auto rijdt weer als een zonnetje! En als extra service mn auto helemaal schoon afgeleverd geleverd gekregen (en dat was echt nodig)!

Vriendelijke personeel en prijsopgaven vooraf.

Bij bijvoorbeeld de APK wordt er vooraf een prijsopgave gegeven en mocht tijdens de reparaties blijken dat het toch duurder wordt dan hoeft de klant dat niet te betalen. Dat is toch fantastisch?! Verder wordt er zoveel mogelijk gewerkt met tweedehands onderdelen als dat kan en daarnaast is het uurloon een stuk lager dan de meeste andere garages. Tel uit je winst. Het personeel is zéér vriendelijk en de baas weet van ieder klant zijn of haar achternaam. Hoe mooi is dat?! Één keer heb ik kritiek gehad over reparaties die niet goed waren gebeurd en dat er meer was gerekend dan afgesproken. Dat werd op een hele nette en correcte wijze opgelost en daarnaast kreeg ik ook nog een leuk kado voor mijn auto. De eigenaar waardeerde namelijk dat ik mijn kritiek uitsprak. In het verleden kwam het wel eens voor dat mijn auto niet op de afgesproken tijd klaar was waardoor ik soms nog dagen moest wachten. De laatste jaren gebeurd dat gelukkig niet meer. De afgelopen APK viel goedkoper uit dan de werkelijk gemaakte kosten omdat ik mijn auto een week in de garage liet staan en ik zodoende een korting kreeg. Dat is toch wel héél erg uniek! Resumerend: will je autorijden leuk en relatief goedkoop houden dan is Rocar DE garage om dat te bereiken! Ik beveel deze garage iedereen aan!

Professionele werkwijze en goede service

Altijd een goede service, professioneel geholpen en heel betrouwbaar.

Top garage, goed advies, zoekt de beste oplossing voor het laagste tarief

Ik ben al 25 jaar klant bij deze garage. Inmiddels zijn ook diverse vrienden en familie overgestapt naar Rocar. Omdat Rocar een betrouwbare garage is met vakmensen die het belang van de klant in het oog houden. Zij gaan liever voor een jarenlange klantrelatie dan voor zoveel geld uit de reparatie te slepen. Rocar denkt met de klant mee. Dat betekent dat ze niet zomaar van alles vervangen maar netjes overleggen en soms goedkopere oplossingen aanraden. Ik kan mij voorstellen dat mensen in eerste instantie denken dat het er erg eenvoudig uitziet... maar laten we eerlijk zijn, wat heb je aan een chique pand als ze je de hoofdprijs vragen. Bij Rocar gaat het juist om het werk dat ze afleveren. Ik beveel Rocar van harte aan.

Eindelijk een garage die doet wat hij zegt.

Na méér dan 50 jaar auto rijden een garage die mijn auto echt up to date houd. Eerlijk en geloof waardig. Nette prijs en een rekening zonder verborgen kosten. Sidi en zijn team 3x duim omhoog. Ik hoop nog vele jaren te kunnen blijven rijden maar dan wel is het wel dankzij het onderhoud van " ROCAR."

Hele aardige mensen daar

Hele vriendelijke mensen daar leggen alles goed uit wat er gebeuren moet

Snelle en goede service

Had een lekke band en werd keurig en snel geholpen.

De beste garage die ik tot nu toe gehad heb!

Super garage. Ik had een lekke band en hielpen mij direct langs de weg nadat ik ze opgebeld had. Vervolgens diezelfde dag nog een nieuwe band gekregen. Ze zijn erg vriendelijk, behulpzaam en ik raad deze garage iedereen aan. Zo hoort een garage te zijn!!!

klantvriendelijk en top service

je belt en binnen 3 dagen is je auto gecheckt en zijn de onderdelen vervangen ,bij ophalen ziet de auto er tip op uit

Tevreden, maar geen factuur opgestuurd gekregen

Afspraak maken en communicatie over te verrichten werkzaamheden goed gegaan. Tevreden over het werk en de aflevering. Een maar: mij was de factuur met details over alle werkzaamheden per mail toegezegd, toen ik de auto kwam halen. Die is niet gekomen. Graag alsnog. Groet, Sicko Pijpker

Snel en vriendelijke geholpen

Sidi laat altijd vooraf weten wat er mis is met de auto en wat de daarbij komende kosten zijn. Hierdoor kom ik haast nooit op onverwachte kosten.

Altijd snel en goed

Super snelle service, leuke mensen en er wordt goed meegedacht. Altijd snel en goed!

goed en eerlijk bedrijf met vriendelijke en eerlijke behandeling.

wordt altijd fantastisch geholpen. nooit geen problemen gehad kom er al jaren,

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.