prima service

Snel en vakkundig geholpen.

Altijd behulpzaam en vriendelijk!

Ook al kom je zomaar langs, er wordt altijd aandacht aan geschonken.

Hele betrouwbare kundige en vriendelijke hulp, vaklui

Erg content!

Snel en zéér goedkoop ivm andere garages.

Ik kreeg pech op de snelweg, de ANWB wegenwacht kon het (een defecte brandstofpomp) niet repareren en wilde mij naar een garage daar in de buurt slepen. Hij belde die garage op om te vragen wat een reparatie zou kosten: 250-375 euro afhankelijk van of de garagehouder een tweedehands brandstofpomp kon vinden. Omdat ik dat nogal veel geld vond (voor mijn 25 jaar oude AX 1.1) en ik mij héél goed voor kon stellen dat 'mijn' eigen garage (Rocar dus) véél goedkoper zou zijn (en ik sowieso bij voorkeur daar mijn auto wil laten repareren) heb ik Rocar gebeld die mij vertelde dat het 100-150 euro zou kosten afhankelijk van of ze een tweedehands brandstofpomp zouden kunnen vinden. Dat was dus gelijk al 150-225 euro minder dan die garage waar de ANWB wegenwacht mee kwam. Ik heb vervolgens dus mijn auto naar Rocar laten slepen. Daarna ben ik bij Rocar opgehaald door mijn vriendin waarvan het achterlicht van de fietsendrager niet werkte en dat hebben ze toen gelijk kosteloos gerepareerd. Uiteindelijk bleek de reparatie van de brandstofpomp slechts 120 euro te kosten, oftewel 130-255 euro goedkoper dan de reparatiekosten bij die andere garage. Tel uit je winst! Mochten de reparatiekosten uiteindelijk meer zijn geweest dan de maximale 150 euro die Rocar in eerste instantie had gezegd dan zou het reparatiebedrag toch 150 euro zijn gebleven want afspraak is afspraak bij Rocar. Ik kan Rocar iedereen aanbevelen!!

Uitstekend!

Professioneel, deskundig en vriendelijk! Meedenkend met de klant en met een scherpe prijsstelling!

Altijd goed bij Rocar

Service en contact is goed. Ze werken snel en houden rekening met jouw wensen. Ik ga er al jaren heen.

Betrouwbaar, snelle service en communicatie, vriendelijk

Vriendelijk personeel, overleggen alles, zijn goed te bereiken en weten altijd wel een plekje voor je vrij te maken in de agenda. Transparante communicatie over kosten die gemaakt moeten worden en waarom. Top!

Fantastisch en snel geholpen bij onverwachte kapotte band

We stonden met een kapotte band in de buurt. De garage heeft ons prima en snel geholpen, zodat we weer vlot verder konden. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

Team Sidi

We moesten even wennen aan elkaar, maar we weten nu goed wat we aan elkaar hebben :). Een verbeterpunt zou voor ons zijn dat er wat algemener naar de auto wordt gekeken, ipv enkel naar de zelf gevonden pijnpunten. Maar goed, een 10 voor de service en het contact, dank je wel team Sidi!

Onduidelijke communicatie

Voor zover ik er iets van kan zeggen is de APK en kleine beurt goed uitgevoerd. Wel vond ik de communicatie hierover lastig. Er werd me weinig en verwarrende informatie en advies gegeven over wat ik het beste kon doen, wat een beurt precies inhoudt en hoeveel het precies zou kosten. Om die reden kijk ik voortaan eerst naar een andere garage.

Zoals altijd prima

Binnen een dag terecht kunnen voor de reparatie. Altijd meedenken, eerlijke garage.

Snelle service en doen geen onnodige reparaties. Fijne garage!

Of het gaat om een onverwachtse reparatie of gepland onderhoud, de service is snel en er wordt altijd meegedacht. Is de auto de reparatie nog waard en hoe kunnen we de kosten laag houden.

Super service en betrouwbaar

Al jaren klant, zelfs nu mijn auto omgezet is naar een Duits kenteken omdat ik verhuisd ben naar Duitsland. Ik werk nog in Utrecht dus ik kan mooi nog naar deze garage! Zeer klantgericht en vakkundig.

Altijd snel klaar, leenauto en behulpzaam.

Ik ben al 10 jaar klant bij Rocar door de goede service en het denken in oplossingen.

Zoals altijd goede service!

Altijd goed. Vakkundig!

Deskundig en Betrouwbaar

Fijne garage waar je snel terecht kan. Ze houden rekening met je portemonnee, ze zijn deskundig en betrouwbaar. Voorlopig blijf ik bij Rocar Garage.

Heel goed

They really take care, are very honest and mindful I trust them fully

top

top

Top garage

Wordt altijd snel,vriendelijk en vakkundig geholpen. Kan deze garage dan ook aan iedereen in de omgeving Utrecht aanraden.

Vriendelijk en accuraat

Apk en kleine reparatie laten uitvoeren, de auto was klaar op de afgesproken dag en tijdstip!

Prima!

Ik kan Sidi altijd bellen als ik een vraag heb of een raar geluidje hoor bij onze ford transit, of bij de auto’s die we hiervoor hadden. Al meer dan 25 jaar zijn wij heel tevreden!

Goede prijs , top service!

Ervaren en goede monteurs , eerlijk en goede prijzen!

Uitstekende service, betrouwbaar en vriendelijk

Uitstekende service, betrouwbaar en vriendelijk

Goede Communicatie, netjes te woord gestaan.

Mijn Renault Megane gebracht voor een fikse opknapbeurt, ik werd netjes op de hoogte gesteld van de reparatie(s) en kosten daarvan, wat er moest gebeuren om met de auto weer veilig de weg op te kunnen. Rocar heeft netjes mijn auto gerepareerd alleen zelf vergeten aan te geven dat ik mijn airco ook gevuld wilde hebben.

Helemaal top !!!!

Top service !!!

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.