??

Op zich zeer tevreden, maar de auto is niet altijd klaar op de afgesproken tijd, hetgeen onhandig. De laatste keer dat ik de auto kwam ophalen duurde het lang voordat ik er mee weg kon rijden. Stond in de werkplaats, en er moest eerst een andere klus afgemaakt worden voordat hij uit de werkplaats gereden kon worden.

Tja.. van 1 probleem naar tal van problemen

Auto komt met een kapotte motor bij deze garage. Helaas kwam er na weken een verkeerde motor in. Vervolgens weer weken (maanden) moeten wachten op een andere motor. Motorprobleem was het enige, echter kreeg ik de auto na bijna 6(!) maanden terug met tal van problemen. Parkeersensoren werkten niet, schakelen ging moeizaam, auto spoorde aan de voorkant niet goed, airco werkte niet meer, schakelaar onder het koppelingspedaal was niet goed gemonteerd. Vliegwiel was met enig geweld geplaatst. Bout van de katalysatorstang was afgebroken door hardhandig los proberen te maken, olielekkage bij de distributiedeksel, bout van de aftapplug van de motorolie zat niet goed en lekte dus motorolie. Koppelingscilinder niet goed geplaatst. De bedrading en dergelijken zijn er overal maar tussen gepropt en hadden daardoor schuurplekken. Ze proberen het allemaal netjes op te lossen, maar hij gaat voor 1 probleem terug en komt met 2 nieuwe weer thuis. Uiteindelijk na veel gesteggel de auto bij de Nissan dealer kunnen brengen op hun kosten en deze zijn er meer dan een week mee bezig geweest om alles na te kijken. Ik ben eigenlijk met een ondeugdelijke auto de weg op gestuurd door Rocar. Alles is netjes opgelost door de Nissan, op kosten van Rocar, maar we hebben wel, op een week na, 6 maanden zonder auto gezeten. Ik heb nog niet eens alles opgenoemd. Tuurlijk kan het gebeuren dat een garage een bepaald probleem niet kunnen verhelpen ivm kennis die zij niet hebben, maar zeg dit dan ipv gewoon eraan te beginnen en er een zooi van te maken. Overigens is het niet alleen bij mijn auto niet helemaal goed gegaan. Vriendelijke mensen, maar kennis van grotere problemen, of specifieke problemen, lijken ze niet te hebben. Ze proberen hun best te doen om het zelf op te lossen, maar zouden eerder aan de bel moeten trekken als ze dit niet kunnen.

Heel goed

Je word er heel vriendelijk ontvangen ze doen de werkzaam heden perfect

Uitstekend, altijd!!

Uitstekend, vriendelijk, snel, voor een goede prijs!

Vriendelijk geholpen en een goede prijs

Je wordt vriendelijk geholpen en de prijs is okay. Ook kan je redelijk snel terecht.

Wij worden altijd goed geholpen. Denken ook goed mee. Fijn

Eerlijk en volgens afspraak geholpen

Er werd niets gedaan zonder overleg, alles volgens afspraak voor de afgesproken prijs opgeleverd.

Prima service en onderhoud

Mijn auto rijdt weer super nu de koppeling vervangen is en dit alles voor een schappelijke prijs. Meteen de APK er ook bij, dus voorlopig ben ik weer even klaar verwacht ik.

Vriendelijke en goede service

Vriendelijke en goede service

Het vakmanschap en de service zijn geweldig. Heel plezierig en klantgericht. Geen onnodige reparaties of vervangingen en alles voor een goede prijs.

Sympathieke vaklui die weten wat ze doen

Nu al een paar jaar bij ROCAR voor APK en onderhoud. Vakmensen die op mij goudeerlijk overkomen en je alle opties helder uit weten te leggen als er wat moet gebeuren. Ze laten je ook graag meekijken als er wat is. Top garage!

goede service

Breng mijn auto om 8h, ze zouden me bellen voor 11h. Ik bel zelf maar eens om 11.30. Auto is om 18h klaar. We hebben om 11.30 een prijs afgesproken en ondanks meerwerk blijft het toch deze prijs.

Altijd goed een vriendelijke service

Behulpzaam, eerlijk en vakkundig!

Altijd behulpzaam en snel

Super leuke mensen die hier werken en altijd erg behulpzaam!

Altijd vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar

Sidi helpt je altijd goed, heeft eerlijke prijzen.

Snel uit de brand geholpen

Toen mijn accu het definitief opgaf kon de wegenwacht mij nog helpen met het starten van de motor, maar de enige rit die ik kon maken was naar een nieuwe accu. Gelukkig had Rocar de benodigde zware (diesel) accu op voorraad en konden ze een gaatje vinden in hun drukke werkdag om hem te installeren. Hartelijk dank, Rocar!

meedenken is de kracht van Garage Rocar

Al jaren ben ik tevreden klant bij Garage Rocar. Ze zijn deskundig, vriendelijk en denken mee over de beste oplossing die ook nog eens goed is voor mijn portemonnee.

Vriendelijke mensen en duidelijke communicatie!

Ik kom nu iets meer dan een jaar bij Rocar en ben altijd blij met de service. Ze overleggen alles wat ze doen en ze zijn altijd vriendelijk. Ik ga in ieder geval niet naar een andere garage zolang ik in Utrecht woon. Bedankt Rocar!

Altijd vriendelijk en aandacht

Sidi heeft altijd tijd en persoonlijke aandacht.

Aardige lui die meedenken

Aardige lui die meedenken, niet direct de duurste optie kiezen maar de mogelijkheden voorleggen en gewoon een eerlijke prijs rekenen

Vriendelijk, goede service en hele fijne mensen

Super vriendelijke mensen die altijd willen helpen. Voor zowel onze camper als auto is dit ons vaste adres in Utrechg!

Altijd goede service en er wordt goed meegedacht

Erg prettige garage met verstand van zaken. Elke auto kun je er met een gerust hart naar toe brengen voor een onderhoudsbeurt.

Betrouwbaar, snel goede service

Al jaren klant, Rocar heeft altijd betrouwbaar onze vorige auto onderhouden. We hebben nu een auto via Rocar gekocht, dit is ook allemaal goed en soepel geregeld, we zijn erg tevreden en zullen zeker lang klant blijven!

Onvoldoende

Vorige jaar had ik een batterij voor mijn auto daar gekocht. Altijd ellende mee gemaakt.vorige week was ik weer daar voor hetzelfde probleem. ( batterij probleem). Auto garage ontkende dat die batterij was daar vervangen. Ik kon ook niet bewijzen omdat ze gaven geen bewijs of bevestiging voor de reparatie. Hoewel hadden ze beloofden dat krijg ik factuur en bevestigen per mail . In afgelopen jaar Ik most vaak pechhulp oproepen om de auto te straten. Vorige week weer nieuwe batterij vervangen. En behalve deze tevredenheid onderzoek heb ik nog niet bevestigen voor vervangen van de nieuw batterij ontvangen. Omdat ik hoorde dat ik twee jaar garantie mee heb.

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.