Zij zijn betrouwbaar, deskundig, professionel en vriendelijk

Een zeer positieve ervaring. Ik zou deze garage aan iedereen aanbevelen.

Vakmensen met hart voor de klant

Zeer fijne garage waar met de klant wordt meegedacht en betrouwbaar onderhoud voor een goede prijs wordt geboden. Zelfs al meegemaakt dat de auto werd thuis gebracht toen die op de afgesproken tijd nog niet klaar was. Sidi is een duizendpoot en een man van zijn woord. Enig minpuntje is dat de factuur altijd pas later per email wordt opgestuurd, op zich geen punt, maar later is vaak wel veel later (maand of meer). Zonder meer een aanrader.

Top service

Ontzettend blij

Super vriendelijk mensen en mijn probleem snel opgelost

Betrouwbaar

Kom al jaren hier

top

nette prijzen snel klaar en goeie service

Altijd vriendelijk, denken met je mee

Hebben altijd een oplossing!

Eerste bezoek vriendelijke mensen

Voor het eerst een servicebeurt voor mijn auto alles is volgens de automonteur nagekeken. Ik zou wel een email krijgen wat er aan onderhoud was gebeurd, dat heb ik nog niet ontvangen. Ik was tevreden over te garage.

Hele goede ervaring

Ik kom sinds ik in omgeving Utrecht woon bij garage Rocar. Ik ben hier al 7 jaar met plezier gekomen met mijn auto's. Ze denken goed met je mee, communiceren altijd over wat er moet gebeuren of wat evt. nog even kan wachten. Heel fijn.

Fijne garage die echt meedenkt

Sidi en zijn team staan altijd klaar om problemen op te lossen. Flexibel en vriendelijk, echt een aanrader!

Uitstekend, en fijn.

Er wordt altijd actief meegedacht aan oplossingen voor reparaties of vervangingen wanneer men minder geld te besteden heeft. Eigenaar herkent jou en jouw auto altijd. Ook de auto’s van vrienden die je aangebracht hebt. Fijne garage.

Super!

Aardige, deskundige mensen die met je meedenken. Geen poespas, laagdrempelig. Betrouwbare medewerkers. Altijd tijd, voor bijv. het vervangen van een lampje of controle bandenspanning. Wij zijn er al 15 jaar klant! Naar alle tevredenheid. Dat zegt (denk ik) genoeg.

Prima bedrijf.

Goede en betrouwbare bedrijf. Goede advies en transparant in bedragen.

Staan altijd voor je klaar

Woort altijd weer de weg op geholpen

Weer goed geholpen

Echt een ouderwets goede garage. Nu maar hopen dat ik met mijn dieselbusje nog een tijdje mag blijven in Utrecht.

Top service

En goede sfeer

Een betrouwbare garage die het beste met zijn klanten voor heeft.

Ik ben al ruim meer dan 10 jaar een tevreden klant bij Rocar. De eigenaar en zijn team hebben mij nog nooit teleurgesteld. Dit is een garage bedrijf die je mag koesteren. Ik al enkele collega's en vrienden dit bedrijf aanbevolen. Dus ik zou zeggen je auto is hier in goede handen.

inhoud

Reparatie en service snel en efficiënt uitgevoerd

Snelle service en denken mee

Vriendelijke mensen, afspraak inplannen op redelijke termijn en in geval van nood helpen ze je, denken ze met je mee en houden ze je mobiel.

geweldige garage

zeer goed en vriendelijk personeel ook weten ze erg goed waar ze mee bezig zijn

Altijd dik tevreden

Ben al vanaf het begin bij Rocar klant. Zou geen andere garage willen.

Snel geholpen!

Kon snel terecht voor diverse reparaties. Kreeg ook uitleg wat er gedaan gaat worden. Klein puntje van aandacht: het duurt erg lang voordat ik de factuur kreeg, zelf er achteraan gegaan.

Tevreden, Sidi denkt met je mee en levert goed werk tegen betaalbare prijzen. Verbeterpunt is de snelheid waarmee de facturen opgestuurd worden.

De meest symphatieke garage ooit

Uitstekende service, je kunt altijd terecht en redelijke prijzen

Prima service, wij konden op vakantie

Vlak voor vertrek naar Groot Brittannië ging onze VW camper stuk. Bij Rocar konden we snel een afspraak maken en is de camper prima gerepareerd. We waren op tijd bij de boot en hebben een erg leuke vakantie gehad.

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.