Zeer goed en netjes behandeld

Top service!

Snel, goed vakmanschap, betrouwbaar en heel klantvriendelijk!

Tevreden

Ben zeer tevreden over deze garage word er goed en fijn geholpen. Als er iets is kan ik altijd terug komen ermee.

Prima en snelle afhandeling

Voor een betaalbare prijs is onze auto gemaakt.

De verkeerde reparatie verrichten en probleem niet oplossen: dat is mijn ervaring met Rocar

Ik kwam bij Rocar met het probleem dat de motor tijdens het rijden te warm werd en niet afkoelde. Ik vertelde dat ik van iemand had gehoord dat het aan de radiateur kon liggen. Ik vertelde dat ik zelf geen enkel verstand heb van auto's en dat Rocar beter zelf kon beoordelen hoe het issue opgelost kon worden. Vervolgens heeft Rocar een andere radiateur er in gezet. Achteraf blijkbaar zonder een eigen diagnose te stellen om te checken of dat het probleem wel kon oplossen. Dat leverde geen enkele verbetering op maar wel kosten voor mij! Dat was dus niet de oplossing voor het probleem waarvoor ik de auto naar Rocar had gebracht. Vervolgens zei een medewerker dat het nog aan drie andere (dure) dingen liggen en die kon ik bij hun ook laten fixen maar ze wisten niet precies waar het aan lag. Drie dure dingen uiteraard. Kosten onbekend. Toen ben ik naar andere garage gegaan en kreeg ik wel direct duidelijkheid en werd ik wel eerlijk en deskundig geholpen. Ik vond het een zeer onprettige ervaring met Rocar en zal er nooit meer teruggegaan. Leer van mijn fout, zoek een deskundige garage betaal liever iets meer en doe geen zaken met Rocar. Goedkoop is hier duurkoop.

Deskundige en uiterst klantvriendelijke behulpzame specialisten

Ik hoef nooit lang te wachten en er wordt altijd met mij meegedacht, ben van de auto afhankelijk voor mijn werk en heb dan een betrouwbare garage en monteurs nodig, bij Rocar wordt ik altijd snel geholpen en hoef ik nooit bang te zijn dat ik teveel betaal

zoals altijd: TOP !

ook als ik even langs kom rijden voor iets kleins wordt er tijd gemaakt, volgt een vriendelijk en geïnteresseerd woord en kan ik in no-time weer veilig de weg op. Geweldige garage, geweldig team, DANK aan jullie !

Snel, behulpzaam, vriendelijk.

Ik zat vlak voor Kerst omhoog met mijn auto en Rocar was zo vriendelijk de klus er toch bij te pakken. Zeer vriendelijke mensen harde werkers! Goed geholpen.

Fijne garage, goede service

Altijd weer top!

Reparatie helaas niet goed uitgevoerd

Altijd fijne service van Rocar. Dit keer helaas geen effect gehad van de reparatie a €25,- ( dus koste ook niet de wereld). De V-snaar bleef piepen. Ik had even terug moeten gaan, dan was ik waarschijnlijk uitstekend geholpen, maar mijn vriend was al langs de garage van een maatje gegaan, omdat we weinig tijd hadden en hij was in de buurt. Vandaar dit keer een matige score. Maar over het algemeen is dit autobedrijf altijd: Vlot, vriendelijke medewerkers, professioneel, en heel belangrijk: EERLIJK. Ik ben nu denk ik 5 x geweest voor een reparatie (verschillende auto's). Nog nooit het gevoel gehad dat ik belazerd werd, in tegenstelling!

Gewoon goede service

Word op een fijne manier geholpen. Als het mogelijk is werd men ook snel geholpen. Vriendelijke mensen.

Goede garage en medewerkers

Wat er in de omschrijving vermeld staat maken ze waar. Ik kom hier al sinds mijn eerste "barrel" waarbij ze voor de eerste reparaties al met alternatieven kwamen binnen mijn budget en de hoedanigheid van de auto. De auto die die ik nu heb wordt goed onderhouden, ik blijf hier komen.

Vlotte en nette afhandeling

Heel goed

Goede service zoals gebruikelijk.

Redelijke prijs. Vriendelijk Snel afspraak kunnen maken.

prima service

onlangs de auto na laten kijken: prima service en meedenken of het nodig was om onderhoud te doen.

Zeer goede service en hoge kwaliteit

Zeer goede service en hoge kwaliteit

Flexibel en goede prijs

Kwam voor een bandenwissel. Hoefde geen afspraak te maken en kon gewoon langs komen. Binnen 45 minuten waren de banden gewisseld en voor een goede prijs. Prima service.

Altijd prima service

Als trouwe klant stuur ik zelden berichten, omdat je meestal vertrekt met een glimlach. Dat zegt eigenlijk genoeg. Al vele jaren kom ik bij garage Rocar, en altijd een geweldige service, ik ben zeer tevreden! Sidi en zijn team hebben verstand van auto’s en het vakmanschap om reparaties goed uit te voeren, ik kan de garage van harte aanbevelen.

Ben te vreden met de garage.

Ik kon direct terecht, snelle geholpen en voor een goede prijs.

Ik ben zeer tevreden

Aardige mensen, perfecte service.

Gewoon goed.

Vriendelijk, accuraat en betrouwbaar in de afspraken.

Zeer goede en fijne Garage.

De eigenaars / bedrijfsleiders zijn altijd zeer duidelijk over de kosten. De medewerkers denken enorm mee voor een goede oplossing. In deze garage word nog echt gerepareerd, i.p.v. gelijk een duur merk onderdeel erop te monteren. Aanrader voor iedereen.

Altijd goede service

Ik kom al bij Rocar vanaf dag 1, en ben altijd gebleven vanwege de goede service.

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.