Betrouwbaar en deskundig

Klantgericht

Word vriendelijk en goed geholpen. Auto rijdt weer heerlijk, eerlijke prijs voor één kleine beurt en word netjes gebeld mocht er iets meer aan gedaan moeten worden wat nodig is.

Ter zake kundig en vriendelijk

Goed geïnformeerd over de reparatie, onderdelen en benodigde tijd. Servicegericht, goede prijs en snel weer op weg.

Gewoon, een goeie garage, fijn personeel,. Zeker eenmanszaak rader. Wim

Klantvriendelijk, behulpzaam en redelijke prijzen, denken met je mee. Soms wat langer wachten maar tevreden naar huis

Helemaal top

Al jaren vaste klant. M'n spiegel was er af gereden. Ze gingen meteen een spiegel regelen en binnen een uur kon ik weer rijden.

Betrouwbaar, snel en goede service

Fijne no nonsense garage die er gewoon voor zorgt dat je auto wordt gerepareerd. Geen luxe toestanden, gelikte wachtruimte of snelle sales jongens. Eerlijk en vriendelijk. En dat zie je terug op de rekening waarbij ze ook echt repareren wat nodig is en dit overleggen voordat ze aan de slag gaan.

Vriendelijk en eerlijk

Ik kon meteen terecht en werd professioneel geholpen tegen een goede prijs.

Fantastische service en fantastische werknemers!

Werknemers van Rocar doen er alles aan om je auto zo goed mogelijk te maken; mijn auto zag er zelden zo mooi uit na een grote beurt! Service is geweldig en ze zijn enorm betrouwbaar.

Vriendelijk personeel bij een betaalbare garage

Ik heb mijn auto voor en af laten keuren.

Bij ROCAR is een telefoontje voldoende om snel een afspraak te maken. Meestal kan ik al op dezelfde dag langs komen. De service is zeer vriendelijk en behulpzaam. De werkzaamheden worden goed uitgevoerd en tegen een zeer schappelijke prijs. Ongevraagd is mijn auto ook door de wasstraat gehaald! Geen poespas en fancy showroom, gewoon een garage waar gewerkt wordt. Kortom, ik ben zeer tevreden!

Goede garage staat altijd voor je klaar.

Als je auto defect is dan is dat altijd vervelend.Bij Rocar stellen ze je gerust en zoeken ze altijd naar de beste oplossing..

APK/ reparatiekosten altijd voor het afgesproken bedrag!

Een rekening bij Rocar voor APK/ reparatie valt nooit hoger uit als wat afgesproken is. Dus geen verrassingen achteraf. Ook liggen rekeningen een stuk lager als bij de concurrent vanwege het beduidend lager uurtarief en omdat er gebruik gemaakt wordt van tweedehands onderdelen voor zover dat kan. Zo af en toe worden mankementen die aan het licht komen bij een reparatie gratis uitgevoerd. Nu is bijvoorbeeld olie en het filter gratis vervangen. Fantastisch! Meestal kan men snel bij Rocar terecht. Rocar heeft twee leenauto's waar kosteloos (exclusief benzine) gebruik van gemaakt kan worden bij APK/ reparaties. Het is wel verstandig om die weken van tevoren te reserveren want er is veel vraag naar. Er wordt garantie gegeven op reparaties. Naast alle lof heb ik ook een aantal punten van kritiek die meermaals gepasseerd zijn in de ruim 15 jaar dat ik bij Rocar kom. Het gaat om beloften zoals bijvoorbeeld het moment van de APK/ reparaties en het moment dat ik opgebeld wordt over de kosten. Meestal worden deze beloften niet (of veel later) nagekomen zoals nu met de APK waarbij eerst beloofd werd dat hij in de middag gekeurd zou worden (wat niet gebeurde), vervolgens beloofd werd dat hij de volgende dag als eerste in de ochtend gekeurd zou worden/ ik daarna gelijk gebeld zou worden/ de auto eind van de middag klaar zou zijn (wat allemaal niet gebeurde) en hij uiteindelijk pas eind van de middag -dus 24 uur later dan afgesproken gekeurd werd. Meestal gaat het op deze manier en is het zelfs meerdere keren voorgekomen dat er pas 2 of 3 dagen na de oorspronkelijke afspraak begonnen werd met mijn auto. Als eenmaal duidelijk is wat er gerepareerd moet worden dan is de auto meestal wel klaar op de beloofde dag. Mijn kritiek ligt dus vooral op het eerste deel.In vele reviews over Rocar zie ik staan dat de auto op dezelfde dag van de APK/ reparatie al klaar is maar mijn ervaring is totaal anders. Ik heb daardoor het idee dat mijn afspraak gebruikt wordt voor belangrijkere klanten.

Goed en Netjes geholpen.

Ik kwam er nieuwe voor een apk keuring en werd netjes geholpen en ook duidelijk vermeld wat er moest gebeuren. en het belangrijkste wat de kosten zou zijn. prima service

goede ervaring

Klantvriendelijk en goede service

Aardige mensen

Goede technische behandeling en trage afwerking administratie

Ik moet zelf om de factuur van weken geleden vragen en dat is nog steeds niet verbeterd. Dit is mijn taak niet en ik wil niet verantwoordelijk zijn voor het waarschuwen dat de factuur nog steeds moet komen.

Eindelijk een betrouwbare garage.

Om de twee of drie jaar zocht ik een nieuwe garage omdat de garages mijn auto achtereenvolgens vernachelde, de motor loeide een keer op hoge toeren na een APK en de auto was rijp voor de sloop zo zei men, en een garage stripte mijn auto van nieuwe banden en God weet wat nog meer en ik had het pas veel later in de gaten. En diezelfde garage stopte het filter vol met rotte bladeren zodat ik alleen met het open raam kon rijden en verwisselde mijn stuur met een vies oud stuur wat nicotine vlekken af gaf . En dat allemaal alleen maar omdat ik lang met mijn auto wou doen en er weinig aan mij te verdienen viel. Mijn vertrouwen in garages was gedaald tot het 0 punt. De garage die ik wel vertrouwde had een zeeaquarium in de toonzaal twee receptionistes voor de sier achter een Italjaans design marmeren toonbank, maar paste weer niet bij mijn besteding patroon. Ik ben geadviseerd door achtereenvolgens twee vriendinnen ( onafhankelijk van elkaar) om naar ROCAR te gaan . Dat is nu 10 jaar geleden. Nooit 1 seconde spijt van gehad. Eindelijk een eerlijke garage, met een lampje gezocht en gevonden. Nooit meer een second opinion ergens vragen. Eindelijk rust.

Ik ben tevreden met dienst van garage ROCAR

Betrouwbaar, goede dienst. Dankjewel

Komen hun afspraken na zo als het hoort.

Top garage . Ik heb vorig jaar een auto bij ze gekocht met volle tevredenheid. Wij rijden nu bijna een jaar in de auto zonder enig pech te hebben gehad en heb er al 22 duizend kilometer ermee gereden .

Passie voor het vak, secuur en klantgericht

Wat een verschil en verademing deze garage. Klantgericht is niet eens het goede woord. Aandacht, interesse en vakkundig met liefde voor het werk. Erg prettige sfeer en ook goed overleg en tijd voor de klant. En dat alles voor een zeer redelijke prijs!

Zeer goede service en communicatie.

Rocar heeft mij goed geholpen. Altijd vriendelijk en levert goed werk.

Rocar is niet alleen klantgericht maar ook zeer klantvriendelijk.

Top service en snel.

Goed prijs/kwaliteit

Goed advies op voorhand. Keurig te woord gestaan Naderhand geen problemen Ik breng mijn auto’s al 9 jaar bij Rocar voor onderhoud.

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.