Toegangkelijk

Snel en efficient

Altijd goed geholpen met mijn Renault Megane, snel, en altijd volgens afspraak. Ken geen betere garage.

Hij rijdt weer al seen zonnetje!

op korte termijn een afspraak vriedelijke behandeling voor zover ik dat kan vasstellen is alles in orde voor een redelijk tarief!!

Zoals altijd snel geholpen met goede service

Ik kom hier al jaren. Vriendelijk, denken mee en geven een goede service aan hun vaste klanten

Al jaren ok

Staan altijd klaar om je te helpen

Betrouwbaarheid

Hèb veel garages in Utrecht gehad Maar bij rocar weet ik zeker dat Ik niet opgelicht wordt.. bij alle reparaties nooit klachten gehad erover. Sidi Is altijd druk omdat hij iedereen graag wil helpen zo snel mogelijk..

Klantvriendelijke service

De APK-keuring liep in eerste instantie wat stroef, omdat de auto nog niet was afgemeld. Ik moest hierdoor een tweede keer met mijn auto terug naar de garage. Daarnaast wel heel netjes afgehandeld. Foutje kan gebeuren.

Snel en goed geholpen!

Vriendelijk en deskundig personeel, snel weer probleemloos op weg!

Super service en klantvriendelijk

Fijne garage met aardige en kundige monteurs! Ik kon dezelfde dag terecht met een mij nog onbekend mankement, monteur wist in 2 minuten rijden aan het geluid wat het was en het was dezelfde dag gemaakt. Van te voren even gebeld over de prijs, dus alles keurig in orde. Ben heel vriendelijk en snel geholpen, dus ik raad deze garage van harte aan.

Heel goed

Goed hoor

zonder meer goed

Prettig personeel, afspraken worden nagekomen.

<3 Rocar

Gewoon echt goed. Kennen je persoonlijk, weten uit hun hoofd welke auto je hebt en wat er recentelijk aan gedaan is, ik heb vrijwel nooit klachten en als er wel iets niet naar wens is wordt het gelijk netjes opgelost. Ze denken met je mee, geven bruikbare adviezen. De prijs is schappelijk, ze zijn snel en ze zijn gezellig. Ik ben heel blij met ze.

Uitstekende service

Nu bij contact opnemen voor een beurt van mijn auto , wordt dit snel in de agenda ongepast , keuring wordt ook meteen meegenomen en auto was eind van de ochtend al klaar voor een zeer billeke prijs

Servicegericht, meedenkend, flexibel, hulpvaardig, goede prijs/kwaliteit

Al vele jaren ben ik tevreden klant bij garage Rocar. Ze zijn klantvriendelijk en flexibel. De garage oogt op het eerste oog weliswaar wat rommelig, maar ze leveren prima werk, en daar gaat het om. Niet alleen eigenaar Sidi, maar ook de andere medewerkers hebben verstand van zaken en doen hun werk met toewijding. Als er er een duur onderdeel vervangen moet worden denken ze altijd mee voor gebruikte alternatieven. Bij ad-hoc probleempjes als het vervangen van lampjes wordt je ook zonder afspraak snel geholpen. Samengevat: ik kan deze garage van harte aanbevelen.

goeie ervaring en service

Tevreden klant

APK snel geregeld maar duur

Zonder afspraak de auto langs gebracht en dezelfde dag nog opgehaald. Wegens ziekte zou het lastig worden maar uiteindelijk is de APK keuring toch geregeld. Echter bij ontvangst moest ik €70 betalen voor de APK. Dit is meer dan 2x duurder dan bij de dealer. Ik vind dit echt belachelijk duur voor alleen een APK . Aan de andere kant staan ze wel altijd voor je klaar. Ik kan het wel aanbevelen maar maak van te voren goede afspraken over de prijs.

Fantastische snelle service!

Al vanaf onze eerste auto ‘onze’ garage, 20 jaar of misschien wel langer!

Prima garage eerlijk !!

Prima garage niks mis mee

Goed werk geleverd jongens!

Dank voor het opknappen van mijn Volkswagen Camper, dat hebben jullie echt super netjes gedaan! Ik heb er bijna een nieuwe camper voor terug gekregen. En ook leuk dat jullie foto's en video's hebben gedeeld tijdens het restauratieproces. Toppie!

Prima geholpen, alleen de factuur per mail ontbreekt nog.

Zeer heldere garage

Erg fijne garage! Ik zit al jaren bij deze garage. Ze bellen je altijd als er iets gerepareerd moet worden en hoe ze dat gaan doen. Daarin proberen ze met je mee te denken om je niet op kosten te jagen. Zijn ook altijd bereikbaar. Top bedrijf

Fijne garage, goed personeel en klantvriendelijk

Garage Rocar is een degelijk bedrijf. Ze zijn open naar hun klanten, klantvriendelijk en servicegericht. Ook de prijs van de verleende diensten en reparaties zijn zeer redelijk. Een topbedrijf.

Altijd super service

Zeer goede ervaring

Goede en snelle service, klantvriendelijk.

Kom hier al een poos, altijd vriendelijk en goede service. Goede prijs/ kwaliteit, je wordt goed geholpen. Auto rijdt weer als een zonnetje.

Gewoon goed

Aaaaa

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.