Eerste keer dat ik hier was een ik kom zeker terug!

Verdamper van airco was stuk. Voor een prima prijs hrbben ze een vervangende gevonden en ingebouwd voor de vooraf afgesproken prijs. Transparant tot in elk detail, heel betrouwbaar, top garage!

Helemaal goed

Snelle, vriendelijke service in goed overleg!

Oog voor de klant

Mijn auto had een defect waardoor ik kwam stil te staan. Een ANWB wegenwacht loste dit provisorisch op door de massa-lucht meter te ontkoppelen. Toen kon ik weer rijden, maar met niet-optimale verbranding en dus viezere uitlaatgassen. Rocar had het heel erg druk vlak voor de vakantie en kon in eerste instantie geen afspraak inplannen, maar stelde voor om de auto achter te laten zodat zij er aan konden werken als er even tijd voor was. Dat kwam mij toen niet zo goed uit. Een paar weken later ging ik weer langs en wilde de auto achterlaten, maar toen vond Sidi dat hij iets extra moest doen. Na even wachten tot een monteur een taak had afgerond werd mijn auto onder handen genomen. In een half uurtje was het probleem verholpen. Klaar terwijl U wacht! Super klantgericht.

Zeer betrouwbaar prettig bedrijf!

Alleen maar goede ervaringen met met deze fijne betrouwbare garage! Onze Saab, Volkswagen Transporter en Fiat camper al vele jaren in onderhoud

Altijd vrolijk, goede service.

Geweldige mensen

Gewoon mensen die het goed bedoelen . Fijne garage !!!!

Goed zo

Goed hoor

Goede, snelle en betrouwbare service

Vriendelijke mensen, die afspraken nakomen en met je meedenken over de auto. Vervanging van onderdelen als het nodig is en niet omdat de auto er op dat moment staat. Ze leggen goed uit wat er aan de hand is en geven goede adviezen. Betrouwbaar en schappelijke prijzen. Een aanrader!

Nog nooit slecht geweest

Prima bedrijf kom er al heel lang, prijs kwaliteit is prima.

Garage Rocar denkt niet in problemen maar in oplossingen. Snelle service

Altijd een genoegen

Deze garage… Zo’n goed bewaard geheim. Fijn personeel, denken mee, dringen niet vervelend aan, weten vrijwel alles op gebied van auto’s en komen met goede oplossingen en een goede prijs. Wij zijn vaste klant!

Super fijne garage

Heldere communicatie en je kunt goed afspraken maken over reparaties. Denken met je mee wat nodig is (want beperkt budget) en mijn autootje voelt altijd weer stevig en veilig als ik ‘n terug krijg.

Betrouwbaar en Goed!

Fantastisch om te mogen ervaren dat het bij deze garage nog steeds om de Mens gaat, en niet om enkel geld. Super fijne ervaring dus.

Goede service, flexibel, eerlijke prijzen

Goede service, flexibel, eerlijke prijzen

Prima service voor een eerlijke prijs.

Goede service. Afspraken worden nagekomen en een goede prijs.

snelle reparatie, niet meer dan nodig, met aandacht voor details

auto stilgevallen, via Sidi een betaalbare sleper gevonden, auto snel geanalyseerd en moeite gedaan om onderdelen bij diverse leveranciers te vinden, om niet meer te vervangen dan nodig. Redelijke prijs voor arbeidsintensieve en wat complexere reparatie.

Altijd vriendelijk en professioneel

Ik word altijd weer goed op weg geholpen!

Fijne en deskundig personeel.

Ik kom bij deze garage zeker al 6 en ben zeer tevreden. Vriendelijk personeel!

Klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend, betrouwbaar, betaalbaar

Eigenlijk altijd goed

Ik kom er al jaren met verschillende auto's en ben altijd super tevreden, geven goed advies, zijn meedenkend en vind het heel vriendelijke en fijne mensen. Dit keer m'n banden laten vervangen.

Altijd goede service en vriendelijk

Mijn oude auto wordt altijd met zorg behandeld, er wordt meegedacht en vooralsnog komt ze elk jaar door de apk en rijden we fluitend weer weg.

zeer tevreden

Ben zeer tevreden en dankbaar voor jullie fantastische service. Dank julliewel.

Topgarage!

Vriendelijke mensen die voor een voordelige prijs een bijzonder goede service bieden.

Betrouwbaar en vakkundig

Al jarenlang klant, prettig in contact en denken mee met de klant

Goede service! echte fijne mensen, denken met je mee!

Mensen met liefde voor hun klanten en liefde voor hun vak. Soms wat chaotisch maar dat is omdat ze zo hun best doen om hun klanten zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Ik ben fan! En een goede prijs kwaliteit verhouding

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.