Prima geholpen

In goed overleg de auto door de keuring heen geholpen met de nodige reparaties.

Word netjes ge helpen en de afspraken worden na geleefd ik ben zeker te vrede en ze zijn ook behulpzaam met zoeken naar een gepaste auto top gaat zo door .gr sybrand

Voel mij altijd goed geholpen

Nooit het gevoel dat er meer gedaan wordt dan nodig is, maar wel dat alles wat nodig is goed wordt uitgevoerd!

Vriendelijk, kundig en betrouwbaar

De meest betrouwbare, vriendelijke en kundige garage die ik ken.

Aardige gozer met verstand van zaken

Ja ja ja ja ha

Vakkundige monteurs, eerlijke en duidelijke communicatie. Overleggen altijd eerst met de klant over uit te voeren reparaties en werken met jouw samen ingeval van financiële middelen en betaling. Kort om de garage waar je moet zijn voor vakkundige reparaties van alle merken auto's ben erg blij met deze garage en ga ook nergens anders meer naar toe voor mijn T4!!

Kom al 25 jaar bij Rocar,altij

Kom al 25 jaar bij Rocar, altijd zeer tevreden

Garage die z'n werk betrouwbaar doet

Uit de APK kwamen extra punten naar boven waardoor het veel duurder zou worden. Even langs gegaan en Rocar liet zien wat het probleem was. Dat geeft vertrouwen.

Aardig personeel

Duidelijk uitleggen

Uitstekend goede service aardige mensen

Kosten van reparatie

Geen offerte gekregen!! en was het heel duur!!

Goed en snel

Goed hoor

Gewoon goed

We komen al verschillende jaren bij Rocar en zijn er altijd zeer tevreden over. Heldere uitleg over wat er gedaan is en waarom, geen poespas maar wel de service die nodig is.

Klantvriendelijk, goede service en prima vakwerk

Zeer goede ervaringen.

Prima!

Snel geholpen voor een mooie prijs!

Erg snel geholpen. Alles is naar wens.

fijne garage

goede ervaring

Ik ben snel en goed geholpen met problemen aan de remmen van mijn auto

U heeft mij prima geholpen

Via mijn compagnon kende ik Uw garage al wel, snap nu waarom ze al jaren een tevreden klant is bij Uw bedrijf. U denkt mee, doet wat nodig is en houdt rekening met de staat en leeftijd van de auto. Mijn prive-auto wil ik ook graag bij U in onderhoud doen.

Fijne plek, harde werkers

Grote beurt, carrosserie uitdeuken en spuiten, apk

Vriendelijke en deskundige service

Kijken altijd naar oorzaak en lossen het op!

Betrouwbare garage

Vriendelijke mensen. Jouw auto is hun zorg.

Wordt altijd snel en goed geholpen

Kom hier al jaren en wordt altijd prima geholpen. Kan deze garage dan ook aan iedereen aanbevelen.

Vakmensen

Vriendelijke en professioneel bedrijf.

Goed hoor

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.