Fantastische service met kennis van zaken

Echt geweldige garage met een goede manager die een fantastische service levert tegen een heel scherpe prijs

Altijd bereidwillig, eerlijk en snel

Als je voor een persoonlijke ervaring gaat en een garage waar je altijd terecht kunt dan is Rocar jouw garage. Ook al ziet het er soms wat chaotisch uit, dankzij de bezielende leiding van Sidi komt het altijd weer op zijn pootjes terecht en werkt hij met mensen die een kans verdienen om een vak te leren. Aangevuld met kundige monteurs die houden van hun vak.

Vriendelijke en snelle goede service

Fijne mensen, eerlijk en betrouwbaar!

Ik heb altijd fijne ervaringen gehad bij Garage Rocar. De mensen zijn altijd erg vriendelijk en de prijzen zijn goed. Een eerlijk en betrouwbaar verhaal! Wat ik daarnaast prettig vind is dat ze met mij mee denken over de afweging van reparaties bij een oudere auto. Zeker aan te bevelen!

Betrouwbaar, transparant en betrokken

Via de ANWB kreeg ik garage Rocar als tip, nadat mijn distributieriem er in de stad spontaan mee ophield. ‘Rocar is een goede en betrouwbare garage’ zei de wegenwacht mij. En zo heb ik dat al jaren ervaren. De vrolijke en betrokken eigenaar Sidi denkt altijd goed mee, is transparant en hij en zijn personeel leveren goed werk. Een fijne en betrouwbare garage in Utrecht!

Simpelweg betrouwbaar

Ze willen iedereen altijd snel en goed helpen.

Fijne garage

Fijne garage, met zeer vriendelijke mensen. Goede APK keuring

De buurman levert altijd top werk , geholpen en binnen 1 dag klaar

Vakkundig maar ze hebben het te druk

Sympathiek en vakkundig, maar door drukte gaat de communicatie en/of planning niet altijd goed. Geeft verder niet want eind goed al goed. En je kunt altijd langskomen om wat te vragen.

perfect

ervaren garagisten met verstand van zaken. Vriendelijk, meedenkend en voordelig.

Uitstekende service

Met onverwachte storing zonder afspraak toch direct goed geholpen

Altijd gezellig

Dank je wel Sidi en team. Mijn busje en camper zijn in goede handen bij jullie.

Er goede service en ben in alle vriendelijkheid geholpen.

Ik kon snel terecht met mijn auto en er is in alle eerlijkheid met mij besproken wat er aan de hand is en wat de opties zijn om dit op te lossen.

Mee eens

Goed ge holpen ben

Uitstekend!

Zoals enkele jaren al is mijn ervaring met garage rocker zeer aangenaam plezierig vakkundig en betrouwbaar. Een afspraak is snel gemaakt, de service hoort goed uitgevoerd en de prijs blijft laag. Kortom een uitstekende ervaring!

Eerlijke en aardige mensen

Beste garage waar ik ooit ben geweest

Goede service en communicatie. Snel geregeld.

Vertrouwd en prettig

Rocar garage is voor mij de plek voor het onderhoud en reparatie van mijn auto.

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk en goede service.

Altijd vriendelijk en denken mee. Erg fijne garage.

Prima ervaringen tot nu toe

Diverse keren bij Rocar goed geholpen

Mijn ervaring is al jaren Top!

Denk dat ik al zeker 15 jaar bij ROCAR mijn auto breng. Altijd fantastisch en snel geholpen! Zelfs als ik met een stotterende auto op zaterdag langs kwam reed ik een uur later weer vrolijk weg! Altijd een vrolijke eigenaar en even tijd voor een praatje, ook het personeel is altijd even attent. Geeft een eerlijk advies en een vertrouwd gevoel!

Al jaren is mijn auto in goede handen bij deze garage.

Vriendelijke mensen, schappelijke prijzen.

goede service en meedenken in oplossingen

apk en grote beurt gaan goed samen

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.